واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: اجرا نکردن آرای هیات های تشخیص، مصداق بارز قانون گریزی است یاسوج - ایرنا- رییس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی قانون شکنی ها از سوی سازمان تامین اجتماعی کشور، گفت: یکی از مصادیق بارز مقاومت در برابر قانون این سازمان اجرا نکردن آرای هیات های تشخیص برای احقاق حقوق جامعه کارگری است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا محجوب روز چهارشنبه در نشست با جمعی از نمایندگان تشکل ها وانجمن های صنفی جامعه کارگری در کهگیلویه وبویراحمد، افزود: اجرا نشدن قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و کارگران از دیگر قانون شکنی های فاحش سازمان تامین اجتماعی است.
وی بیان کرد: با وجود آنکه بودجه لازم برای این امر به مبلغ بیش از هشت هزار میلیارد تومان نیز مصوب شده است، هیچ دلیل توجیه کننده ای برای اجرا نشدن آن نیست.
محجوب اجرای نشدن قانون مشاغل سخت و زیان آور و دغدغه جامعه کارگری در این راستا را یادآور شد و افزود: براساس تبصره دو ماده 76 قانون تامین اجتماعی داشتن 7300 روزاشتغال زیان آوربرای یک کارگر،مشمول قانون مشاغل سخت و زیان آوراست و 20 ساله نیز بازنشسته می شود.
محجوب یاداور شد: مجلس در کنار دولت از هرگونه قانون گریزی و تجاوز به حقوق کارگران حمایت خواهد کرد.
وی امنیت شغلی نیروی کار جوان را یکی دیگر از مهمترین دغدغه های جامعه کارگری دانست و اظهارکرد: نمایندگان مجلس باید تلاش بیشتری کنند تا این مهم هرچه سریعتر برطرف شود و مشکل امنیت شغلی برای کارگران رفع شود.
وی انجمن ها و شوراهای جامعه کارگری در کشور و این استان را به همدلی ، انسجام و تعامل بیشتر دعوت کرد و افزود: هرگونه اختلاف و تفرقه بین این انجمن ها مشکلات و چالش های فراروی کارگران را افزون تر خواهد کرد.
دبیرکل جامعه کانون کارگران جمهوری اسلامی ایران اقدام دولت یازدهم در زمینه پرداخت سبد کالا به نیازمندان جامعه را قابل تحسین و تقدیر دانست و یادآور شد: البته با توجه به رکود حاکمدر در بسیاری از طرح های عمرانی و بیکار شدن بسیاری از کارگران ساختمانی باید شمار بیشتری از کارگران بیکار مشمول دریافت این سبد کالایی شوند.
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد نیزدر این نشست تعداد انجمن ها و شوراهای جامعه کارگری در این استان را 45 مورد با عضویت بیش از هفت هزار و 500 نفر اعلام کرد.
صابر مظاهری افزود: یکی از مشکلات و دغدغه های اساسی جامعه کارگری در این استان نبود امنیت شغلی و قراردادهای نوظهور فصلی و یا سه ماهه از سوی کارفرمایان است.
وی اجرا نشدن قوانین و آرای مربوط به هیات های تشخیص اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی از سوی سازمان تامین اجتماعی در حمایت از احقاق حقوق کارگران را ازسایر دغدغه ها و معضلات فراروی جامعه کارگری در استان اعلام کرد.
دبیر اجرایی خانه کارگر کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست گفت: اگرچه قشر کارگری هنوز مطالبات و دغدغه های فراوانی دارند ولی برخی اقدامات و کارکرد دولت تدبیر و امید در این راستا تاکنون امیدوارکننده بوده است.
علیرضا جنتی به برخی مشکلات و دغدغه های جدی قشر کارگری در استان کهگیلویه وبویراحمد اشاره کرد و یادآور شد: نداشتن امنیت شغلی و محروم بودن از پوشش بیمه ای مهمترین مشکل و دغدغه این قشر زحمت کش است.
جنتی تاکید کرد: بیش از 80درصد جامعه کارگری در این استان هم اکنون با مشکل نبود امنیت شغلی مواجه هستند.
وی ابراز داشت: بیش از 70درصد آنها نیز فاقد مسکن و در بدترین شرایط ممکن فقر مالی و معیشتی نیز دست و پنجه نرم می کنند.
جنتی جمعیت زیرپوشش خانه کارگری در این استان را افزون بر 12 هزارنفر عنوان کرد و افزود: به هر یک از این اعضا و خانواده های آنان خدمات متعدد رفاهی ومعیشتی فراوانی در طول سال ارایه می شود.
671/7530
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]