تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871948555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش دویچه وله از استیضاح فرجی دانا: دلواپسی بابت تحصیل دانشجویان ستاره دار یا افشای بورسیه های غیرقانونی؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
گزارش دویچه وله از استیضاح فرجی دانا: دلواپسی بابت تحصیل دانشجویان ستاره دار یا افشای بورسیه های غیرقانونی؟

گزارش دویچه وله از استیضاح فرجی دانا: دلواپسی بابت تحصیل دانشجویان ستاره دار یا افشای بورسیه های غیرقانونی؟
دویچه وله نوشت: نمایندگان مجلس متقاضی استیضاح وزیر علوم پس از جلسه با این وزیر از توضیحات او قانع نشده‌اند.
به گزارش نامه نیوز، دو شرط نمایندگان مجلس برای عدم استیضاح وزیر علوم "اخراج دانشجویان ستاره‌دار که به دانشگاه بازگشته‌اند" و "اخراج افرادی که در فتنه ۸۸ فعال بوده و دستگیر هم شدند و هم اکنون در پست‌های کلیدی وزارت علوم سمت دارند" است.

به گزارش «تیک»، ناصر موسوی لارگانی گفته وزیر علوم کار خاصی نسبت به مطالبات متقاضیان استیضاح انجام نداده است.

به این ترتیب قرار است نمایندگان تا روز یک‌شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ تصمیم نهایی خود برای استیضاح وزیر علوم را اعلام کنند.

خبرگزاری "فارس" نیز نامه‌ای از گروهی موسوم به "بسیج دانشجویی دانشگاه تهران" خطاب به نمایندگان مجلس منتشر کرده که در آن آمده یکی از مهمترین چالش‌های اخیر وزارت علوم در چند ماه اخیر، نگرانی جدی در جهت بازگشت فضای دانشگاه‌ها به "دوران سیاه دوم خرداد و تبدیل گشتن دانشگاه به جولانگاه احزاب سیاسی است".

در همین زمینه و به گزارش خبرگزاری "ایلنا" علی محمد حاضری عضو "شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها" در دفاع از وزیر علوم گفته: «بزرگترین نقصان در عملکرد وزیر علوم نداشتن دلواپسی گروه دلواپسان است. بزرگترین جرم فرجی‌دانا زنده نگه‌داشتن امید در دانشگاه‌ها است».

این استاد دانشگاه افزوده درصورت عملی شدن استیضاح رضا فرجی‌دانا وزیر علوم "باید از این مسئله استقبال کند و برخی از ناگفته‌ها را مطرح کند".

پیش از این علی مطهری نیز به وزیر علوم توصیه کرد از فرصت استیضاح در مجلس استفاده کند و به افشای تخلف‌های دولت گذشته بپردازد.

ظاهرا شماری از امضاءکنندگان طرح استیضاح فرجی‌دانا بورسیه‌های غیرقانونی دوره احمدی‌نژاد هستند.

فرجی‌دانا دومین گزینه حسن روحانی برای تصدی وزارت علوم بود که پس از رأی اعتماد نگرفتن جعفر میلی‌منفرد به مجلس معرفی شد.

حجت‌الله درویش‌پورعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز پیش‌تر اعلام کرد: «در اسامی بورسیه‌های غیرقانونی، نام برخی نمایندگان نیز وجود دارد و همین موضوع باعث فشار و استیضاح علیه وزیر علوم شده است.»

به گفته‌ی حجت‌الله درویش‌پور شماری از نمایندگان مجلس از اصرار وزیر بر غیرقانونی بودن بورسیه‌های یادشده برآشفته شده‌اند و می‌گویند این موضوع در گذشته اتفاق افتاده و نباید در شرایط حاضر دوباره به آن پرداخته شود.



1393/5/20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن