محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843979283
سلطانی فر: دستگاه دیپلماسی به توسعه گردشگری کمک کند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سلطانی فر: دستگاه دیپلماسی به توسعه گردشگری کمک کند تهران - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جمع سفرا و مسئولین دفاتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفت: دستگاه دیپلماسی باید به توسعه گردشگری کمک کند.
مسعود سلطانی فر از برگزاری سمپوزیوم گردشگری پایدار با حضور 30 تن از وزرای گردشگری کشورهای مختلف در تهران خبر داد و افزود: براساس تفاهم نامه ای که با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به امضاء خواهد رسید، 80 رایزن فرهنگی کشورمان در 60 کشور برای پیشبرد اهداف سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همکاری خواهند کرد.
به گزارش روز دوشنبه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاون رییس جمهور در این نشست با ابراز امیدواری نسبت به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل گردشگری و رفع مشکلات این حوزه، گفت: با توجه به مبانی اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری در اواخر سال 1392 ابلاغ شد و در آن بر استفاده از تمامی ظرفیت های اقتصادی برای رشد و توسعه کشور، ایجاد اشتغال، رفع مشکلات اقتصادی و کنترل تورم تاکید شده است وبا عنایت به نامگذاری سال جاری به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، سازمان میراث فرهنگی در هر دو عرصه توسعه اقتصادی و توسعه فرهنگی دارای ظرفیت های مناسب و مسئولیت های مشخصی است.
سلطانی فر ادامه داد: ما در بخش گردشگری دارای ظرفیت های قابل توجهی در کشور هستیم، جاذبه های تاریخی، طبیعی، فرهنگی و زیارتی کشور شرایط خوبی را برای توسعه گردشگری فراهم آورده است که در صورت ایجاد هماهنگی و رفع محدودیت ها، این امکانات و ظرفیت ها، درآمدهای بسیاری را نصیب کشور می کند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به وضعیت گردشگری در جهان، افزود: در سال 1950 میلادی، 25 میلیون نفر گردشگر در دنیا جابه جا شده است و با رشد 6 درصدی در سال 2005 میلادی، 800 میلیون گردشگر در سراسر جهان به سفر پرداختند، این رقم در سال 2013 به تعداد یک میلیارد و 187 میلیون نفر رسید و براساس آمار رسمی(UNWTO) سازمان جهانی جهانگردی از محل جابه جایی این تعداد گردشگر، هزار و دویست و 50 میلیارد دلار درآمد نصیب کشورهای مختلف شده است. این تعداد گردشگر در سال 2020 به 6/1 میلیارد نفر و در سال 2030 به 8/1 میلیارد نفر می رسد.
سلطانی فر با بیان اینکه گردش مالی در مجموعه فعالیت های مربوط به گردشگری اعم از هتل داری، اماکن تفریحی، تفریحات، سرگرمی و اوقات فراغت در سال 2013 مبلغ 6500 میلیارد دلار بوده است، یادآور شد: هتل داران دنیا در سال گذشته میلادی 500 میلیارد دلار درآمد داشته اند که یک سوم این مبلغ سهم هتلداران آمریکایی بوده است.
وی تصریح کرد: گردشگری سلامت که امروز در کشور ما هم مورد توجه قرار گرفته در سال 2013 بین 150 تا 200 میلیارد دلار درآمد برای کشورها داشته است.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه وجود ظرفیت های تاریخی، فرهنگی و طبیعی، ایران را به یک موزه بزرگ و پرجاذبه برای گردشگران تبدیل کرده است، یادآور شد: بخش عمده ای از گردشگران کشورمان را گردشگران فرهنگی، تاریخی، زیارتی و مذهبی تشکیل می دهند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین با یادآوری توانمندی های کشور در بخش صنایع دستی، افزود: ایران یکی از سه قطب تولیدکننده صنایع دستی در جهان است که این جایگاه در سالهای گذشته کم رنگ شده است، با توجه به وجود 352 رشته فعال صنایع دستی و اشتغال بیش از 2 میلیون نفر در این بخش، ما برای احیای این جایگاه و رفع مشکلات بازاریابی و فروش صنایع دستی برنامه هایی جدی در دستور کار داریم.
سلطانی فر با اشاره به چشم انداز 20 ساله کشور و پیش بینی میزبانی از 20 میلیون گردشگر با 25 میلیارد دلار درآمد برای کشور، افزود: از زمان آغاز این چشم انداز 9 سال گذشته و 11 سال باقی مانده است، دستیابی به اهداف سند چشم انداز و ورود 20 میلیون گردشگر به کشور، مسیر پر پیچ وخمی است اما با آغاز کار دولت تدبیر و امید در همان ماه های ابتدایی، شاهد اشتیاق گردشگران برای ورود به ایران بودیم.
وی ادامه داد: با ایجاد زیرساخت ها، تامین اماکن اقامتی و هتل ها، ساماندهی حمل و نقل داخلی و خارجی و حل مشکلات مربوط به ویزا، میزبانی از گردشگرانی که برای بازدید از جاذبه های کشورمان اشتیاق دارند را در مسیر مناسبی قرار می دهد.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه هیچ گونه گزارشی از عدم رعایت ملاحظات فرهنگی، اعتقادی و مذهبی کشورمان از سوی گردشگران تورهای خارجی ورودی اعلام نشده است، تاکید کرد: گردشگرانی که به کشور ما سفر می کنند با تمام قوانین و ملاحظات ایران آشنا هستند و بیشتر این افراد با هدف بازدید از جاذبه های تاریخی ، فرهنگی، زیازتی و مذهبی به کشور ما سفر می کنند.
سلطانی فر با اشاره به اینکه در ماه های گذشته اقدامات مختلفی در زمینه توسعه فعالیت های سازمان میراث فرهنگی در سه حوزه انجام شده است، تصریح کرد: در حوزه گردشگری، هماهنگ کردن دستگاه ها برای توسعه برنامه ها و فعالیت های گردشگری ، با هدف ایجاد تعاملات فرهنگی، ارزآوری و اشتغالزایی در دستور کار قرار گرفته است.
معاون رئیس جمهور همچنین از تشکیل کارگروه مشترک سازمان میراث فرهنگی، وزارت امور خارجه، وزارت کشور و وزارت اطلاعات برای تسریع و صدور ویزا خبر داد و افزود: افزایش زمان ویزای فرودگاهی و افزایش تعداد کشورهای لغو روادید از مباحث مهم این کارگروه است.
سلطانی فر تصریح کرد: کمبود هتل یکی دیگر از مشکلات کشور در بخش گردشگری است که سازمان میراث فرهنگی در تفاهم نامه ای با صندوق توسعه ملی برای احداث هتل و اتمام هتل های نیمه کاره، تسهیلات ویژه ای را در اختیار سرمایه گذاران این بخش قرار می دهد.
وی با بیان اینکه تکمیل هتل های نیمه کاره در اولویت اعطای تسهیلات است، یادآور شد: در حال حاضر بیش از 40 پروژه گردشگری، ازجمله 30 هتل برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده است و ما امیدواریم حداقل 10 هتل چهار و پنج ستاره تا پایان امسال و 20 هتل در دو سال آینده به بهره برداری برسد.
معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه برای میزبانی از 20 میلیون گردشگر پیش بینی شده در سند چشم انداز 20 ساله کشور به 3 برابر هتل های فعلی نیاز داریم، افزود: فضای مثبت گفتمان که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید فراهم شده است و نتایج سازنده گفتمان دولتمردان با 1+5 برای حفظ حقوق هسته ای، شرایط مناسبی برای حضور گردشگران و سرمایه گذاران در ایران فراهم آورده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین از ساماندهی زائرین ورودی از عراق خبر داد و گفت: در حوزه گردشگری داخلی ساماندهی مکانی و زمانی سفر مورد توجه سازمان میراث فرهنگی است و در همین راستا برنامه ریزی و اعطای بسته تشویقی به دو قشر دانشجویان و بازنشستگان برای سفر در ایامی غیر از تعطیلات و ایام اوج سفر، از برنامه های ما در این بخش است.
سلطانی فر ادامه داد: حضور در نمایشگاه های بین المللی و معتبر گردشگری از دیگر مواردی است که در این دوره از مدیریت سازمان مورد توجه بیشتر قرار گرفته و شرکت در 5 نمایشگاه بزرگ گردشگری طی سال جاری هدفگذاری شده است.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به تامین و تهیه لوح فشرده، کاتالوگ و بروشور از جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری، تاریخی و طبیعی کشورمان به زبان های مختلف، افزود: این اقلام طی چند ماه آینده برای سفارتخانه ها و رایزنان فرهنگی کشورمان ارسال می شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی همچنین از برگزاری سمپوزیوم گردشگری پایدار خبر داد و گفت: میزبانی سمپوزیوم گردشگری پایدار که مجموعه ای مرتبط با سازمان ملل متحد است به ایران سپرده شده است، این سمپوزیوم از 22 تا 24 مهرماه با حضور حدود 30 نفر از وزرای گردشگری کشورهای مختلف در تهران برگزار می شود.
وی در پایان، از نمایندگان و سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف خواست تا معرفی و تبلیغ جاذبه های مختلف کشورمان را در دستور کار خود قرار دهند و ادامه داد: شرایط حضور گردشگران و سرمایه گذاران کشورهای مختلف برای استفاده از ظرفیت ها و امکانات کشور، امروز با ایجاد تعامل و فضای مثبت توسط دولت تدبیر و امید فراهم شده است.
نشست مشترک مسئولین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران با عنوان دیپلماسی و گردشگری، روز گذشته با حضور مسعود سلطانی فر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی معاونین و تعدادی از مدیران این سازمان برگزار شد.
همچنین در این مراسم مرتضی سرمدی قائم مقام وزارت امور خارجه، ابراهیم رحیم پور معاون آسیا و اقیانوسیه ، دانش یزدی معاون اداری مالی ، سلیمان پور رییس مرکز آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه، سفرا و نمایندگان کشورمان در نقاط مختلف جهان حضور داشتند.
در ادامه این جلسه، نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف، سوالات و پیشنهادات خود را در ارتباط با مسائل مربوط به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مطرح کردند.
فراهنگ (1) ** 1569
20/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
دستگاه دیپلماسی به توسعه گردشگری کمک کند/ رایزنان فرهنگی سفیر میراث فرهنگی می شوند
رئیس سازمان میراثفرهنگی در جمع سفرای ایران در کشورهای جهان دستگاه دیپلماسی به توسعه گردشگری کمک کند رایزنان فرهنگی سفیر میراث فرهنگی می شوند امضای تفاهمنامهای با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای استفاده از 80 رایزن فرهنگی در 60 کشور دنیا در جهت اهداف سازمان میراث فرهنگیدرخواست رئیس سازمان میراثفرهنگی از سفرای ایران: دستگاه دیپلماسی به توسعه گردشگری کمک کند
درخواست رئیس سازمان میراثفرهنگی از سفرای ایران دستگاه دیپلماسی به توسعه گردشگری کمک کند جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در جمع سفرا و مسئولین دفاتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشوربا تاکید بر اینکه دستگاهمجلس به توسعه «گردشگری حلال» کمک کند
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۸ معاون امور مجلس حقوقی و استانهای سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری کشور گفت در برنامهی پنجم توسعه قرار بر جذب 20میلیون گردشگر بود در صورتی که این آمار در سال 2013 فقط به چهارمیلیون و 200 هزار نفر رسید به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایرانسلطانیفر از دستگاه دیپلماسی کمک خواست
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷ ۵۱ رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در جمع سفرا و مسؤولان دفاتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با تاکید بر اینکه دستگاه دیپلماسی باید به توسعه گردشگری کمک کند از برگزاری سمپوزیوم گردشگری پایدار با حضور 30 تن از وزرای گردشگریسازمان ملل بی خاصیت ترین سازمانی است که امروز وجود دارد/ دستگاه دیپلماسی ایران باید فعال تر عمل کند
سیاسی سیاست خارجی صادق خرازی سازمان ملل بی خاصیت ترین سازمانی است که امروز وجود دارد دستگاه دیپلماسی ایران باید فعال تر عمل کند صادق خرازی با اشاره به واکنش سازمان های بین المللی پیرامون حوادث اخیر غزه عنوان کرد امروز این سازمانها که باید هدفشان آرامش انسان باشد امروز بی خاصسرشماری کشاورزی به توسعه اقتصادی استان گلستان کمک می کند
استانها شمال گلستان صادقلو سرشماری کشاورزی به توسعه اقتصادی استان گلستان کمک می کند گرگان- خبرگزاری مهر استاندار گلستان گفت اجرای طرح سرشماری کشاورزی در استان تاثیر بنیادی دارد چرا که کشاورزی در استان ما یک واقعیت گریز ناپذیر است و در توسعه اقتصادی و آینده استان یک اساس اژاپن به مکزیک برای توسعه زیرساخت های نفتی و هسته ای کمک می کند
ژاپن به مکزیک برای توسعه زیرساخت های نفتی و هسته ای کمک می کند تهران – ایرنا – مقام های ارشد توکیو و مکزیکوسیتی روز شنبه توافق کردند که شرکت های ژاپنی به مکزیک در توسعه میدان های نفتی و گازی و زیرساخت های هسته ای کمک کنند به گزارش خبرگزاری کیودو شینزو آبه نخست وزیر ژاپن رمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان: تعامل بین مسئولان و رسانهها به توسعه استان زنجان کمک میکند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان تعامل بین مسئولان و رسانهها به توسعه استان زنجان کمک میکندمدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت همدلی و تعامل بین مسئولان و فعالان رسانه در راستای کمک به توسعه استان صورت میگیرد ناصر مقدم امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجانخرازی: دستگاه دیپلماسی فعال تر عمل کند
خرازی دستگاه دیپلماسی فعال تر عمل کند صادق خرازی با اشاره به واکنش سازمان های بین المللی پیرامون حوادث اخیر غزه عنوان کرد امروز این سازمانها که باید هدفشان آرامش انسان باشد امروز بی خاصیت ترین سازمانها هستند و تنها به دادن یک بیانیه اکتفا کردند کد خبر ۴۲۲۲۷۴ تاریخ انتشار ۱۲اولويت اول تهران توسعه حمل و نقل عمومي است / دولت به نوسازي ناوگان حمل و نقل شهري کمک کند
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ۱۵ ۵۷ب ظ سالاري تأکيد کرد اولويت اول تهران توسعه حمل و نقل عمومي است دولت به نوسازي ناوگان حمل و نقل شهري کمک کند رييس کميسيون شهرسازي و معماري شوراي اسلامي شهر تهران يکي از مشکلات اين کلان شهر در حوزه حمل و نقل را موضوع پارک حاشيه اي خودروها دانست و گفت البتهصادق خرازی: سازمان ملل بی خاصیت ترین سازمانی است که امروز وجود دارد/ دستگاه دیپلماسی ایران باید فعال تر عمل کن
صادق خرازی سازمان ملل بی خاصیت ترین سازمانی است که امروز وجود دارد دستگاه دیپلماسی ایران باید فعال تر عمل کند صادق خرازی با اشاره به واکنش سازمان های بین المللی پیرامون حوادث اخیر غزه عنوان کرد امروز این سازمانها که باید هدفشان آرامش انسان باشد امروز بی خاصیت ترین سازمانها هستبه منظور کاهش هزینههای بخش سلامت دولت باید روی توسعه حملونقل عمومی شهرها سرمایهگذاری کند
به منظور کاهش هزینههای بخش سلامتدولت باید روی توسعه حملونقل عمومی شهرها سرمایهگذاری کندعضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت در صورتی که دولت روی توسعه حمل و نقل عمومی شهرها هزینه کند درصد بالایی از هزینههای بخش سلامت کاهش پیدا میکند احمد عاملی امروز در گفتوگو با خبرنگار فبانک توسعه صادرات طرح ترانزیت انرژی به عراق را تامین مالی می کند
بانک توسعه صادرات طرح ترانزیت انرژی به عراق را تامین مالی می کند خبرگزاری پانا بانک توسعه صادرات ایران طرح ترانزیت انرژی به کشور عراق را که شامل ایجاد خط ٤٠٠ کیلوولتی و احداث پست است تامین مالی خواهد کرد ۱۳۹۳ شنبه ۱۸ مرداد ساعت 13 51 به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از شانا هزینتلاش بنیاد مسكن درعمران وآبادانی روستاها به اقتصاد مقاومتی كمك می كند
مدیر كل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی تلاش بنیاد مسكن درعمران وآبادانی روستاها به اقتصاد مقاومتی كمك می كند خبرگزاری پانا مدیر كل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت تلاش بنیاد مسكن انقلاب اسلامی در مناطق روستایی كه بیشترین سهم را در تولید دارند درسرعت بختوسعه جدی گردشگری چهارمحال و بختیاری تاکید رئیس جمهور است
استانها جنوب چهارمحال و بختیاری سلطانی فر توسعه جدی گردشگری چهارمحال و بختیاری تاکید رئیس جمهور است شهرکرد - خبرگزاری مهر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت رئیس جمهور بر توسعه جدی گردشگری استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد به گزارش خبرسرپرست سازمان گردشگری شهرداری تبریز: آغاز حرکت های جدید در توسعه گردشگری ضروری است
سرپرست سازمان گردشگری شهرداری تبریز آغاز حرکت های جدید در توسعه گردشگری ضروری است تبریز - ایرنا - سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز گفت آغاز حرکت های جدید در پویایی ظرفیت های گردشگری ضروری است رضا خلیلی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد توجه خاص شهرداری به مقوله گردجذب سرمایهگذاری خارجی در بورس به رشد صنعتی و اقتصادی کمک میکند
شنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۴ عضو شورای عالی بورس اظهار داشت جذب سرمایهگذاری خارجی در بورس به معنای کمک برای تامین منابع مالی شرکتهای بزرگ است و در نهایت به رشد صنعتی و اقتصادی کمک میکند محمدرضا پورابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایسنا با بیان این که بهبود شرایط سرمای-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها