واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > ایلام احمدی:
لزوم توجه به بخش کشاورزی ایلام/توسعه آبرسانی ضروری است
ایلام - خبرگزاری مهر: نماینده مردم دره شهر، آبدانان، دهلران و بدره در مجلس از لزوم توجه به بخش کشاورزی ایلام خبر داد و گفت: توسعه آبرسانی در این زمینه ضروری است.
به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی عصر پنجشنبه در بازدید از طرحهای کشاورزی شهرستان دره شهر اظهار داشت: ایستگاه پمپاژ چم ژاب ارمو دره شهر بزرگترین طرح آبرسانی بخش کشاورزی است که با بهره برداری از آن در هفته دولت امسال حدود دو هزار و 500 هکتار از اراضی دیم بخش های چم ژاب ارمو تحت پوشش آبیاری قرار می گیرد. احمدی افزود : با تخصیص 50 میلیارد ریال اعتبار به این طرح در سال جاری مشکل برق رسانی و آبرسانی و کشاورزی این طرح مرتفع خواهد شد. این مسئول اظهار داشت: این پروژه می تواند حدود دو هزار و 500 هکتار از اراضی بخش های چم ژاب و ارمو را آبیاری کند. وی اضافه کرد: این پروژه کمک خوبی به کشاورزان ما در باب بازدهی در واحد سطح و هم صرفه جویی در مصرف آب و هم دسترسی کشاورزان به آب ها خواهد داشت و زمینه اشتغال فرزندان این منطقه را فراهم خواهد کرد. احمدی تصریح کرد: با بهره برداری از این طرح پنج هزار بهره بردار کشاورزی از شبکه آبرسانی بهره مند می شوند. دره شهر از قطبهای تولید محصولات کشاورزی ایلام است علی غلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دره شهر نیز اظهار داشت: این شهرستان از جمله مناطق استان است که بیشترین مصرف آب کشاورزی را به خود اختصاص داده است و شهرستان دره شهر با داشتن زمینهای مستعد کشاورزی و در کنار رودخانه سیمره یکی از مناطق مستعد برای توسعه محصولات کشاورزی است. وی بیان داشت: به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب شهرستان دره شهر بهترین نقطه استان برای تولید و کشت خیار است و خیار عمده و مهمترین محصول کشاورزی شهرستان دره شهر است که مقدار زیادی به خارج استان ارسال می شود. وی تصریح کرد: از پنج هزار و 500 هکتار اراضی آبی دو هزار و 200 هکتار تحت پوشش شبکه های آبیاری بارانی و قطره ای قرار گرفته است و افزایش شاخص های تولیدی در محصولاتی نظیر برنج، ذرت ، گوشت قرمز و سفید نشانه هایی از آغاز تحولات در بخش کشاورزی شهرستان دره شهر است. وی بیان داشت: با بهره برداری از ایستگاه پمپاژ آب چم ژاب تولید محصولات دره شهر به 187 هزار تن می رسد و این با 95 درصد پیشرفت فیزیکی امسال به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: با بهره برداری از این ایستگاه که بزرگترین طرح آبرسانی در مشروب سازی زمین های کشاورزی منطقه است، دو هزار هکتار از زمین های این شهرستان زیر پوشش شبکه های آبیاری تحت فشار قرار می گیرد. وی ادامه داد: 20 هزار تن محصول باغی و کشاورزی با بهره برداری از این طرح به تولید سالانه این شهرستان اضافه شده به طوریکه تولید محصولات دره شهر به 187 هزار تن خواهد رسید.
غلامی یادآور شد: این طرح قدرت انتقال 920 لیتر در ثانیه آب را به بالا دست مزارع دارد که علاوه بر رونق بخشیدن به محصولات کشاورزی این شهرستان باعث اشتغال پایدار در منطقه نیز می شود.
۱۳۹۳/۵/۱۷ - ۱۰:۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]