تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نگاه مؤمن عبرت آميز و نگاه منافق سرگرمى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833069560




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كرمانشاه قابليت تامين 10 درصد محصولات كشاورزي كشور را دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ مرداد ۱۳۹۳ (۱۷:۴۱ب.ظ)
رئيس سازمان جهاد كشاورزي در حضور معاون اول رئيس جمهور؛ كرمانشاه قابليت تامين 10 درصد محصولات كشاورزي كشور را دارد رئيس سازمان جهاد كشاورزي كرمانشاه گفت: بر اساس مطالعات قطب كشاورزي و در صورت احياء ظرفيتها و بهره برداري مناسب از منابع آبي، اين استان قادر خواهد بود در افق 1404 بيش از 10 ميليون تن و حتي تا 15 ميليون تن نيز انواع محصولات كشاورزي را توليد نمايد.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛در جلسه شوراي اداري استان كرمانشاه كه با حضور مهندس جهانگيري معاون اول رئيس جمهور، مهندس حجتي وزير جهاد كشاورزي و جمعي از نمايندگان استان كرمانشاه در مجلس شوراي اسلامي در سالن شهداي استانداري كرمانشاه برگزار شد، منصوري افزود:در واقع تامين 10 درصد نياز كشور به محصولات كشاورزي در استان كرمانشاه دست يافتني بوده و اين مهم زماني محقق مي گردد كه بتوان با سرمايه گذاري مناسب، از ظرفيت هاي آبي استان حداكثر بهره برداري را برد.
مهندس منصوري افزود: توسعه و بالندگي و رونق اقتصادي استان كاملا وابسته به بخش كشاورزي است، زيرا بخش كشاورزي به نسبت ساير بخش ها كم هزينه تر و زودبازده تر است.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي كرمانشاه تصريح كرد: تنها با توجه به بخش كشاورزي و به تناسب اثرگذاري آن در اشتغال و احياء ظرفيتهاي كشاورزي استان مي توان بر مشكلات و چالشهاي پيش رو در كرمانشاه پهناور فائق آمد.
وي افزود: اين استان به لحاظ سابقه تاريخي، تمدن كشاورزي، منابع آب و خاك، شرايط اقليمي، چهار فصل بودن و علاقه مندي مردم به فعاليتهاي كشاورزي مي تواند بستر مناسبي براي توليد و ايجاد اشتغال باشد.
منصوري افزود: استان كرمانشاه با 2و نيم ميليون هكتار وسعت و حدود 950 هزار هكتار اراضي زراعي و باغي و دارابودن حدود 4ميليون و600 هزار واحد دامي، سالانه بيش از 4 ميليون تن انواع محصولات زراعي، باغي و دامي توليد شده كه در صورت حمايت و با هدف گذار ي انجام شده در چهار سال آتي اين ميزان توليد مي تواند افزايش دو برابري داشته باشد.
وي خاطر نشان كرد: قريباً حدود 11 درصد اراضي ديم كشور در استان كرمانشاه قرار داشته، يعني حدود 70 درصد اراضي استان ديم بوده و همانطور كه ميدانيم توليد در اين اراضي كاملاً تابع شرايط اقليمي و بارندگي بوده و به دليل تغييرات اقليمي، خشكسالي و پراكنش نامناسب باران به ويژه در سالهاي اخير توليد در اراضي ديم از لحاظ ريسك توليد يك تهديد محسوب مي شود.
منصوري اظهار داشت: انشاا.. با مهار آبهاي سطحي و انتقال آن به دشتهاي استان، اجراي سيستم هاي نوين آبياري و افزايش راندمان آب مي توان توليد محصولات كشاورزي را به صورت جهشي افزايش داد.
وي در اين راستا پيشنهاداتي از جمله اجرايي شدن مصوبات سفر مقام معظم رهبري به استان را ارئه داد و افزود: با عنايت به اينكه در سنوات قبل مطالعات لازم در راستاي توسعه بخش كشاورزي تحت عنوان قطب كشاورزي منطقه انجام گرفته، انتظار داريم براي اجرايي شدن آن، تامين منابع و ايجاد رديف اعتباري مستقل براي رسيدن به اهداف مندرج در مطالعات اقدام لازم انجام شود.
