تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826520870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عده‌ای که دلواپس رژیم ستمشاهی هم نبودند، امروز دلواپس شده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عده‌ای که دلواپس رژیم ستمشاهی هم نبودند، امروز دلواپس شده‌اند
وی گفت: حالا سوال من این است که چطور شده عده‌ای که دلواپس رژیم شاهی و ظلم و ستم آنها نبودند، دلواپس جنگ تحمیلی و جنایت صدام نبودند اما در دولت نهم و دهم دلواپس کج‌اندیشی و اختلاس دولت و اطرافیان آن نبودند اما امروز دلواپس‌تر از همه جناح‌های سیاسی، رهبری، رئیس جمهور، روسای سه قوه و مراجع و علما هستند.
آفتاب- سرویس سیاسی: رسول منتجب‌نیا در گفت‌و گو با آفتاب می‌گوید: یکی از افتخارات دولت روحانی این است که ادبیات سخیف دولت قبل را کنار گذاشت. حالا خود این دولت نباید به دلیل عصبانیت در دامی که افراطیون برایش گسترانده‌اند گرفتار شود.


رسول منتجب‌نیا در تحلیل اظهارات دکتر روحانی در همایش «سفیران و رئیسان نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور» و استفاده از واژه «تعامل‌گریز» و «مذاکره‌گریز»، و اینکه «هر وقت می‌خواهد مذاکره شود یک عده می‌گویند داریم می‌لرزیم؛ خوب به جهنم بروید یک جای گرم پیدا کنید» می‌گوید: در اینجا به دو نکته باید اشاره شود. نکته اول درباره کسانی است که امروز بیش از همه خود را طرفدار انقلاب و نظام و منافع کشور و ملت می دانند. در میان آنها افراد مخلص و صادق هم البته زیاد است که از روی صداقت صحبت می کنند؛ ولی بسیاری از طراحان این مسائل و عاملان موثر اینها کسانی هستند که بیشتر از امام و رهبری و رئیس جمهور و نیروهای انقلابی‌ها خود را دلسوز نظام و انقلاب می دانند در حالی که برخی از اینها در هیچ کدام از صحنه انقلاب و جنگ حضور نداشتند. بعضی به دلیل شرایط سنی و بعضی به دلایل دیگر مخالفت و همراهی با این حوادث نداشتند.


وی به آفتاب گفت: حالا سوال من این است که چطور شده عده‌ای که دلواپس رژیم شاهی و ظلم و ستم آنها نبودند، دلواپس جنگ تحمیلی و جنایت صدام نبودند اما در دولت نهم و دهم دلواپس کج‌اندیشی و اختلاس دولت و اطرافیان آن نبودند اما امروز دلواپس‌تر از همه جناح‌های سیاسی، رهبری، رئیس جمهور، روسای سه قوه و مراجع و علما هستند. این خود جای شک و سوال دارد. چرا وقتی یک تیمی متخصص و متعهد و دیپلمات کار می کند، دولت و رهبری از ان حمایت می کند و آنها با کمال دقت و احتیاط و بدون شتاب و عجله پیش می روند و نشانههای پیروزی هم در کار آنها دیده می شود اما این عده نگران هستند. آیا اینها هدف شان بدگمان‌کردن مردم به نظام و دولت است و می‌خواهند جلوی عملکرد دولت را سد کنند؟ نکند عده‌ای از حل‌نشدن مسائل بین‌المللی سود دارند و نگران هستند که هیئت مذاکره موفق نشود. آیا منافع این افراد در تنش‌های سیاسی داخلی و بین‌المللی است؟ 


وی افزود: نکته دوم صحبت من این است که من به عنوان حامی دولت و دوست به دولت و وزرا عرض می‌کنم که یکی از شگردهای طیف تندرو عصبانی‌کردن رئیس دولت و ورزا است تا اینها از روی عصبانیت و دلسوزی کنترل خود را از دست بدهند و اینها از این عصبانیت سوژه بگیرند. دولت باید کاملا مواظب گفتار و ادبیات و برخورد خود باشند تا بهانه‌ای به دست منتقدان ندهند و آنها دولت را پیش افکار عمومی بد جلوه ندهند. آنها منتظر شنیدن جمله‌ای هستند تا حاشیه‌سازی کم شود. دولت باید سرگرم کار و عمل به وظایف خود باشد و مشغول جواب گفتن و ادبیات این نوعی نباشد. دولت  اگر خواستند پاسخ بدهند باید با همان ادبیات متینی که دکتر روحانی تا به امروز استفاده می کرد کار کند.


یکی از افتخارات دولت روحانی این بود که آن ادبیات سخیف را کنار نهد و از ادبیات فاخر، دیپلماتیک، متین و  قابل قبول در سطح عامه مردم است. همان ادبیاتی که ایشان در مناظره‌ها و سخنرانی‌های خود تا به حال استفاده کرده است. وی در پایان گفت: مردم ما عاشق اخلاق و ادبیات پسندیده هستند و نسبت به ادبیات مبتذل بدبین هستند. دولت نباید اجازه دهد که افراطیون و منتقدان آنها را عصبانی کرده و از ادبیات اصیل خود دور کنند.







مطالب مرتبط
منتجب نیا:عده ای ازنمایندگان که می دانند دور بعد رای نمی آورند، از الان ژست قهرمانی می گیرند
منتجب نیا: برخی از واژه «فتنه» نان می‌خورند


تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن