تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه از حق دَم مى زند با سه ويژگى شناخته مى شود: ببينيد دوستانش چه كسانى هستند؟ نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819894269




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بسیاری از دستگاهها به وظیفه خود در پیشگیری از بحران عمل نمی کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان مدیریت بحران: بسیاری از دستگاهها به وظیفه خود در پیشگیری از بحران عمل نمی کنند زاهدان - ایرنا- رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: بسیاری از دستگاههای اجرایی وظیفه ذاتی خود را در پیشگیری از بحران دنبال نمی کنند و منتظرند حادثه ای رخ دهد و بعد امدادرسانی کنند.


ˈاسماعیل نجارˈ روز دوشنبه در نشست شورای هماهنگی ستاد بحران سیستان وبلوچستان افزود: جای تاسف است که دستگاههای اجرایی کشور کمتر در زمینه پیشگیری از حوادث و بلایای طبیعی وارد عمل می شوند درصورتی که باید با استفاده از برنامه های علمی و نظارتی از خسارات جلوگیری کنند.
معاون وزیر کشور گفت: تجربه گذشته نشان از آن دارد که نهادهای اجرایی منتطر می شوند حادثه ای رخ دهد بعد مردم را از زیر آوار درآورند و به بیمارستان یا گورستان بفرستند مثل زلزله بم که به دلیل نبود نظارت بر ساخت وسازها 33 هزار نفر کشته، 19 هزار نفر زخمی و دو هزار و 100 میلیارد تومان خسارت برجا گذاشت.
وی ادامه داد: با اینکه ساختمان های نوساز زیادی در بم بود اما همه تخریب شد که نشان از کم توجهی به مسائل پیشگیری و مقاوم سازی و نبود نظارت مهندسی بر ساخت و سازها در این شهر داشت.
وی اظهار کرد: تغییر اقلیم و وقوع حوادث طبیعی از جمله توفان، زلزله، سیل و خشکسالی در دنیا یک واقعیت است و همه کشورها با آن روبرو هستند اما می توان با مدیریت واحد و ارائه برنامه های کاربردی تا حدودی خسارات آن را به حداقل رساند.
نجار گفت: خشکسالی، بی آبی تالاب هامون و تبدیل بادهای 120 روزه به 160 تا 185 روز همراه با گرد وغبار و حرکت شن های روان در سیستان، مسوولان استانی و کشوری را به این منطقه حساس کرده تا با برگزاری نشست و بازدید از منطقه، چاره اندیشی کنند.
وی افزود: با توجه به تداوم خشکسالی، افزایش گرد وغبار و حرکت شن های روان و مشکلات ناشی از آن در بحث سلامت و اشتغال مردم سیستان، باید نگاهی ویژه به این منطقه داشت.
رییس سازمان مدیریت بحران گفت: این سازمان با تمام وجود تا جایی که میسر باشد آماده همکاری با استاندار و مسوولان استانی سیستان وبلوچستان برای رفع مشکلات توفان در منطقه سیستان است.
نشست شورای هماهنگی ستاد بحران سیستان وبلوچستان به ریاست استاندار و با حضور شماری از مسوولان کشوری از جمله رییس سازمان مدیریت بحران، مدیر ملی مقابله با پدیده گرد وغبار، رییس کمیته مقابله با گرد و غبار شرق کشور، معاون امور روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مدیران استانی در زاهدان برگزار شد. ک/2
7307 / 653/ 684



20/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن