واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: رئیس پلیس فتا ناجا از تصویب آیین نامه"جمع آوری و استناد پذیری ادله دیجیتال" خبر داد و با توجه به اینكه استناد پذیری ادله دیجیتال یكی از مهمترین اركان پی جویی جرایم سایبری می باشد از رییس قوه قضاییه در خصوص تصویب این آیین نامه تقدیر و تشكر كرد.
رئیس پلیس فتا ناجا از تصویب آیین نامه"جمع آوری و استناد پذیری ادله دیجیتال" خبر داد و با توجه به اینكه استناد پذیری ادله دیجیتال یكی از مهمترین اركان پی جویی جرایم سایبری می باشد از رییس قوه قضاییه در خصوص تصویب این آیین نامه تقدیر و تشكر كرد.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، " سردار سید کمال هادیانفر" رئیس پلیس سایبری كشور در تشریح این خبر اظهار داشت، رسیدگی و پی جویی جرایم سایبری در تمام مراحل؛ اقدامی بسیار فنی ، تخصصی و دارای استانداردهای خاص میباشد؛ مخصوصاً زمانی که یک جرم سایبری بین المللی دو یا چند پلیس سایبری را در نقاط مختلف دنیا درگیر میكند.
این مقام ارشد انتظامی تصریح كرد: پلیسهای سایبری برای اثبات جرم باید استنادپذیری ادله دیجیتال جرم سایبری را به بهترین شکل ممکن و براساس آخرین استانداردهای دنیا اعمال نمایند.
سردار هادیانفر در ادامه به قانون جرایم رایانه ای مصوب در سال ۱۳۸۸ اشاره كرد و گفت : براساس ماده ۵۴ این قانون مقرر شد وزارت دادگستری با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آیین نامه استناد پذیری ادله دیجیتال جرم را تدوین و پس از تصویب و امضاء ریاست قوه قضاییه به دستگاه های بهره بردار (ضابطین) برای اقدام و اجرا ابلاغ كند.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی افزود : پلیس فتا به دلیل ضرورت وجود محمل قانونی برای استناد پذیری ادله دیجیتال از مراحل اولیه تدوین پیش نویس و پیشنهاد آن به وزارت دادگستری تا شرکت در جلسات بررسی کارشناسی و تخصصی آن در وزارت دادگستری و قوه قضاییه حضوری كاملا فعال داشته و در این زمینه تعامل تنگاتنگی را با نهادهای مذكور به عمل آورده است.
این مقام مسوول تصریح كرد: با تلاش همکاران خدوم و زحمتکش در قوه قضاییه، وزارت دادگستری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آیین نامه جمع آوری و استناد پذیری ادله دیجیتال در ۱۲ مرداد ماه سال هزارو سیصدو نودو سه با امضاء ریاست محترم قوه قضاییه حضرت آیت الله صادق آملی لاریجانی با ۴۸ ماده و ۱۱ تبصره تأیید ، تصویب و ابلاغ شد.
رییس پلیس سایبری كشور در ادامه ابراز امیدواری كرد: انشاءالله با تصویب دستورالعمل فنی و حقوقی موضوع ماده ۴۵ این آیین نامه كه می بایست توسط دادستانی كل كشور و با همكاری پلیس فتا تهیه شود شاهد موفقیت روز افزون سیستم انتظامی وقضایی كشور در عرصه مقابله با جرایم سایبری باشیم.
سردار هادیانفر در خاتمه از توجه و عنایات ویژه ریاست محترم قوه قضاییه به حوزه مقابله با جرایم سایبریمخصوصاً در تصویب و ابلاغ آیین نامه "جمع آوری و استناد پذیری ادله دیجیتال" تقدیر و تشکر كرد.
مرجع : پلیس فتا
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]