منصوري در ادامه پيشنهادات خود اضافه كرد: علاوه بر اراضي تحت پوشش سامانه گرمسيري و رودخانه هاي مرزي، در ساير مناطق استان و اراضي كه تامين آب شده بيش از 50 هزار هكتار مطالعه سيستم هاي نوين آبياري انجام شده كه به منظور افزايش بهره وري در مصرف آب و راندمان آبياري اختصاص 3000 ميليارد ريال جهت تجهيز اراضي به سيستم هاي مذكور مورد نياز مي باشد.
وي يادآور شد: حدود 100 هزار هكتار از اراضي زير دست سدهاي احداث شده و يا در حال احداث به ويژه در محدوده سامانه گرمسيري نيازمند اجراي شبكه هاي فرعي بوده كه سالهاست به علت كمبود منابع اجراي آنها بسيار كند و پيشرفت محسوسي حاصل نگرديده كه انشاا.. با عنايت دولت كريمه و عزم جدي در راستاي مهار آبهاي مرزي، منابع لازم براي تكميل و اجراي اين شبكه ها تامين شود.
رئيس سازمان جهادكشاورزي استان كرمانشاه گفت: حدود 22 پروژه تامين آب ( ايستگاه پمپاژ) با هدف توسعه باغباني در اراضي شيب دار مطالعه، طراحي و آماده اجراء بوده كه با احتساب اراضي تحت پوشش اين پروژه ها امكان توسعه باغباني در سطحي حدود 60000 هكتار فراهم مي باشد كه براي تحقق اين موضوع و اجراي پروژه هاي مربوطه 6000 ميليارد ريال تسهيلات بانكي و منابع دولتي نيازاست.
وي ساير نيازمنديها براي توسعه كشاورزي استان را تامين و اختصاص 10000 ميليارد ريال تسهيلات بانكي ارزان قيمت جهت راه اندازي واحدهاي جديد، احياء واحدهاي توليدي راكد و نيمه تمام و تامين نقدينگي واحدهاي موجود و... را اعلام كرد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي در ادامه موانع سرمايه گذاري در بخش كشاورزي استان را بيان كرده و گفت: فرآيند طولاني در پذيرش و تصويب طرحها، رفت و برگشت طولاني در مسير بانك ها و صندوق توسعه ملي، محدوديت منابع اختصاص يافته به استان و خرد شدن تسهيلات ابلاغي بين 6 بانك كه برخي از آنها با كشاورزي سنخيت نداشته و كارشناس آگاه و مسلط به اين بخش را هم ندارند از موارد مانع سرمايه گذاري است.
وي تعيين كف پرداخت به مبلغ 2000 ميليون ريال را از ديگر مشكلات سرمايه گذاري برشمرد و افزود:در حاليكه برخي از فعاليتهاي كشاورزي نظير برقي كردن چاهها، دامداريهاي كوچك، طرحهاي باغداري و...هستندكه براي تامين نقدينگي هريك از واحدهاي موجود كمتر از 1000 ميليون ريال تسهيلات نياز دارند.
منصوري افزود:علاوه بر طرحهاي معرفي شده جهت دريافت تسهيلات از منابع صندوق توسعه ملي حدود 23 طرح بزرگ كشاورزي نيز با نياز 2400 ميليارد ريالي همچنان در انتظار پذيرش و ارسال شناسنامه هستند.
وي گزينشي عمل كردن برخي بانكها در زمينه پذيرش طرحها و خودداري از پذيرش طرحهاي گلخانه اي، مرغداري و زنبورداري، عدم پرداخت تسهيلات به طرحهاي نيمه تمامي كه قبلاً از منابع صندوق بهره مند شده اند، عدم پذيرش اسناد زراعي مشاعي كشاورزان و اسناد خانه هاي روستايي عليرغم صراحت قانون برنامه پنجم توسط بانكها ، محدوديت سقف اختيار و بررسي پرونده هاي تسهيلاتي در بانكهاي استان، اتلاف زمان در اثر انتقال و ارسال طرحها به بانكهاي مركز و تمركز گرايي مفرط برخي از بانكها كه نظارت و آزاد سازي اقساط طرحها را به كارشناسان بانك در تهران واگذار نموده كه هزينه اجراي طرحها و زمان اجراي آنها را طولاني مي كند و.. را از جمله مهمترين موانع سرمايه گذاري در بخش كشاورزي استان برشمرد.
وي در پايان از حضور معاون اول رئيس جمهور، وزراي جهادكشاورزي و نيرو در استان كرمانشاه و بررسي مشكلات بخش كشاورزي خصوصاً آب و خاك استان تقدير و تشكر كرد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن