محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826342682
ایران با توجه به چشم انداز اقتصاد جهانی باید سیاست های اقتصادی خود را ساماندهی کند
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول، ایران با توجه به چشم انداز اقتصاد جهانی باید سیاست های اقتصادی خود را ساماندهی کند تهران - ایرنا - رییس اداره خاور میانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول، گفت: ایران باید با توجه به چشم انداز اقتصاد جهانی و روندهای بلندمدت آن، نقش خود را تعریف و سیاست های اقتصادی خود را سامان دهد.
به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، مسعود احمد در نشستی که بتازگی با حضور اساتید دانشگاه، مقامات دولتی و مسئولان نظام بانکی در تهران برگزار شد، بر ضرورت انجام اصلاحات مورد نیاز اقتصاد ایران تاکید کرد.
وی با اشاره به سخنان حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در اجلاس داووس گفت: رئیس جمهوری اظهار امیدواری کردند که ایران بازار نوظهور اقتصادی بعدی خواهد بود و اگر به پتانسیل های ایران نگاه کنیم امکان تحقق این امر وجود دارد. اما پرسش این است که چگونه می توان سریعتر به این هدف دست یافت؟
احمد ادامه داد: صندوق بین المللی پول گزارش جالب توجهی را در مورد اقتصاد ایران منتشر کرده که می تواند به این پرسش پاسخ دهد و در اینجا چند محور آن را بیان می کنم. اولین مساله مدیریت حامل های انرژی است، این مدیریت باید همراه با سرمایه گذاری در بخش عرضه و مدیریت مصرف انرژی همراه با اصلاح یارانه های انرژی باشد. ایران یکی از کشورهایی است که در این زمینه سردمدار بوده است و فاز اول اصلاح یارانه ها گام موثری بود، هرچند در اجرا با مشکلاتی روبرو شد.
وی افزود: اما نکته اصلی در اصلاح یارانه ها آن است که اصلاح قیمتی باید همراه با اصلاح و افزایش کارایی در بنگاه ها باشد، تا آنها بتوانند افزایش قیمت انرژی را تحمل کنند، برای موفقیت، باید هر دو اصلاح با هم انجام شود.
وی گفت: مساله دیگری که ایران باید روی آن کار کند، اصلاحاتی است که باعث افزایش رشد اقتصادی خواهد شد، ایران به مدلی نیاز دارد که بتواند با بالا بردن بهره وری، رشد پویای بنگاه ها را حفظ کند، اصلاح فضای کسب و کار می تواند سنگ بنای این مدل باشد که سرمایه گذاری داخلی و خارجی را حفظ می کند.
رئیس اداره خاورمیانه و اسیای مرکزی صندوق بین المللی پول اظهار داشت: با وجود این اصلاحات، صرف نظر از اینکه محیط بین الملل چه باشد، رشد اقتصادی ایران مناسب خواهد بود البته اگر سیاست های تبعیض آمیز علیه ایران وجود نداشته باشد، رشد بالاتر خواهد رفت، اما بسته سیاستی مستقل از فشارهای بیرونی است.
احمد ادامه داد: دغدغه دیگر اقتصاد ایران، ایجاد شغل برای نسل جوان است، آنچه باعث شد تا جوانان در بهار عربی به خروش افتند، فقدان آینده برای آنان بود. اجماع اجتماعی در یک کشور تنها زمانی رخ می دهد که افراد آینده مطلوبی را برای خود به تصویر کشند، از سوی دیگر برخلاف بقیه دنیا در کشورهای خاور میانه رابطه بین میزان تحصیلات و نرخ بیکاری مستقیم است، یعنی هرچه میزان تحصیلات بالاتر می رود نرخ بیکاری هم به تبع آن افزایش می یابد. این مشکل هم ناشی از عدم هماهنگی سیستم آموزشی و نیازهای شغلی بازار کار است که البته کشورهای بسیاری بوده اند که این مشکل را حل کرده اند. با وجود این نباید از یاد برد که بدون رشد اقتصادی نمی توان مشکل بیکاری را حل کرد.
وی با اشاره به این مسائل عنوان داشت که حل آنها با هزینه هایی در کوتاه مدت همراه خواهد بود و مهم این است که مردم پذیرای این هزینه ها در کوتاه مدت باشند و این چالشی بزرگ برای اصلاحات است.
احمد نقش صندوق بین المللی پول را در این فرآیند، اولا ارزیابی مستقل از اقتصاد ایران و بیان کارشناسانه ریسک ها و مسائل آن دانست که به صورت گزارش های ادواری منتشر می شود و ثانیا صندوق را محلی برای به اشتراک گذاردن تجربه دیگر کشورها دانست که اعضا می توانند برای سیاست های پولی و مالی خود از آن بهره برند.
وی گفت: صندوق بین المللی پول از بسته خروج غیرتورمی از رکود ایران نیز به طور کامل دفاع می کند، نه برای خود ایران که حتی برای استفاده منطقه از آن.
رئیس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول، روند بهبود اقتصاد جهانی در چهار سال گذشته را ضعیف و غیرمتوازن عنوان کرد و گفت: اگرچه پیش بینی می شد امروز روند بهبود قوی تر باشد اما آخرین آمار نشان از آن دارد که آنچه روی داده کمتر از حد انتظار بوده است.
وی افزود: آن گونه که صندوق بین المللی پول در آخرین بازبینی خود از پیش بینی رشد اقتصاد جهانی در سال 2014، آن را از 7/3 به 4/3 درصد کاهش داد.
** دغدغه های اقتصاد جهانی
احمد که برای دیدار با مقامات اقتصادی کشورمان سفری یک هفته ای به ایران داشته، دغدغه های اقتصاد جهانی از جمله وضعیت اقتصاد جهانی در قالب چشم انداز کوتاه مدت و روندهای آتی بلندمدت آن را تشریح کرد.
وی اظهار داشت: در چند سال آتی اگرچه اقتصادهای نوظهور بهتر از اقتصادهای پیشرفته عمل خواهند کرد اما رشد اقتصادی آنها کمتر از گذشته خواهد بود.
احمد تاکید کرد که ریسک بوجود آمدن بحرانی دیگر در اقتصاد جهانی اکنون کمتر از دوسال گذشته است اما هنوز مسائلی وجود دارد که برای به حداقل رساندن این ریسک، باید حل شود، از جمله اصلاح ساختار نظام مالی.
وی گفت: اگرچه از سال 2008 که رکود رخ داد، بانک ها به سوی اصلاحات مالی رفتند اما اکنون بانک های بین المللی در برابر اصلاحات بیشتر مقاومت می کنند، زیرا این اصلاحات منافع کوتاه مدت آنان را محدود می کند.
وی تصریح کرد: در طول روند بهبود، بانک های مرکزی نرخ بهره خود را در سطح حداقلی نگه داشتند که این امر به این روند کمک کرد اما امروز این خطر وجود دارد که نرخ های بهره سریع و غیرمنتظره افزایش یابد که این امر می تواند منجر به ایجاد شوک شود.
وی ریسک دیگر اقتصاد جهانی را به خصوص در اروپا، بوجود آمدن تورم منفی دانست و گفت: سختی مقابله با تورم منفی به میزان سختی مقابله با تورم مثبت است.
وی یکی دیگر از ریسک های کوتاه مدت را تنش های ژئوپلتیکی دانست که امروز پررنگ تر از گذشته است.
** روندهای ساختاری بلندمدت اقتصاد جهانی
احمد سپس به تشریح روندهای ساختاری بلندمدت در اقتصاد جهانی پرداخت.
وی اولین روند را ˈانتقال قدرتˈ در دو سطح دانست، سطح اول انتقال قدرت از سوی کشورهای پیشرفته به کشورهای نوظهور و سطح دوم، انتقال قدرت از سوی دولت به نهادهای غیردولتی.
وی ادامه داد: دومین روند، ارتباطات بسیار سریع است که شکل بازارهای مالی را تاکنون دگرگون کرده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: سومین روند ساختاری از نظر وی، فشار بیشتر بر محیط زیست و منابع طبیعی در پی افزایش جمعیت و رشد درآمد سرانه است که آثار بلندمدتی بر اقتصاد جهانی خواهد گذاشت.
وی اظهار داشت: چهارمین روند، رشد نامتوازن جمعیت است، به طوری که کشورهای پیشرفته با نرخ رشد جمعیت بسیار پایین مواجه هستند و در دیگر کشورها، رشد بالای جمعیت باعث شده تا هر سال نیروی کار بیشتری وارد بازار شود.
