تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844097793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه و روزنامه‌نگار از منظر دولت تدبیر و امید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
رسانه و روزنامه‌نگار از منظر دولت تدبیر و امید

رسانه و روزنامه‌نگار از منظر دولت تدبیر و امید
دولت تدبیر و امید با اولویت دادن به حق مردم در داشتن آگاهی و دانستن حقایق، رویکرد رسانه ای خود را بر شفافیت و صداقت بنا نهاده و حسن روحانی رییس جمهوری با تاکید بر اهمیت مقوله ی خبر و روزنامه نگاری، توجه ویژه ای به این مقوله داشته است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاهخبری ریاست جمهوری، به مناسبت روز خبرنگار و همزمان با نخستین سالگرد تشکیل دولت تدبیر و امید و با توجه به اهمیت نقش رسانه ها در جامعه، گروه اطلاع رسانی ایرنا با گردآوری نکته های کلیدی سخنان حسن روحانی رییس جمهوری، دیدگاه ها و مواضع دولت تدبیر و امید را در درباره ی فرهنگ و رسانه در قالب گزارش زیر ارایه کرده است.

**نکات کلیدی سخنان رییس جمهوری پیرامون رسانه:

- «...رسانه ها و مطبوعات می توانند رابطه ی بسیار خوبی بین دولت و مردم برقرار کنند و نظرهای دولت را به مردم و مردم را به دولت منعکس نمایند...»(رییس جمهوری در جمع اصحاب رسانه های داخلی و خارجی، 15مرداد 92)

- «...امروز رسانه ها در زمینه ی مسایل فرهنگی، توسعه ای، زیست محیطی و مقابله با تروریسم و افراطی گری، وظایف مهم وگسترده ای بر دوش دارند...» (رییس جمهوری در دیدار با مدیران ارشد جراید و رسانه های بین المللی، سوم بهمن 92)

- «...نباید تنها به دنبال سود در صنعت تبلیغات و رسانه باشیم، بلکه همه باید در کنار نفع اقتصادی، آرمان های انسانی از قبیل عدالت، مبارزه با افراطی گری در جهان و تروریسم و نزدیکی شرق و غرب را مد نظر قرار داده و به دنبال نفع پایدار باشیم...» (رییس جمهوری در دیدار با مدیران ارشد جراید و رسانه های بین المللی، سوم بهمن 92)

- حسن روحانی رییس جمهوری در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه دولت تا چه میزان فضا را برای حضور رسانه های بین المللی مهیا کرده ، گفت: «ما هنگامی که می گوییم درهای ایران بر روی همه باز است، این شامل همه، بویژه رسانه ها که نقش تأثیرگذاری برای توسعه و رونق اقتصادی دارند، می شود...» (رییس جمهوری در دیدار با مدیران ارشد جراید و رسانه های بین المللی، سوم بهمن 92)

- حسن روحانی رییس جمهوری با بیان اینکه امروز شرایط برای فعالیت های رسانه ای در ایران بهتر شده است، گفت: «دولت تدبیر و امید به صراحت اعلام کرده که از انتقاد استقبال می کند چرا که انتقاد را سازنده می داند.» (رییس جمهوری در دیدار با مدیران ارشد جراید و رسانه های بین المللی، سوم بهمن 92)

- «...در بخش مطبوعات، مطبوعاتی که از بودجه عمومی استفاده می کنند، چقدر هستند؟ مطبوعات یا رسانه ای که از بودجه خاص قوه مجریه استفاده می کنند، چقدر هستند؟ بخش خصوصی ما چه مقدار فضا دارد؟ اگر بحث اعتدال و توازن است، نمی گویم بخش رسانه را به بخش مردمی و خصوصی واگذار کنیم، اما باید یک توازن و تعادل وجود داشته باشد. چه مقدار ازخبرگزاری ها، سایت ها، روزنامه ها و مجلات در اختیار نهادها و بخش هایی است که از بودجه عمومی کشور استفاده می کنند و چه مقدار در اختیار بخش خصوصی است؟ پایداری مطبوعات یا رسانه های بخش خصوصی ما چه اندازه است؟...»(رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...به روزنامه ها نگاه کنید، جز یکی 2 روزنامه ای که آنها هم از بودجه عمومی استفاده می کنند بقیه روزنامه ها عمرشان چند ساله است و چرا این نهال به درخت تنومند پرثمر و پربار تبدیل نمی شود؟ چرا بخش مطبوعات، جراید و رسانه های ما استقلال پیدا نمی کنند و نمی توانند روی پای خود بایستند...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...دولت یکی از وظایف خود را ایجاد تعادل و توازن می داند. دولت از ابتدا معتقد بوده و امروز هم معتقد است که فرهنگ باید به اصحاب فرهنگ واگذار شود، یعنی به اندیشمندان، صاحبنظران، انجمن های تخصصی و حرفه ای با قانون شفاف واگذار شود و حاکمیت با قانون است. اما باید قانون درباره مطبوعات، رسانه ها، فیلم، کتاب و همه بخش های مختلف روشن و شفاف باشد...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...امروز ساختن افکار عمومی در مسیر توسعه و تعالی، اخلاق و معنویت اهمیت دارد. آیا اخلاق حرفه ای در زمینه رسانه ها رو به توسعه و تعالی است؟ تهمت ها، اتهامات و سخنان ناروا و دروغ کم شده است؟ اگر این چنین است ما موفق بوده ایم و اگر چنین نشده باید ببینیم اشکال کار کجاست؟...»(رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...ما آزادی مسوولانه همه رسانه های ارتباطی را ارج می نهیم و از همه صاحبان فرهنگ و قلم و بیان می خواهیم که برای آنکه اذهان و افکار در مسیر منافع ملی و مصالح ملی قرار بگیرد، واقعیت ها را به مردم بگوییم. شعارها را کم و مشکلات جامعه را برای مردم تبیین کنیم...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...باید مطبوعات و رسانه های ما دارای امنیت و برای کشور امنیت آفرین باشند. چرا برخی از مطبوعات ما دارای دژ پولادین هستند. هیچ کس جرأت نمی کند به آنها نزدیک شود، نه قوه اجرایی و نه قوه قضایی. بالاتر از دژ پولادین، خود را قیم هم می پندارند. نه قیم برای دولت و نه تنها قیم برای احزاب و جناح ها، که حتی قیم برای مردم. تمام مطبوعات و رسانه ها دارای اختیارات و حقوق مساوی هستند، اگر کسی خود را برتر می پندارد، این دولت او را برتر نمی بیند...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...همه باید دارای امنیت مساوی باشند و هر کس خطا کرد باید با او برخورد شود. هیچ کس نباید خود را در حصار امن احساس کند. در این زمینه دولت معتقد است، توقف ها، توقیف ها آخرین راه حل است نه اولین راه حل، ممکن است مطبوعه ای یا جریده ای خطا کند یا اشتباهی بزرگ شود. اولین قدم این است که اگر می خواهیم برخورد کنیم و با نویسنده و مدیر مسوول برخورد کنیم چرا کل آن رسانه بسته شود و عده ای از عزیزانی که آنجا در بخش های مختلف کار می کنند به دلیل خطای یک نفر همه بیکار شوند...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...اشکال ندارد اگر نویسنده ای خطا کرد با او برخورد قانونی شود. اگر خدای ناکرده فردی خیانت کرد و به مقدسات و منافع ملی احترام نگذاشت با او برخورد شود. اما چرا با همه و چرا قدم اول توقیف و توقف؟ چرا اینقدر عجله؟» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...چطور امروز برخی آزاد آزادند و برخی از این آزادی سهمی اندک در اختیار دارند. منتقدان و مخالفان این دولت آزاد هستند و آزاد خواهند بود. اما بگذارید به همان اندازه همراهان دولت هم از آزادی و امنیت برخوردار باشند. همه نقد کنند، به ویژه نقد سازنده. این افتخار برای دولت است. در هیأت وزیران به مسوولان گفته ام که نباید شکایتی از طرف دولت نسبت به روزنامه و رسانه باشد...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...رسانه های ما در حل مشکلات اساسی جامعه باید برای کمک دولت به صحنه بیایند...»(رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...نام افراد مفسد و ویژه خوار نباید در جیب رییس دستگاه اجرایی کشور باشد، بلکه نام افراد مفسد و ویژه خوار باید بر سر زبان و بیان خبرنگاران قرار بگیرد و مطبوعات و رسانه ها در این راستا باید به صحنه بیایند...» ( رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...تاکید می کنم که دولت و رییس جمهور بر قولی که به اصحاب رسانه از روز اول داده پایبند است که محیطی امن تر برای اصحاب رسانه بوجود بیاورد. هر مقدار فشار بر دولت در این زمینه بیشتر وارد شود دولت در اجرای آن چه به مردم وعده داده است مصمم تر خواهد بود...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...اینکه گفته می شود عصر امروز، عصر اطلاعات و ارتباطات است، این سخن با واقعیت دنیای امروز منطبق است. ارتباطات و اطلاعات، آفریننده اصلی قدرت یک کشور است و اگر قدرت را به قدرت سخت و نرم تقسیم کنیم، بی تردید بخش بزرگی از قدرت نرم در اختیار صاحبان اندیشه، فکر، بیان و قلم است. هر کشوری که در آن آزادی اندیشه، سخن، بیان و قلم و گردش آزاد اطلاعات بیشتر باشد، زمینه پیشرفت و تعالی در آن کشور مهیا تر خواهد بود...»(رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...بی تردید، اگر در جامعه ای دهان ها بسته و قلم ها شکسته شود، اعتماد عمومی در آن جامعه از بین خواهد رفت و چشم ها و گوش ها به سمت امکانات ارتباطاتی بیگانگان قرار خواهد گرفت. بگذاریم میدان قلم و میدان بیان، میدانی باز باشد تا حقایق برای مردم و جامعه تبیین شود. البته آزادی بیان باید با در نظر گرفتن اوضاع تاریخی، فرهنگی، دینی، مذهبی و اجتماعی آن کشور و جامعه باشد...»(رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «... این دولت معتقد به آزادی مسوولانه است. در همه جوامع اصول و ارزش ها و مقدساتی وجود دارد که باید مورد احترام همگان قرار بگیرد. اگر رسانه ای بخواهد این اصول را مراعات نکند، بی تردید ارتباط خود را با جامعه و مردم تضعیف یا قطع کرده است...»(رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...امروز می دانیم که قدرت رسانه های ما هر مقدار بیشتر و قوی تر باشد، کشور ما در صحنه جامعه توانمند تر حضور پیدا خواهد کرد...»(رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «... باید رسانه های ما در مشکلات اساسی جامعه ما به صحنه بیایند برای کمک به این کشور، دولت حاکمیت. ما در مسایل زیست محیطی، شدت انرژی در این کشور غیر قابل قبول است. آلودگی ها از حد استاندارد به مراتب پا را فراتر گذاشته است. می بینید که با یک سردی هوا در تهران با چه معضلات بزرگی مواجه می شویم...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...رسانه ها فضای کشور را برای اجرای بخش دوم هدفمندی یارانه ها آماده کنند. امروز مشکلات فراوانی پیش روی مردم است. می خواهیم وارد بحث هدفمندی یارانه ها در قدم دوم شویم. این کار نیاز به حضور رسانه ها دارد. آنها باید زمینه و اوضاع کشور را برای مردم توضیح و شرح بدهند و اوضاع را آماده کنند. پولی که از حامل های انرژی به دست می آید، با بخشی از پول خزانه دولت به یارانه نقدی تبدیل و به طور مساوی برای خانوارها تقسیم می شود. شما می بینید که امروز کشور با چه مشکلاتی مواجه است...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...فساد در جامعه معضل بزرگی است؛ فسادی که گوشه هایی از آن برای مردم بیان شده است و گوشه های دیگرش بعدا برای مردم بیان خواهد شد. چه کسی می تواند با این فساد بجنگند؟ تنها قوه مجریه و قضاییه؟ بزرگترین قدرتی که باید به صحنه بیاید و با فساد بجنگند رسانه ها هستند...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...نباید بگذاریم برخی از تنگ نظری ها، سلیقه ورزی ها و ابهامات قانونی باعث شود که سلیقه های سیاسی در مسایل مهم فرهنگی و ارتباطی حاکم شوند. ما باید واقعیت ها را برای آگاهی بیشتر مردم تبیین کنیم. برای گردش آزاد اطلاعات دست به دست هم بدهیم و بدانیم که اگر اطلاعات شفاف در اختیار مردم قرار بگیرد می توانیم به اهداف بلند و از جمله آزادی و تعالی جامعه دست یابیم...» (رییس جمهوری در جشنواره مطبوعات، 17 اسفند 92)

- «...رسانه های اسلامی باید خود را برای یک نبرد فرهنگی عظیم در دنیای ارتباطات با کشورهای صنعتی و مدرن آماده کنند تا بتوانیم نسل امروز و فردا را حراست و بعثت پیامبر عظیم الشان اسلام را در دل جوانان، جاودانه سازیم...» (رییس جمهوری در مجمع اتحادیه رادیو و تلویزیون های کشورهای اسلامی، چهارم خرداد 93)

- «...رسانه های اسلامی باید بت تبعیض و لذت گرایی را بشکنند...» (رییس جمهوری در مجمع اتحادیه رادیو و تلویزیون های کشورهای اسلامی، چهارم خرداد 93)

- «...حسن روحانی رییس جمهوری با بیان اینکه امروز رسانه ها بر سبک زندگی افراد تاثیر می گذارند افزود: اگر نتوانیم با قدرت از فرهنگ خود صیانت کنیم، سبک زندگی در جوامع اسلامی به تدریج به سبک زندگی غربی مبدل می شود و بت های جدید بجای توحید بروز و ظهور می کنند که این جاهلیت برای دنیای اسلام فاجعه است...» (رییس جمهوری در مجمع اتحادیه رادیو و تلویزیون های کشورهای اسلامی، چهارم خرداد 93)

- «...بهترین ناظر در مورد اجرایی شدن مصوبات رسانه ها هستند و در واقع بهترین ناظر رسانه ها از جمله رسانه های محلی هستند. نقش رسانه ها در این زمینه ارزشمند است. همه ما ممکن است نقص هایی داشته باشیم و این مردم و رسانه ها هستند که باید این نقض ها را تذکر بدهند و راه را به مسوولین نشان دهند...»( رییس جمهوری در نشست خبری در خرم آباد، 29 خرداد 93 )

- «...آزادی بیان با حفظ موازین اسلامی و مصلحت کشور، در صدر وظایف رسانه ها است...» (رییس جمهوری در جمع اصحاب رسانه،26 تیر 93)

- «...در قانون اساسی ما در صدر وظایف رسانه ها، حمایت از آزادی بیان و نشر افکار براساس موازین اسلام و مصالح کشور عنوان شده است که جای خرسندی است و بر این اساس دولت و دولتمردان از رسانه ها و اصحاب رسانه حمایت توام با نقد سازنده و دلسوزانه می خواهند...» (رییس جمهوری در جمع اصحاب رسانه، 26 تیر 93)



برگرفته از: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری



1393/5/17





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن