واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پایانه فرودگاه کرمان با سرمایه گذاری بخش خصوصی ساخته می شود کرمان - ایرنا - مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور گفت: مقدمات ساخت پایانه جدید فرودگاه کرمان توسط بخش خصوصی و با اعتبار اولیه 400 میلیارد ریال فراهم شده که عملیات اجرایی آن بزودی آغاز می شود.

به گزارش ایرنا، محمدعلی ایلخانی روز چهارشنبه در نشست مشترک با استاندار کرمان، معاونان استاندار و مدیرکل فرودگاه های استان کرمان افزود: براساس توافقی که با استاندار کرمان صورت گرفت مقرر شد شرکت فرودگاه های کشور با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی یک پایانه را در فاز اول به مساحت 12 هزار متر مربع احداث کند.
وی بیان کرد: سرمایه گذار ساخت این پایانه آماده است با سرمایه گذاری اولیه 400 میلیارد ریال عملیات اجرایی را آغاز کند و برگشت سرمایه توسط شرکت فرودگاه ها انجام خواهد شد.
ایلخانی ادامه داد: این پایانه برای انجام پروازهای خارجی و حج احداث می شود تا بتواند به کمک خدمت رسانی فرودگاه صورت گیرد.
وی گفت: باند فرودگاه کرمان هم نیاز به بازسازی و ترمیم دارد و به شکلی که حداقل تعطیلی را داشته باشد بناست در سه مرحله این کار انجام شود.
وی بیان کرد: با شروع عملیات اجرایی، هواپیماهایی که در فرودگاه نشست و برخاست دارند باید تغییر یابند و هواپیماهایی با ظرفیت کمتر جایگزین آنها شود و در یک مقطع هم فرودگاه تعطیل می شود که فرودگاه جایگزین برای استمرار پروازها در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور گفت: ساخت پایانه فرودگاه بین المللی کرمان به روش ساخت، اجاره و واگذاری صورت خواهد گرفت و بازسازی و ترمیم باند فرودگاه با سرمایه گذاری مشترک شرکت فرودگاه های کشور و استانداری کرمان انجام می شود.
وی تصریح کرد: باند فرودگاه کرمان در حال حاضر به علت وجود ترک های زیاد در روی باند از مقاومت خوبی برخوردار نیست.
ایلخانی گفت: پایانه فرودگاه کرمان با طراحی روز جهانی ساخته خواهد شد تا به عنوان یک الگو برای سایر استان ها تبدیل شود.
وی با اشاره به فعالیت هواپیمایی ماهان گفت: شرکت هواپیمایی ماهان یک افتخار ملی محسوب می شود.
مدیرکل فرودگاه های استان کرمان هم در این نشست با اشاره به بازسازی ساختمان تشریفات فرودگاه بین المللی کرمان گفت: تاکنون برای بازسازی این ساختمان یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
محمد نخعی ادامه داد: بازسازی این ساختمان به مساحت 500 متر مربع 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل آن نیازمند اعتبار است.
وی گفت: در حال حاضر فعالیت های بسیار خوبی در بخش های مختلف از جمله تجهیزات ناوبری، عمرانی، خدماتی و رفاهی در فرودگاه بین المللی کرمان انجام شده است که همه این فعالیت ها با حمایت های استاندار، شرکت فرودگاه های کشور و همدلی دستگاه های اجرایی محقق شده است.
در این نشست مصوب شد تا جمع آوری اسکلت پایانه نیمه تمام فرودگاه بین المللی کرمان پس از برگزاری مزایده با مسوولیت مدیرکل فرودگاه کرمان انجام شود و استانداری کرمان مسایل مربوط به جمع آوری این اسکلت و هماهنگی های لازم را با دستگاه های نظارتی استان انجام دهد.
همچنین تا 15 روز آینده نشستی با سرمایه گذار بخش خصوصی در زمنیه ساخت پایانه بین المللی کرمان برگزار شود.ک/2
7444/8154
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]