محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832838211
بررسي نقش بانک ها و بيمه ها در اقتصاد مقاومتي در بانک پاسارگاد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ مرداد ۱۳۹۳ (۱۳:۰ب.ظ)
بررسي نقش بانک ها و بيمه ها در اقتصاد مقاومتي در بانک پاسارگاد سومين همايش علمي تخصصي" اقتصاد مقاومتي" به ميزباني بانک پاسارگاد و با حضور مدير عامل اين بانک, مديرعامل بانک ملت، مدير عامل بيمه ملت، رئيس انجمن بهرهوري ايران و گروهي از اساتيد و دانشجويان در سالن اجتماعات دانشگاه خاتم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين جلسه نخست حجاريان به ايراد سخنراني پرداخت و با يادآوري اين که اساس مديريت ريسک در بانک و بيمه بسيار مهم است، افزود: بنگاههاي اقتصادي با انواع ريسکها روبرو هستند و مديران بايد تدابيري اتخاذ نمايند تا بتوانند از ريسکها دور شوند. وي ضمن تأکيد بر اين که منابع بانکها با حداقل ريسک به صورت مستمر در اختيار بنگاه ها قرار بگيرد، ادامه داد: ريسک رکود مطالبات صنعت بانک ميتواند با بيمههاي اعتباري جبران شده و بانکها را از ريسک خارج کرده و بدين ترتيب قدرت وامدهي بانکها را افزايش دهد.
وي در ادامه تصريح کرد: همچنين توقف و يا کمکاري هر بنگاه ميتواند موجب ايجاد زنجيريه کمکاري در بنگاههاي ديگر شود. از اينرو بنگاهها بايد خود را از ريسک دور کنند .
مدير عامل بيمه ملت افزود: اگر ما اقتصاد مقاومتي را اقتصادي بدانيم که در برابر تکانههاي خارجي و داخلي مقاومت ميکند، سطح بالايي از اشتغال را در کشور پوشش مي دهد، بر دانش فني و تکنولوژي استوار است و بر نهادهاي مردمي تکيه داشته و از طرف نهادهاي مردمي حمايت ميشود، اين اقتصاد اقتصادي است که دشمنان کشور نميتوانند آن را نابود کنند و اقتصادي است که فجايع طبيعي و حوادثي که در جامعه رخ ميدهد، نميتواند در آن تأثير زيادي بگذارد.
در ادامه جلسه ساروخاني مدير عامل بانک ملت به سخنراني پرداخت و گفت: بانک ملت در راستاي تحقق و اجراي سيساتهاي اقتصاد مقاومتي و لبيک به فرمان رهبر معظم انقلاب گامهاي اساسي برداشتهاست.
وي افزود: بانک ملت با هدف کمک به خط مشيگذاري و يا اصلاح خط مشيهاي موجود با همکاري نمايندگان مجلس، مرکز پژوهشهاي مجلس، مديران و مشاوران نهادهاي دولتي و استادان کشور و مديران ارشد مجموعه بانک ملت، با تشکيل کارگروه اقتصاد مقاومتي به طريقي ديگر التزام عملي خود را در اين مسير سترگ به منصه ظهور گذاشته و اميدوار است بتواند نقشي اساسي در اين حرکت جهادي ايفا کند.
در ادامه جلسه دکتر مجيد قاسمي مدير عامل بانک پاسارگاد درخصوص تهيه کليات اقتصاد مقاومتي گفت: نگارش 25 بند سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي با نظارت مستقيم مقام معظم رهبري مدت 2 سال و 2 ماه به طول انجاميد. اقتصاد مقاومتي، اقتصاد رياضتي نيست و هدف آن تأمين رشد پويا و بهبود شاخصهاي مقاومت اقتصادي و دستيابي به اهداف سند چشمانداز بيست ساله جمهوري اسلامي ايران است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع بنگاه داري بانکها اشاره کرد و توضيح داد: بانک ها تنها 3.5 درصد منابع خود را در مشارکت حقوقي استفاده کرده اند.
مدير عامل بانک پاسارگاد درباره معوقات بانکي نيز گفت: به دليل سياستهاي غلطي که وجود دارد، عدهاي پول را گرفتهاند و نميخواهند بازپس دهند. هر فعال اقتصادي بر اساس منطق عقلاني تصميم ميگيرد. پولي که با نرخ 4 درصد دريافت شدهاست در تورم 15 درصد بازپس داده نشدهاست. چگونه ميتوان با همان نرخ سود در نرخ تورم موجود باز پس داده شود.
