تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869723117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلطانی فر: دستگاه دیپلماسی به توسعه گردشگری کمک کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سلطانی فر: دستگاه دیپلماسی به توسعه گردشگری کمک کند تهران - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جمع سفرا و مسئولین دفاتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفت: دستگاه دیپلماسی باید به توسعه گردشگری کمک کند.


مسعود سلطانی فر از برگزاری سمپوزیوم گردشگری پایدار با حضور 30 تن از وزرای گردشگری کشورهای مختلف در تهران خبر داد و افزود: براساس تفاهم نامه ای که با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به امضاء خواهد رسید، 80 رایزن فرهنگی کشورمان در 60 کشور برای پیشبرد اهداف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همکاری خواهند کرد.
به گزارش روز دوشنبه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاون رییس جمهور در این نشست با ابراز امیدواری نسبت به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل گردشگری و رفع مشکلات این حوزه، گفت: با توجه به مبانی اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری در اواخر سال 1392 ابلاغ شد و در آن بر استفاده از تمامی ظرفیت های اقتصادی برای رشد و توسعه کشور، ایجاد اشتغال، رفع مشکلات اقتصادی و کنترل تورم تاکید شده است وبا عنایت به نامگذاری سال جاری به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، سازمان میراث فرهنگی در هر دو عرصه توسعه اقتصادی و توسعه فرهنگی دارای ظرفیت های مناسب و مسئولیت های مشخصی است.
سلطانی فر ادامه داد: ما در بخش گردشگری دارای ظرفیت های قابل توجهی در کشور هستیم، جاذبه های تاریخی، طبیعی، فرهنگی و زیارتی کشور شرایط خوبی را برای توسعه گردشگری فراهم آورده است که در صورت ایجاد هماهنگی و رفع محدودیت ها، این امکانات و ظرفیت ها، درآمدهای بسیاری را نصیب کشور می کند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به وضعیت گردشگری در جهان، افزود: در سال 1950 میلادی، 25 میلیون نفر گردشگر در دنیا جابه جا شده است و با رشد 6 درصدی در سال 2005 میلادی، 800 میلیون گردشگر در سراسر جهان به سفر پرداختند، این رقم در سال 2013 به تعداد یک میلیارد و 187 میلیون نفر رسید و براساس آمار رسمی(UNWTO) سازمان جهانی جهانگردی از محل جابه جایی این تعداد گردشگر، هزار و دویست و 50 میلیارد دلار درآمد نصیب کشورهای مختلف شده است. این تعداد گردشگر در سال 2020 به 6/1 میلیارد نفر و در سال 2030 به 8/1 میلیارد نفر می رسد.
سلطانی فر با بیان اینکه گردش مالی در مجموعه فعالیت های مربوط به گردشگری اعم از هتل داری، اماکن تفریحی، تفریحات، سرگرمی و اوقات فراغت در سال 2013 مبلغ 6500 میلیارد دلار بوده است، یادآور شد: هتل داران دنیا در سال گذشته میلادی 500 میلیارد دلار درآمد داشته اند که یک سوم این مبلغ سهم هتلداران آمریکایی بوده است.
وی تصریح کرد: گردشگری سلامت که امروز در کشور ما هم مورد توجه قرار گرفته در سال 2013 بین 150 تا 200 میلیارد دلار درآمد برای کشورها داشته است.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه وجود ظرفیت های تاریخی، فرهنگی و طبیعی، ایران را به یک موزه بزرگ و پرجاذبه برای گردشگران تبدیل کرده است، یادآور شد: بخش عمده ای از گردشگران کشورمان را گردشگران فرهنگی، تاریخی، زیارتی و مذهبی تشکیل می دهند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین با یادآوری توانمندی های کشور در بخش صنایع دستی، افزود: ایران یکی از سه قطب تولیدکننده صنایع دستی در جهان است که این جایگاه در سالهای گذشته کم رنگ شده است، با توجه به وجود 352 رشته فعال صنایع دستی و اشتغال بیش از 2 میلیون نفر در این بخش، ما برای احیای این جایگاه و رفع مشکلات بازاریابی و فروش صنایع دستی برنامه هایی جدی در دستور کار داریم.
سلطانی فر با اشاره به چشم انداز 20 ساله کشور و پیش بینی میزبانی از 20 میلیون گردشگر با 25 میلیارد دلار درآمد برای کشور، افزود: از زمان آغاز این چشم انداز 9 سال گذشته و 11 سال باقی مانده است، دستیابی به اهداف سند چشم انداز و ورود 20 میلیون گردشگر به کشور، مسیر پر پیچ وخمی است اما با آغاز کار دولت تدبیر و امید در همان ماه های ابتدایی، شاهد اشتیاق گردشگران برای ورود به ایران بودیم.
وی ادامه داد: با ایجاد زیرساخت ها، تامین اماکن اقامتی و هتل ها، ساماندهی حمل و نقل داخلی و خارجی و حل مشکلات مربوط به ویزا، میزبانی از گردشگرانی که برای بازدید از جاذبه های کشورمان اشتیاق دارند را در مسیر مناسبی قرار می دهد.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه هیچ گونه گزارشی از عدم رعایت ملاحظات فرهنگی، اعتقادی و مذهبی کشورمان از سوی گردشگران تورهای خارجی ورودی اعلام نشده است، تاکید کرد: گردشگرانی که به کشور ما سفر می کنند با تمام قوانین و ملاحظات ایران آشنا هستند و بیشتر این افراد با هدف بازدید از جاذبه های تاریخی ، فرهنگی، زیازتی و مذهبی به کشور ما سفر می کنند.
سلطانی فر با اشاره به اینکه در ماه های گذشته اقدامات مختلفی در زمینه توسعه فعالیت های سازمان میراث فرهنگی در سه حوزه انجام شده است، تصریح کرد: در حوزه گردشگری، هماهنگ کردن دستگاه ها برای توسعه برنامه ها و فعالیت های گردشگری ، با هدف ایجاد تعاملات فرهنگی، ارزآوری و اشتغالزایی در دستور کار قرار گرفته است.
معاون رئیس جمهور همچنین از تشکیل کارگروه مشترک سازمان میراث فرهنگی، وزارت امور خارجه، وزارت کشور و وزارت اطلاعات برای تسریع و صدور ویزا خبر داد و افزود: افزایش زمان ویزای فرودگاهی و افزایش تعداد کشورهای لغو روادید از مباحث مهم این کارگروه است.
سلطانی فر تصریح کرد: کمبود هتل یکی دیگر از مشکلات کشور در بخش گردشگری است که سازمان میراث فرهنگی در تفاهم نامه ای با صندوق توسعه ملی برای احداث هتل و اتمام هتل های نیمه کاره، تسهیلات ویژه ای را در اختیار سرمایه گذاران این بخش قرار می دهد.
وی با بیان اینکه تکمیل هتل های نیمه کاره در اولویت اعطای تسهیلات است، یادآور شد: در حال حاضر بیش از 40 پروژه گردشگری، ازجمله 30 هتل برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده است و ما امیدواریم حداقل 10 هتل چهار و پنج ستاره تا پایان امسال و 20 هتل در دو سال آینده به بهره برداری برسد.
معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه برای میزبانی از 20 میلیون گردشگر پیش بینی شده در سند چشم انداز 20 ساله کشور به 3 برابر هتل های فعلی نیاز داریم، افزود: فضای مثبت گفتمان که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید فراهم شده است و نتایج سازنده گفتمان دولتمردان با 1+5 برای حفظ حقوق هسته ای، شرایط مناسبی برای حضور گردشگران و سرمایه گذاران در ایران فراهم آورده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین از ساماندهی زائرین ورودی از عراق خبر داد و گفت: در حوزه گردشگری داخلی ساماندهی مکانی و زمانی سفر مورد توجه سازمان میراث فرهنگی است و در همین راستا برنامه ریزی و اعطای بسته تشویقی به دو قشر دانشجویان و بازنشستگان برای سفر در ایامی غیر از تعطیلات و ایام اوج سفر، از برنامه های ما در این بخش است.
سلطانی فر ادامه داد: حضور در نمایشگاه های بین المللی و معتبر گردشگری از دیگر مواردی است که در این دوره از مدیریت سازمان مورد توجه بیشتر قرار گرفته و شرکت در 5 نمایشگاه بزرگ گردشگری طی سال جاری هدفگذاری شده است.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به تامین و تهیه لوح فشرده، کاتالوگ و بروشور از جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری، تاریخی و طبیعی کشورمان به زبان های مختلف، افزود: این اقلام طی چند ماه آینده برای سفارتخانه ها و رایزنان فرهنگی کشورمان ارسال می شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین از برگزاری سمپوزیوم گردشگری پایدار خبر داد و گفت: میزبانی سمپوزیوم گردشگری پایدار که مجموعه ای مرتبط با سازمان ملل متحد است به ایران سپرده شده است، این سمپوزیوم از 22 تا 24 مهرماه با حضور حدود 30 نفر از وزرای گردشگری کشورهای مختلف در تهران برگزار می شود.
وی در پایان، از نمایندگان و سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف خواست تا معرفی و تبلیغ جاذبه های مختلف کشورمان را در دستور کار خود قرار دهند و ادامه داد: شرایط حضور گردشگران و سرمایه گذاران کشورهای مختلف برای استفاده از ظرفیت ها و امکانات کشور، امروز با ایجاد تعامل و فضای مثبت توسط دولت تدبیر و امید فراهم شده است.
نشست مشترک مسئولین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران با عنوان دیپلماسی و گردشگری، روز گذشته با حضور مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی معاونین و تعدادی از مدیران این سازمان برگزار شد.
همچنین در این مراسم مرتضی سرمدی قائم مقام وزارت امور خارجه، ابراهیم رحیم پور معاون آسیا و اقیانوسیه ، دانش یزدی معاون اداری مالی ، سلیمان پور رییس مرکز آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه، سفرا و نمایندگان کشورمان در نقاط مختلف جهان حضور داشتند.
در ادامه این جلسه، نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف، سوالات و پیشنهادات خود را در ارتباط با مسائل مربوط به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مطرح کردند.
فراهنگ (1) ** 1569



20/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن