تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):مؤمن نيازمند سه چيز است: توفيقى از پروردگار، پند دهنده اى از درون خويش و پذيرش از نصيح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816862743




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جوانان حق دارند گاها درموازین دینی شک کنند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
جوانان حق دارند گاها درموازین دینی شک کنند




یک حقوقدان با اشاره به برخوردهای دوگانه درباره مسائل دینی گفت:‌ باید به جوانان حق دهیم که گاه در موازین دینی و شرعی شک کنند.





ایسنا: محمدحسن ضیایی‌فر - دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران - در میزگرد علمی آسیب‌شناسی علل موفق نبودن کشورهای اسلامی در اجرای اعلامیه اسلامی حقوق بشر (بیانیه قاهره) که در مرکز کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران برگزار شد، اظهار کرد: در بیانیه قاهره شریعت تنها مرجع تفسیر حقوق بشر و مواد این بیانیه اعلام شده است اما سوال اینجاست که شریعت اسلامی چیست؟ این مساله موجب می‌شود که دست هر گروه و فرقه‌ای برای تفسیر به رای کردن این بیانیه در مورد حقوق بشر باز باشد.


وی افزود: در این بیانیه همچنین منشاء قدرت و حکومت امانتی دست حاکم یا هیات حاکمه عنوان شده است که قدرت به آن سپرده شده که این مساله مشروعیت و منشاء قدرت را به طور دقیق مورد توجه قرار نداده و این درحالی است که در اعلامیه جهانی حقوق بشر مردم به عنوان منشاء قدرت و حکومت معرفی شده‌اند.

ضیایی‌فر ادامه داد: در بیانیه حقوق بشر اسلامی بی‌توجهی به حق آزادی و تجمعات مطرح شده است که البته آن را تایید نکرده و لازم ندانسته است، بلکه حداکثر می‌توانیم بگوییم که در رابطه با این مساله خنثی عمل شده و به ابهام گذرانده شده است.

دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران درباره وظیفه جامعه مدنی در راستای تحقق حقوق بشر در کشورهای اسلامی نیز گفت:‌ در یک صد سال اخیر که تحولات دنیای مدرن به جهان اسلام هجوم آورده کشورهای اسلامی یا به سمت سکولار حرکت کرده‌اند یا سلفی‌گری و یا اینکه خط میانه را انتخاب کرده‌اند و ما شاهد این سه گرایش در جهان اسلام هستیم.

وی افزود: خطی که بی‌دینی را و سکولاریسم را انتخاب کرده، تصمیم خود را گرفته است و گروه‌هایی مانند داعش، طالبان، القاعده و ... ، گروه دوم را تشکیل می‌دهند که ما آن‌ها را گروه‌های تندرو و سلفی می‌نامیم. اما نکته اینجاست که گروه میانه به هیچ نتیجه‌ای نرسیده و گیر کرده است.

ضیایی‌فر تصریح کرد: نه در اخوان مصر نه در النهضه تونس، نه توسعه و عدالت ترکیه، هیچ‌یک به نتیجه‌ای نرسیده‌اند. در ایران نیز گروه‌های میانه موفقیت چشمگیری نداشته‌اند. جوامع مدنی باید توجه کنند که شکست خط میانه یکی از دو پیامد را خواهد داشت و قسمت رجوع به بنیادگرایی قدرت بیشتری دارد و باید مراقب این خطر بود. همچنان‌که در زمان آقای خاتمی تلاش‌هایی شد اما ایشان هم کم آورد و البته حق هم داشت. جوامع مدنی باید به این مساله توجه کنند.

وی ادامه داد: با وجود برخوردهای دوگانه‌ای که می‌بینیم، باید به جوانان حق داد که به نحو برهان «انی» به موازین دینی و شرعی شک کنند.

ضیایی‌فر همچنین با بیان اینکه با توجه به شرایط حقوق بشر در کشورهای اسلامی و بحران های به وجود آمده در این کشورها دو سرنوشت در انتظار گفتمان حقوق بشر می تواند وجود داشته باشد، گفت:‌ این شرایط می‌تواند یک فرصت باشد و این گفتمان را تقویت کند اما تهدیدی نیز وجود دارد که این گفتمان دفن می شود و گفتمان مقابل آن غالب شود که این بستگی به جامعه مدنی دارد.

صدا و سیما و برخی دیگر اعلامیه حقوق بشر را کاغذپاره می‌نامند که با این وجود یا باید به تضعیف حقوق بشر و یا به تقویت حقوق بشر تن دهیم.







تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن