واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: راهکارهای توسعه گمیشان با حضور مسوولان استان گلستان بررسی شد گمیشان - گرگان - ایرنا- راهکارهای توسعه گمیشان در نشست نمایندگان رسانه ها، مسوولان استان گلستان، فرماندار و مدیران اجرایی این شهرستان بررسی شد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری گلستان روز دوشنبه در این نشست گفت: شهرستان گمیشان دارای پتانسیل ها و ظرفیت های گردشگری و اقتصادی زیادی می باشد که با اندکی درایت و مدیریت می توان آنها را شکوفا کرد.
ˈعلی مرگدریˈ با اشاره به مواهب خدادادی در گمیشان و از جمله تالاب بین المللی این شهرستان اظهار کرد: از تالاب بین المللی گمیشان و با حفظ منابع زیست محیطی آن می توان به نحو مطلوب استفاده کرد که در این خصوص به اداره کل حفاظت محیط زیست استان از طرف استانداری ماموریت داده شد تا یک طرح گردشگری مناسب پیش بینی و عملیاتی شود.
وی افزود: با مدیریت و تعامل به موقع و پیگیری برای احیای مجدد بندر تجاری خواجه نفس که از سال 82 تاکنون راکد مانده بود، نیز در راستای توسعه شهرستان تلاش می شود.
مرگدری با بیان اینکه هم اینک با پیگیری انجام شده فعالیت آن مجددا احیا شده است، یادآور شد: همچنین با توسعه سایت میگوی گمیشان می توان شکوفایی، اشتغالزایی پایدار و رونق اقتصادی را برای شهرستان و استان گلستان به ارمغان آورد.
فرماندار گمیشان نیز در سخنانی با تبریک روز خبرنگار گفت: رسانه ها بستر ساز توسعه کشور هستند که برای بازگویی حقیقت، پرچم اطلاع رسانی را بر دوش گرفته اند و با این اقدام به شکوفایی همه جانبه کشور کمک می کنند.
ˈامانگدی ضمیرˈ اضافه کرد: شهرستان مرزی گمیشان با مجموع جمعیتی بالغ بر 63447نفر جمعیت ومساحتی 1/1286کیلومتر مربع، از لحاظ موقعیت عمومی در شمال غرب استان گلستان قرار گرفته که از شمال به مرز سیاسی وجغرافیایی کشور ترکمنستان واز شرق به شهرستان آق قلا، از غرب به دریای خزر واز جنوب به شهرستان ترکمن محدود می باشد.
وی همچنین تصریح کرد: گمیشان با ویژگی های اقلیمی خاص و موقعیت منحصر به فرد می تواند به یکی از قطب های مهم تجاری، دامداری و کشاورزی در شمال کشورتبدیل شود.
به گفته ضمیر گمیشان با دارابودن بیش از 80 سال قدمت ، آثار تاریخی و تپه های باستانی یکی از قدیمی ترین شهرستان های استان گلستان است.
وی ادامه داد: از عوامل عمده اقتصادی که ظرفیت های بالقوه گمیشان را در سطح ملی و بین المللی ارتقا داده و می دهد سایت پرورش میگو، پروژه چند منظوره بندر خواجه نفس، ناحیه صنعتی روستایی با بیش از30 کارگاه تولیدی، شرکت تقلیل فشار گاز قلعه جیق، تالاب بین المللی (غنی ترین پناهگاهای حیات وحش خصوصاˈپرندگان مهاجر)، ماهیان خاویاری در سواحل این شهرستان، شرکت های خاویاری، تعاونی پره و 65هزار هکتار اراضی زیر کشت منطقه است.
به گفته وی وجود افزون بر 150هزار راس انواع دام، کارخانه های بزرگ وکوچک و شرکت های تعاونی شهری و روستایی، صنایع دستی مانند قالیچه، قالی، گلیم، نمد، پشتی، روسری ترکمنی و جاجیم از دیگر توانمندی های این شهرستان می باشد.
ˈقدس علویˈ مدیرکل شیلات استان گلستان نیز گفت: امیدوارم که پروژه میگوی گمیشان به قطب پرورش میگو و ماهی کشور و سرزمین مروارید سفید تبدیل گردد.
وی اضافه کرد: در این شهرستان با وجود سواحل و اراضی لم یزرع شرایط را برای پرورش میگو و ماهی می توان مهیا کرد و از این فرصت ها برای اشتغالزایی و توسعه شهرستان استفاده کرد.
این نشست در پی بازدید یکروزه افزون بر 30 خبرنگار رسانه های استان از قابلیت ها و توانمندی های شهرستان گمیشان از جمله سایت پرورش میگو، موزه مردم شناسی و آثار باستانی و با حضور معاون برنامه ریزی استانداری، مدیرکل شیلات، معاون بنادر و دریانوردی گلستان و فرماندار گمیشان برگزار شد.
601
21/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]