احمد در پایان گفت: پنجمین روند ساختاری، نابرابری درآمدی است که ناشی از پیشرفت های تکنولوژیکی، جهانی شدن و سیاست های اقتصادی دولت ها در دو دهه گذشته است امری که امروز در بیشتر کشورهای جهان از ایالات متحده تا چین به چشم می خورد و مردم کاملا آن را احساس می کنند و از همین رو کتاب اخیر اقتصاددان فرانسوی، پیکتی، مورد استقبال عمومی قرار گرفته است.
اقتصام(1)9141**1558
18/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
چشم انداز اقتصادی ایران روشن و امید بخش است
نماینده مجلس چشم انداز اقتصادی ایران روشن و امید بخش است گچساران - ایرنا - نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت چشم انداز اقتصادی ایران روشن و امید بخش است غلامرضا تاجگردون روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نرخ رشد اقتصادی منفی پنمژده نهاوندیان به صنعتگران: در بسته سیاستهای اقتصادی، به تزریق منابع بانکی به صنعت توجه شده است
مژده نهاوندیان به صنعتگران در بسته سیاستهای اقتصادی به تزریق منابع بانکی به صنعت توجه شده است اقتصاد > اقتصاد کلان - ایسنا نوشت رئیس دفتر رئیس جمهور رویکرد دولت را توسعه مردممحور عنوان کرد و گفت در راستای انتقال ساختاری از توسعه دولتمحور به مردمصنعتگران نقت پیشتاز جهاد اقتصادی و خودکفایی ایران اسلامی هستند
صنعتگران نقت پیشتاز جهاد اقتصادی و خودکفایی ایران اسلامی هستند گچساران - ایرنا - مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت صنعتگران شرکت نفت و گاز پیشتازان جهاد اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی هستند محمد باورساد روزیکشنبه به مناسبت سالروز بمباران مناطق نفتخیز دشت بلوط و بیسیاست های خروج از رکود چه تاثیری براقتصاد ایران دارد؟/ رشد اقتصادی در راه است
سیاست های خروج از رکود چه تاثیری براقتصاد ایران دارد رشد اقتصادی در راه است اقتصاد > اقتصاد کلان - طراحان لایحه خروج از رکود معتقدند یکی از نتایج اجرای این لایحه در کشور افزایش تولید و رشد اقتصادی و مثبت شدن عدد رشد اقتصادی کشور بعد از 3 سال خواهد بود فريده عنايتيرهایی از رکود اقتصادی در گرو توجه خاص به تولید محوری است
نایب رییس اتاق بازرگانی البرز رهایی از رکود اقتصادی در گرو توجه خاص به تولید محوری است کرج-ایرنا- نایب رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان البرز گفت تنها راه رهایی از رکود اقتصادی توجه خاص به تولید محوری است رحیم بنا مولایی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خنرخ رشد اقتصادی لازم برای تحقق آرمانهای ایرانی
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۲ یک مقام صندوق بین المللی پول IMF اعلام کرد سیاستهای دولت حسن روحانی رییس جمهور ایران در کاهش یارانههای انرژی به همراه کاهش تحریمهای بین المللی به ثبات اقتصاد و کاهش تورم ایران کمک کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا مسعود احپیش بینی صندوق پول از رشد اقتصادی ایران
پیش بینی صندوق پول از رشد اقتصادی ایران رییس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول پیش بینی کرد بعد از دو سال انقباض در سیاست های پولی رشد اقتصادی ایران به 1 5 درصد ارتقا یابد ایرنا رییس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول پیش بینی کرد بعد از دو سمشاور اقتصادی رئیس جمهور در جمع اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد ارائه ۳۰ بند از بسته خروج رکود تورمی به مجلس/ فر
مشاور اقتصادی رئیس جمهور در جمع اتاق بازرگانی تهران عنوان کردارائه ۳۰ بند از بسته خروج رکود تورمی به مجلس فرصتی برای نقد کارشناسی سیاستهای دولتمشاور اقتصادی رئیس جمهور گفت ۳۰ بند از بسته خروج از رکود برای اخذ مصوبه قانونی مجلس ارسال شده و چهارشنبه اعلام وصول میشود به گزارش خبررسی سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود در برنامه مناظره
بررسی سیاستهای اقتصادی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود در برنامه مناظرهبرنامه مناظره این هفته به موضوع سیاست های اقتصادی دولت برای خروج غیر تورمی از رکود خواهد پرداخت به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی برنامه مناظره چهلمین برنامه مناظره پس از یک ماه در 10 مرداد مارشد اقتصادی ایران به 1.5 درصد می رسد
پیش بینی صندوق بین المللی پول رشد اقتصادی ایران به 1 5 درصد می رسد رییس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول پیش بینی کرد بعد از دو سال انقباض در سیاست های پولی رشد اقتصادی ایران به 1 5 درصد ارتقا یابد مسعود احمد رییس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین الملافزایش قیمت خودرو بر مبنای واقعیات اقتصادی کشور است
افزایش قیمت خودرو بر مبنای واقعیات اقتصادی کشور است خبرگزاری پانا مدیر کل دفتر صنایع خودرو و نیروی محرکه وزارت صنعت معدن و تجارت گفت در موضوعات اقتصادی باید با واقعیات روبرو بود چرا که هیچ کس از افزایش قیمت خشنود نمی شود اما واقعیات اقتصاد کشور چیز دیگری است ۱۳۹۳ يکشنبه ۵ مردرئیس انجمن قطعهسازان: چشم انداز نگرانکننده صنعت قطعه سازی/ اجرای پلتفرم ایرانی صنعت قطعه را متحول میکند
رئیس انجمن قطعهسازان چشم انداز نگرانکننده صنعت قطعه سازی اجرای پلتفرم ایرانی صنعت قطعه را متحول میکندرئیس هیئت مدیره انجمن قطعهسازان با بیان اینکه در حال حاضر تولید قطعات طبق خواسته خودروسازان و برای خودروهای با تکنولوژی قدیمی صورت میگیرد گفت پلتفرم قطعهسازان برای تولیمصرف بهینه آب در ایران اجبار اقتصادی است
مصرف بهینه آب در ایران اجبار اقتصادی است خبرگزاری پانا معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه مصرف بهینه آب در ایران اجبار اقتصادی است تاکید کرد میانگین بارش آب در ایران سالانه 234 میلیمتر در آسیا 650 و در جهان 750 میلیمتر است ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۲ایران و روسیه یادداشتتفاهم همکاریهای اقتصادی امضا کردند
ایران و روسیه یادداشتتفاهم همکاریهای اقتصادی امضا کردندوزیر نفت ایران و وزیر انرژی روسیه یادداشت تفاهمی برای توسعه همکاری در بخشهای اقتصادی به امضا رساندند به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس به نقل از ایتارتاس وزیر انرژی روسیه روز گذشته اعلام کرد ایران و روسیه یادداشت تفاهفارس گزارش میدهد دستاندازهای ورود ایران به سازمان تجارت جهانی/ ۳۰۰۰قانون در چین برای پیوستن به WTO تغییر کرد
فارس گزارش میدهددستاندازهای ورود ایران به سازمان تجارت جهانی ۳۰۰۰قانون در چین برای پیوستن به WTO تغییر کردکارشناسان معتقدند ایران برای ورود به سازمان تجارت جهانی باید دست به اصلاحات زیادی در قوانین تجاری زده دست از حمایت تولید بردارد و انحصار دولتی برداشته شود و برای این بسترچکیده اخبار اقتصادی امروز اظهارات مدیرعامل شرکت عمران در مورد تکمیل واحدهای مسکن مهر تا مهر۹۴/ پرورش گوسفند با
چکیده اخبار اقتصادی امروزاظهارات مدیرعامل شرکت عمران در مورد تکمیل واحدهای مسکن مهر تا مهر۹۴ پرورش گوسفند با کمترین مصرف آب دریافت مجوز نسل۳ به ایرانسلخروج شرکت خودروسازی فیات از ایتالیا بعد از ۱۱۵ سال نامه هیئت مدیره انجمن سازندگان شناور جهت ممانعت از سفارش ساخت شناورها به کشپیش بینی صندوق پول درباره رشد اقتصادی ایران
پیش بینی صندوق پول درباره رشد اقتصادی ایران رییس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول پیش بینی کرد بعد از دو سال انقباض در سیاست های پولی رشد اقتصادی ایران به 1 5 درصد ارتقا یابد کد خبر ۴۲۲۸۵۱ تاریخ انتشار ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷ ۳۰ - 05 August 2014 رییس اداره خاورم-
اقتصادی
پربازدیدترینها