تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 2 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم گنج بزرگی است که با خرج کردن تمام نمی شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1861267277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دریافت مالیات از خانه های خالی در انتظار ابلاغ


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
مالیات,خانه های خالی,دولت,استقلال,پرسپولیس
دریافت مالیات از خانه های خالی در انتظار ابلاغ رییس کل سازمان امور مالیاتی از تصویب اصلاحیه قانون مالیات بر خانه های خالی در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: سازمان امور مالیاتی منتظر دریافت این اصلاحیه است تا آن را اجرا کند.




علی عسکری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، درباره مالیات خانه های خالی گفت: براساس این اصلاحیه مالیات از خانه ها براساس مدت زمان خالی بودن دریافت می شود. وی اظهار داشت: برهمین اساس نرخ مالیات خانه هایی که یک، دو و یا سه سال خالی باشد به نسبت مدت زمان متفاوت خواهد بود. معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: پس از ابلاغ این اصلاحیه خانه های خالی باید شناسایی و از آنها مالیات دریافت شود اما هم اکنون قانونی در این زمینه وجود ندارد. عسکری ادامه داد: پس از ابلاغ این اصلاحیه هماهنگی هایی با شهرداری ها و سایر بخش ها انجام می شود تا بتوانیم این امر را اجرایی کنیم. ** تحقق 95 درصد پیش بینی درآمدهای مالیاتی در یک سالگی دولت وی درباره عملکرد سازمان امور مالیاتی در یک سالگی فعالیت دولت یازدهم افزود: این سازمان در این مدت به بیشتر اهداف خود دست یافته به نحوی که 95 درآمدهای مالیاتی پیش بینی شده محقق شده است. عسکری تصریح کرد: البته 92 درصد درآمدهای پیش بینی شده در سال گذشته نیز توسط سازمان امور مالیاتی کشور محقق شده بود. مالیات ارزش افزوده و نهاده های اولیه معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره ارزش افزوده نهاده های اولیه نیز گفت: در قانون مالیات بر ارزش افزوده آمده که اگر کالای نهایی از مالیات معاف باشد، نهاده های آن معاف نیست. وی ادامه داد: از آنجا که از کالای نهایی مذکور نمی توانیم مالیات دریافت کنیم، مالیات نهاده ها باید در قیمت تمام شده لحاظ شود. عسکری گفت: اگر نهاده از مالیات معاف و کالای نهایی مشمول مالیات بر ارزش افزوده باشد، مالیات مذکور از کالای نهایی دریافت خواهد شد. دریافت مالیات بر ارزش افزوده از قیمت تمام شده خودرو وی درباره دریافت مالیات بر ارزش افزوده از خودرو نیز گفت: براساس فرمول قیمت گذاری خودرو 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده از قیمت تمام شده دریافت و یا به عبارتی معادل هشت درصد به قیمت تمام شده افزوده می شود. عسکری درباره دریافت مالیات از خودروهای وارداتی اظهار داشت: برای خودروهای وارداتی 8 درصد ارزش اظهار گمرکی به عنوان مالیات دریافت می شود. دریافت بخشی از بدهی مالیاتی استقلال و پرسپولیس معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: براساس هماهنگی های انجام شده مالیات دو باشگاه تقسیط و بخش اعظم آن دریافت شده است. وصول بدهی مالیات اختلاس سه هزار میلیارد تومانی تا سال 89 عسکری از وصول بدهی مالیاتی از پرونده سه هزار میلیاد تومانی تا قبل از سال 89 خبر داد و گفت: البته مالیات پس از 89همچنان در حال رسیدگی و برخی از پرونده ها در مرحله تشخیص است. وی تصریح کرد: البته پرونده برخی از شرکت ها نیز در مراحل قطعی قرار دارد و اخیرا با دادستانی کل کشور هماهنگی هایی صورت گرفته تا پرونده نهایی و مالیات وصول شود.


جمعه 17 مرداد 1393 11:55    بازدید:3





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن