واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: از سوی ستاد فناوری های نرم معاونت علمی ریاست جمهوری: 10 بسته حمایتی برای صاحبان فرهنگ و هنر ارایه شد تهران -ایرنا - رییس ستاد فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: برای توسعه اقتصاد فرهنگی در کشور 10 بسته حمایتی برای صاحبان فرهنگ و هنر در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا، «سپهر قاضی نوری» روز دوشنبه در نشست خبری این ستاد افزود: در این ستاد 10 بسته حمایتی شامل بسته طراحی، بسته صادرات، بسته برندینگ، بسته اصالت فرهنگی، بسته نوآوران یک و دو، بسته نوسازی، بسته توسعه بازار و استاندارد سازی پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: در این بسته ها از طراحان در حوزه های مختلف، از شرکت های صادراتی و نمایشگاه های فروش محصولات ایران در خارج از کشور، از شرکت هایی که در حوزه برند سازی محصولات صنایع دستی فعال هستند، از ثبت اصالت فرهنگی استادان حوزه فرهنگ و هنر، از نوآوران و فناوران در عرصه های مختلف، از تولید مواد اولیه مورد نیاز، از نوسازی کارگاه ها، از لیزینگ محصولات ستاد نرم، از ارتقای کیفی خدمات و محصولات با عنوان استانداردسازی و از پایان نامه های دکترا و کارشناسی ارشد در زمینه بکارگیری روش های علمی روز دنیا و مفاهیم مدیریت تکنولوژی در زمینه ساخت و تولید صنایع دستی و صنایع فرهنگی حمایت می شود.
«قاضی نوری» با بیان اینکه در حمایت مالی از طرح های صاحبان فرهنگ و هنر هیچ محدودیت مالی وجود ندارد اظهار کرد: هر کدام از این بسته ها شاخص های مختلف دارد؛ باید صاحبان هنر طرح تجاری ارایه دهند و از بسته های در نظر گرفته شده به صورت وام با بهره کم، بلاعوض و یا لیزینگ بهره مند شوند.
وی ادامه داد: نقش ستاد و جایگاه ستاد از سوی ریاست جمهوری هماهنگ کننده پیش بینی شده است بنابراین هنرمندان در قبال هر حمایتی باید شاخصه های تولید و استاندارد کیفیت دیده شود در این صورت است که حمایت های ستاد موجب ارتقای حوزه فرهنگ و هنر در کشور خواهد شد.
«قاضی نوری» گفت: برای طرح های تجاری قابل قبول محدودیت مالی وجود ندارد، حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد 60 میلیون ریال و برای مقطع دکترا 120 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
وی یادآور شد: اکنون 15 طرح به ستاد معرفی شده و در حال بررسی است که از این تعداد 10 طرح تاییدیه اولیه را اخذ کرده است.
وی ادامه داد: قصد ما در ستاد حمایت از تولید صنایع دستی و محصولات هنری نیست بلکه اکنون تولید در کشور وجود دارد، مشکل طراحی ، تامین فروش و بازاریابی محصولات فرهنگی و هنری است.
وی با اشاره به اینکه در همه جای دنیا حمایت های اقتصادی از شرکت ها انجام می شود افزود: مشکل فرهنگ و هنر ما در کشور این است که شرکت نداریم و با فرد روبه رو هستیم بنابراین باید در این زمینه کارهای بسیاری انجام شود.
«قاضی نوری» اظهار کرد: اکنون در حوزه نوشت افزار، یارانه، اسباب بازی، طرح هایی دریافت کرده ایم. برای حمایت از طرح ها باید محتوای آن ها با هویت ایرانی هماهنگ باشد.
وی، برگزاری سمینار تخصصی اقتصاد و فرهنگ، ارایه طرح ها در حوزه گردشگری و نیز راه اندازی بوستان های شکوه تمدن ایران اسلامی را از دیگر برنامه های این ستاد در آینده برشمرد.
علمی(3)**9340**ن.س**1599
20/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]