تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى يابد، رقّت قلب پيدا مى كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820997681




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهمترین فاکتوری که رشد نوزاد شما را مختل می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
مهمترین فاکتوری که رشد نوزاد شما را مختل می‌کند
از بین عوامل عفونی، مادرزادی و تغذیه‌ای که موجب اختلال در رشد نوزادان می‌شوند فاکتور تغذیه از همه مهمتر است و همچنین تغذیه حتماً باید با شیر مادر صورت گیرد زیرا شیر مادر رشد نوزاد را سریع‌تر می‌سازد.


محمدرضا بلورساز رئیس انجمن عفونی اطفال در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: عوامل عفونی، مادرزادی و تغذیه‌ای در به تأخیر افتادن رشد نوزادان مؤثر هستند نوزادی که دچار عفونت خونی می‌شود در بیمارستان بستری شده و طبعاً این عفونت سبب بی‌اشتهایی او می‌گردد و چون برای درمان مدتی از دارو و آنتی بیوتیک استفاده می‌کند رشد نوزاد را دچار اختلال می‌سازد.


وی افزود: نوزادی که به بیماری مادرزادی مبتلا است و کیستی داخل ریه او می‌باشد و یا مشکل دستگاه گوارشی دارد که نیازمند عمل جراحی است با انجام عمل جراحی رشد او به تأخیر می‌افتد.


بلورساز تصریح کرد: مهمترین عاملی که رشد نوزاد را به تأخیر می‌اندازد تغذیه است و تغذیه حتماً باید با شیر مادر صورت گیرد زیرا تغذیه با شیر مادر رشد او را سریع‌تر می‌کند، تغذیه نامناسب نوزاد، شیر نداشتن و بیماری مادر، عدم علاقه‌ی او به شیر دادن در به تأخیر افتادن رشد نوزاد تأثیرگذار است.


وی اظهار داشت: مهمترین فاکتور تغذیه‌ای که مانع از اختلال در رشد نوزاد می‌گردد شیر مادر است زیرا نوزاد در یک ماه اول جز شیر مادر تغذیه دیگری ندارد لذا توصیه می‌کنیم مادران سعی کنند از روز اول تولد به هر صورتی که ممکن است به بچه شیر بدهند طبعاً مادر در روزهای اول تولد شیر ندارد، اما اگر به نوزاد شیر ندهد، آن مقدار شیری هم که دارد کم می‌شود و باعث کمبود شیر او شده و او را به ناچار متوسل به شیرخشک می‌گرداند.


بلورساز بیان کرد: اگر مادر وضعیتی دارد که نباید به نوزاد شیر بدهد در اینجا شیرخشک نقش بعدی را ایفا می‌کند، باید تغذیه شیر نوزاد طبق ضابطه با شیر مصنوعی انجام شود تا رشد نوزاد به تأخیر نیفتد و نوزاد باید در پایان یک ماه روزانه 20 تا 30 گرم افزایش وزن داشته باشد.


این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: به مادران توصیه می‌کنم سعی کنند حتماٌ شیر خود را به نوزاد بدهند، تغذیه مناسب داشته باشند، مایعات فراوان بنوشند، غذاهای پر پروتئین بخورند، سوپ و آب میوه فراوان مصرف کنند و به خصوص در هوای گرم از خانه خارج نشوند که خود گرما میزان شیر آنها را کم می‌کند.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن