تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871811355




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنرجویانی که در آموزشگاه ها ستاره نمی شوند/ شیراز نیازمند مراکز دانشگاهی حوزه فرهنگ


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > فارس
هنرجویانی که در آموزشگاه ها ستاره نمی شوند/ شیراز نیازمند مراکز دانشگاهی حوزه فرهنگ
شیراز- خبرگزاری مهر: بسیاری از هنرجویانی که با رویای ستاره شدن پا به آموزشگاه های متعدد هنری در شهری مانند شیراز می گذارند، یا بعد از اتمام آموزشها متوجه می شوند که فضایی برای کار آنها فراهم نیست یا در نیمه های راه پی می برند که امکان ستاره شدنشان وجود ندارد و بدین سبب رویای ستاره شدن برایشان هرگز رنگ واقعیت به خود نمی گیرد.



به گزارش خبرنگار مهر، رویای هنرمند شدن در میان بسیاری از افراد از سن کودکی آغاز می شود و علاقه مندان به هنر همیشه در کمین یک فرصت برای ورود به دنیای هنر هستند. آموزشگاه های هنری از جمله این فرصت ها هستند که هنرجویان با دیدن تابلوهای آنها و ثبت نام در این آموزشگاه ها خود را برای رسیدن به آرزوی ستاره شدن نزدیک تر می بینند. شهر شیراز نیز به عنوان نگین فرهنگ و مهد تاریخی هنر در سالیان گذشته شاهد فعالیت آموزشگاه های مختلف هنری بوده است، آموزشگاه هایی که برخی موفق بوده اند و هنرمندان زیادی تربیت کردند و برخی قبل از شکوفایی علمی و حتی درآمد زدایی به دست فراموشی سپرده شده اند. معصومه بوستانی مدیر آموزشگاه هنری سیاه و سفید درباره نقش آموزشگاه های هنری در تربیت هنرمندان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اگر شخصی با انگیزه قوی و تصمیم درست اقدام به انتخاب یک رشته هنری کند، آموزشگاه های هنری مکان مناسبی برای پرورش و شکوفایی علاقه هنری اوست. وی ابراز داشت: با توجه به شرایط اقتصادی در جامعه و هزینه های بالایی که برای تاسیس یک آموزشگاه هنری نیاز است، تمام انگیزه موسسان آموزشگاه ها پرورش هنرمندان است. بوستانی افزود: در این راستا انگیزه، تلاش و پشتکار هنرآموز در موفقیت هنری اش نقشی مهم و کلیدی دارد. وی درباره بازار کار هنرجویان پس از اتمام دوره های آموزشی  بیان کرد: در حوزه کاری  آموزشگاه سیاه و سفید که مربوط به عکاسی و فیلمبرداری است بازار کار پر رونق است. مدیر آموزشگاه هنری سیاه و سفید گفت: اگر کسی واقعا برای آموزش دارای انگیزه باشد می تواند پس از گذراندن دوره های آموزشی جذب بازار کار شود. وی ادامه داد: در دنیای ماشینی امروز که تا چشم کار می کند ماشین و ابزارهای الکترونیکی و نرم افزارها انسان ها را احاطه کرده اند، هنر مانند درختی سبز و جویباری خروشان روح انسان را طراوت می بخشد. بوستانی تصریح کرد: خوشبختانه نسل جوان به دنبال این طراوت است ، اما علاقه مندی نسل جوان را باید با مشاوره صحیح در مسیری هدایت کرد که به شکوفایی استعداد او منجر شود و این امر را می توان از آموزشگاه های هنری مطالبه کرد. وی خاطر نشان کرد: البته آموزشگاه ها در مسیر فعالیت خود با مشکلاتی همچون عدم تخصیص تسهیلات  و یا تسهیلات ارزان قیمت مواجه هستند که نشان از بی توجهی به هنر دارد. مدیر آموزشگاه هنری سیاه و سفید اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات عدم همکاری مسئولین با آموزشگاه ها برای برگزاری دوره های پیشرفته و استفاده از اساتید مجرب است.   آموزشگاه های هنری به حمایت بیشتر نیاز دارند حسین قهرمانی مدیر آموزشگاه هنرهای نمایشی بامداد نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در این راستا اظهار داشت: آموزشگاه های هنری برای خدمت رسانی بهتر به هنرجویان به حمایت بیشتر نیاز دارند. وی ابراز داشت: خانواده هنرجویان انتظار دارند پس از پایان دوره های هنری فرزندانشان در جامعه هنری نمود پیدا کنند و این امر نیاز رونق آموزشگاه ها است.

قهرمانی افزود: برای رونق آموزشگاه ها باید در گام اول شاهد این موضوع باشیم که صدور مجوز آموزشگاه ها بر اساس معیارهای مناسب باشند. وی بیان کرد: نکته دیگر نظارت بر مدرسان و دوره های مختلف آموزشی در سطح آموزشگاه های هنری می باشد. مدیر آموزشگاه هنرهای نمایشی بامداد تصریح کرد: در برخی آموزشگاه ها شاهد هستیم اساتیدی که به تدریس مشغول هستند دارای تحصیلات و تجربه مناسب نیستند. وی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات دیگر عدم برگزاری جلسات هم اندیشی برای تعامل و هم افزایی میان آموزشگاه های هنری می باشد. قهرمانی ادامه داد: نکته دیگر و کلیدی توجه و حمایت از بخش تولیدات هنری و رونق بازار کار در سطح جامعه است. وی یادآور شد: هنرجویان به امید هنرمند شدن به آموزشگاه های هنری می آیند و هزینه می کنند و اگر بازار کار مناسب برای آنها تعریف نشود این هنرجویان سرخورده می شوند. مدیر آموزشگاه هنرهای نمایشی بامداد افزود: البته همه آموزش های هنری برای هنرمند شدن نیست بلکه بسیاری افراد برای موفقیت در زندگی و حرفه شغلی خود به یادگیری رشته های هنری نیازمند هستند. وی گفت: وجود استراتژی آموزشی یکی دیگر از آیتم هایی است که می تواند آموزشگاه ها را برای تربیت بهتر هنرجویان یاری رساند. قهرمانی ابراز داشت: برای این امر انجام اقداماتی همچون تشکیل شورای آموزشی می تواند موثر باشد که ما در آموزشگاه خود این شورا را تشکیل داده ایم. دانشگاه بهترین راه برای هنرمند شدن بهمن سلیمانی رییس انجمن نمایش استان فارس نیز در این راستا در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: به دلیل عدم رونق تولیدات هنری در شهر شیراز هنرجویان پس از دوره های آموزشی با مشکلاتی مواجه هستند. وی گفت: صدا و سیمای مرکز فارس به دلیل مسائل مالی تولیدات ترکیبی را محور کار خود قرار می دهد و همین امر باعث شده در رشته هنرهای نمایشی فضای کار مناسب نباشد. مدیر هنرستان هنرهای زیبا ابراز داشت: بخش خصوصی نیز متاسفانه در این حوزه سرمایه گذاری و حضور مناسب ندارد و این امر می تواند یک تهدید برای آینده علاقه مندان به رشته های هنری باشد. وی اظهار داشت:  افراد زیادی علاقه مند به رشته های هنری و به ویژه هنرهای نمایشی هستند که باید برای آینده آنها چاره ای جدی اندیشیده شود. سلیمانی ادامه داد: این علاقه مندان بی شک به این امید به آموزشگاه ها می آیند که بتوانند به شکل حرفه ای به دنیای هنر وارد شوند. وی افزود: اگر بازار کار مناسب ایجاد نشود زحمات هنرجویان و آموزشگاه های هنری نتیجه دلخواه هنرجویان را در بر نخواهد داشت. رئیس انجمن نمایش استان فارس بیان کرد: استعداد هنرجویان نیز یکی از شروط مهم موفقیت آنها در عرصه هنر است. وی اضافه کرد: هنر جذابیت های بسیاری دارد که سبب می شود علاقه مندان فراوانی به سمت آن بیایند.

سلیمانی گفت: بسیاری از علاقه مندان در همان ترم های ابتدایی متوجه می شوند که استعداد کافی را نداشته و آموزش ها را ترک می کنند اما افراد مستعد می مانند و موفق می شوند. وی اظهار داشت: اما در نهایت با توجه به شرایط فعلی معتقد هستند در برخی شاخه های هنری از جمله هنرهای نمایشی دانشگاه بهترین راه  و مکان برای تبدیل شدن علاقه مندان به هنر  به هنرمندان است. مدیر هنرستان هنرهای زیبا خاطر نشان کرد: تحصیلات عالیه دانشگاهی می تواند تاثیرات بیشتری برای تحقق رویای علاقه مندان به هنر نسبت به سایر راه های دیگر داشته باشد. به گزارش مهر، هنرجویان آموزشگاه های هنری برای رسیدن به رویای هنرمند شدن مسیر این آموزشگاه ها را انتخاب می کنند و این در حالی است که هنوز فضای تولیدات هنری در شیراز مورد توجه کافی قرار نگرفته است. از سوی دیگر تکثر آموزشگاه ها و مدرسان هنری سبب شده که هنرجویان برای انتخاب دچار مشکلاتی شوند، مشکلاتی که اگر به هنرمند شدن آنها تبدیل شود برای آنها یک خاطره خوب است و اگر به ترک یادگیری رشته های هنری ختم شود برای آنها تبدیل به خاطراتی تلخ می شود. این در حالی است که در شهر شیراز ایجاد رشته های هنری دانشگاهی از یک سو و تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر از سوی دیگر برای علاقه مندان به فرهنگ تبدیل به یک رویا شده است. رویایی که مسئولین استانی برای تحقق آن هنوز استراتژی مشخص و عزم جدی ندارند، و دوستداران هنر تنها به این فکر می کنند که ایجاد رشته ها و مراکز هنری در دانشگاه ها به زمانی دیگر موکول شود.


۱۳۹۳/۵/۱۵ - ۰۶:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن