واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ مرداد ۱۳۹۳ (۱۶:۴۱ب.ظ)
مديرعامل توانير: رشد 15درصدي مصرف در كشور با هيچ فرهنگي سازگار نيست مديرعامل توانير گفت: رشد مصرف برق از ۱۰ تا ۱۵ درصد در برخي روزها متفاوت بود و حتي در تهران به دليل ساخت و سازهاي فراوان، رشد مصرف روزانه ۳۰ درصد را هم داشتيم.
به گزارش خبرگزاري موج، همايون حائري افزود: دراين شرايط چگالي بار بسيار بالا رفته بود ما در فصل جاري رکورد پيک بار۸۵۰۰ مگاواتي را نيز با موفقيت پشت سر گذاشتيم در اين خصوص وقتي ۱۰ درصد رشد مصرف روزانه و ۹ درصد رشد پيک را داريم صورت مسئله عوض ميشود.
وي گفت: تامين برق چه به لحاظ کمي و چه کيفي وظيفه شرکتهاي توزيع و توليد است ولي بايد نقش صنعت برق بخصوص در بخشهاي فني و توزيع تغيير کند.
حائري تصريح کرد: اگر شرايط به همين منوال پيش رود در سال آينده نميتوانيم شبکهها را نگهداري کنيم چون در هيچ جاي دنيا رشد مصرف روزانه ۱۰ درصد نداريم.
مديرعامل توانير در عين حال پرده از واقعيت ديگري برداشت و گفت: زمستان سال گذشته رشد مصرف ۳ برابر تابستان بود و با افزايش وسايل گرمايشي، دوسوم تجهيزات و عنصر جديد به وسايل مصرفي اضافه شده که اينجا ديگر نه اعتبارات نه منطق نه اقتصاد نه سرمايه گذار و نه وجدان جواب نميدهد.
حائري افزود: به همين دليل بارها تاکيد شده است که بايد نقش جديدي در تامين کمي وکيفي برق ايجاد شود و نقش صنعت برق را در اقتصاد ملي به عنوان يک اصل تعريف کنيم.
مديرعامل توانير ادامه داد: اکنون مرکز فرماندهي توزيع برق که شعار اولش مديريت مصرف برق است بايد براساس برنامههاي راهبردي و فرهنگ سازي جامع گام بردارد و ما بايد رويکردمان را با توجه به پختگي و بلوغي که در تامين کمي و کيفي برق وجود دارد در سيستم تغيير دهيم و يک نگاه اقتصادي با اين منظور که مرکز فرماندهي مديريت مصرف اهدافش را مشخص و تثبيت کند، داشته باشيم.
وي با اشاره به اينکه با وجود بودن در يک کشوري گناه بودن اسراف در آموزههاي ديني، به دليل بافت فرهنگي، مثل اشتياق به شادي با نور، وجود روشنايي مطلوب و ديگر مسائل فرهنگي ميل به مصرف زياد شده است، تاکيد کرد: در برههاي از زمان بايد جلوي اين فرهنگ گرفته و مديريت مصرف فرهنگي جامع وکامل در کشور ايجاد شود.
حائري ميزان سرانه مصرف برق درکشور را با ژاپن و هندوستان مقايسه کرد و گفت: سرانه مصرف درکشور براي هر نفر ۳ برابر ژاپنيها و ۶ برابر هندي هاست، از اين رو بايد اين رويکرد تغيير کند واهداف به صورت جدي درنظر گرفته شود البته نمونههايي کار شده مثل انرژي خورشيدي يا کابل خودنگهدار شده است که بايد گسترش يابد.
وي با بيان اينکه صنعت برق هيچگاه گلوگاه توسعه اجتماعي و رفاه اجتماعي نبوده و نخواهد بود، خاطرنشان کرد: بايد اين تغيير مديريت را درسيستم ايجاد ويک گروه سازمان يافته ويک گردان نيروي انساني به اين هدف وصنعت توزيع برق داشته باشيم.
مديرعامل توانير تاکيد کرد: براي رسيدن به اين هدف بخش توزيع بايد به عنوان خط ارتباطي با مردم دراين خصوص آرايش خوبي داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]