دکتر قاسمي در خصوص اهداف و رويکردهاي سياستهاي اقتصاد مقاومتي تصريح کرد: تأمين رشد پويا و بهبود شاخصهاي مقاومت اقتصادي و دستيابي به اهداف سند چشم انداز بيست ساله جمهوري اسلامي ايران از اهداف اقصاد مقاومتي است. اين اقتصاد با رويکردهاي جهادي، فرصت ساز، انعطاف پذير، مولد، درونزا، پيشرو و برون گرا تبيين شدهاست.
مديرعامل بانک پاسارگاد در ادامه بندهاي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي را برشمرد و خاطرنشان کرد: سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي به شرح زير است:
بند1: تأمين شرايط و فعالسازي کليه امکانات و منابع مالي و سرمايههاي انساني و علمي کشور به منظور توسعه کارآفريني و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعاليتهاي اقتصادي با تسهيل و تشويق همکاريهاي جمعي و تأکيد بر ارتقاء درآمد و نقش طبقات کم درآمد و متوسط.
بند2: پيشتازي اقتصاد دانشبنيان، پيادهسازي و اجراي نقشه جامع علمي کشور و ساماندهي نظام ملي نوآوري به منظور ارتقاء جايگاه جهاني کشور و افزايش سهم توليد و صادرات محصولات و خدمات دانشبنيان و دستيابي به رتبه اول اقتصاد دانش بنيان در منطقه.
بند3: محور قراردادن رشد بهرهوري در اقتصاد با تقويت عوامل توليد، توانمندسازي نيروي کار، تقويتِ رقابتپذيري اقتصاد، ايجاد بستر رقابت بين مناطق و استانها و به کارگيري ظرفيت و قابليتهاي متنوع در جغرافياي مزيتهاي مناطق کشور.
بند4: استفاده از ظرفيت اجراي هدفمند سازي يارانه ها در جهت افزايش توليد، اشتغال و بهرهوري، کاهش شدت انرژي و ارتقاء شاخصهاي عدالت اجتماعي.
بند5: سهمبري عادلانه عوامل در زنجيره توليد تا مصرف متناسب با نقش آنها در ايجاد ارزش، بويژه با افزايش سهم سرمايه انساني از طريق ارتقاء آموزش، مهارت، خلاقيت، کارآفريني و تجربه.
بند6: افزايش توليد داخلي نهادهها و کالاهاي اساسي(بويژه در اقلام وارداتي)، اولويت دادن به توليد محصولات و خدمات راهبردي و ايجاد تنوع در مبادي تأمين کالاهاي وارداتي با هدف کاهش وابستگي به کشورهاي محدود و خاص.
بند7: تأمين امنيت غذا و درمان و ايجاد ذخاير راهبردي با تأکيد بر افزايش کمي و کيفي توليد(مواد اوليه و کالا).
بند8: مديريت مصرف با تأکيد بر اجراي سياستهاي کلي اصلاح الگوي مصرف و ترويج مصرف کالاهاي داخلي همراه با برنامه ريزي براي ارتقاء کيفيت و رقابت پذيري در توليد.
بند9: اصلاح و تقويت همه جانبه نظام مالي کشور با هدف پاسخگويي به نيازهاي اقتصاد ملي، ايجاد ثبات در اقتصاد ملي و پيشگامي در تقويت بخش واقعي.
بند10: حمايت همه جانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات به تناسب ارزش افزوده و با خالص ارزآوري مثبت از طريق: تسهيل مقررات و گسترش مشوقهاي لازم، گسترش خدمات تجارت خارجي و ترانزيت و زيرساختهاي مورد نياز، تشويق سرمايه گذاري خارجي براي صادرات، برنامه ريزي توليد ملي متناسب با نيازهاي صادراتي، شکلدهي بازارهاي جديد، و تنوع بخشي پيوندهاي اقتصادي با کشورها به ويژه با کشورهاي منطقه، استفاده از ساز و کار مبادلات تهاتري براي تسهيل مبادلات در صورت نياز، ايجاد ثبات رويه و مقررات در مورد صادرات با هدف گسترش پايدار سهم ايران در بازارهاي هدف.
بند11: توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ويژه اقتصادي کشور به منظور انتقال فناوريهاي پيشرفته، گسترش و تسهيل توليد، صادرات کالا و خدمات و تأمين نيازهاي ضروري و منابع مالي از خارج.
بند12: افزايش قدرت مقاومت و کاهش آسيب پذيري اقتصاد کشور از طريق:
- توسعه پيوندهاي راهبردي و گسترش همکاري و مشارکت با کشورهاي منطقه و جهان بويژه همسايگان.
- استفاده از ديپلماسي در جهت حمايت از هدفهاي اقتصادي.
- استفاده از ظرفيتهاي سازمانهاي بين المللي و منطقهاي.
بند 13: مقابله با ضربه پذيري درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز از طريق:
- انتخاب مشتريان راهبردي. - افزايش صادرات برق.
- ايجاد تنوع در روشهاي فروش. - افزايش صادرات پتروشيمي.
- مشارکت دادن بخش خصوصي در فروش. - افزايش صادرات فرآوردههاي نفتي.
- افزايش صادرات گاز.
بند14: افزايش ذخاير راهبردي نفت وگاز کشور به منظور اثرگذاري در بازار جهاني نفت و گاز و تأکيد بر حفظ و توسعه ظرفيتهاي توليد نفت و گاز، بويژه در ميادين مشترک.
بند15: افزايش ارزش افزوده از طريق تکميل زنجيره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه توليد کالاهاي داراي بازدهي بهينه(براساس شاخص شدت مصرف انرژي) و بالا بردن صادرات برق، محصولات پتروشيمي و فرآوردههاي نفتي با تأکيد بر برداشت صيانتي از منابع.
بند 16: صرفه جويي در هزينههاي عمومي کشور با تأکيد بر تحول اساسي در ساختارها، منطقي سازي اندازه دولت و حذف دستگاههاي موازي و غيرضرور و هزينههاي زايد.
بند17: اصلاح نظام درآمدي دولت با افزايش سهم درآمدهاي مالياتي.
بند18: افزايش سالانه سهم صندوق توسعه ملي از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگي بودجه به نفت
بند19: شفاف سازي اقتصاد و سالمسازي آن و جلوگيري از اقدامات، فعاليتها و زمينه هاي فساد زا در حوزههاي پولي، تجاري، ارزي
بند20: تقويت فرهنگ جهادي در ايجاد ارزش افزوده، توليد ثروت، بهرهوري، کارآفريني، سرمايه گذاري و اشتغال مولد و اعطاي نشان اقتصاد مقاومتي به اشخاص داراي خدمات برجسته در اين زمينه.
بند21: تبيين ابعاد اقتصاد مقاومتي و گفتمان سازي آن بويژه در محيطهاي علمي، آموزشي و رسانهاي و تبديل آن به گفتمان فراگير و رايج ملي.
بند 22: دولت مکلف است براي تحقق سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي با هماهنگ سازي و بسيج پوياي همه امکانات کشور، اقدامات زير را معمول دارد:
- شناسايي و بکارگيري ظرفيتهاي علمي، فني و اقتصادي براي دسترسي به توان آفندي و اقدامات مناسب.
- رصد برنامه هاي تحريم و افزايش هزينه براي دشمن.
- مديريت مخاطرات اقتصادي از طريق تهيه طرحهاي واکنش هوشمند، فعال، سريع و به هنگام در برابر مخاطرات و اختلالهاي داخلي و خارجي.
بند23: شفاف و روان سازي نظام توزيع و قيمتگذاري و روزآمدسازي شيوههاي نظارت بر بازار.
بند24: افزايش پوشش استاندارد براي کليه محصولات داخلي و ترويج آن.
دکتر قاسمي در ادامه به سياستهاي کلان اقتصادي در راستاي تحقق اهداف کلان کشور اشاره کرد و گفت: اهداف کمي برنامه پنجم توسعه که همانا تحقق رشد مستمر و پرشتاب اقتصادي به ميزان متوسط 8 درصد ساليانه توليد ناخالص داخلي و انجام اقدامات ضروري و لازم براي کاهش نرخ بيکاري به 7درصد در پايان برنامه است و همچنين کاهش نرخ تورم از جمله اين سياستها است.
وي در خصوص برنامه هايي در جهت اصلاح و تقويت نظام بانکي کشور توضيح داد و افزود: اين برنامهها عبارتند از کاهش مطالبات غير جاري، ساماندهي موسسات مالي و اعتباري خارج از نظارت بانک مرکزي، افزايش سرمايه بانکها، پياده سازي استانداردهاي بال II و III در سطح شبکه بانکي، فراهم کردن بستر استقلال بانک مرکزي، اصلاح قوانين و مقررات پولي و بانکي در جهت افزايش بهره وري نظام بانکي، تقويت نظارت بانک مرکزي بر بانک ها در جهت اجراي دقيق قانون عمليات بانکي بدون ربا، تأمين مالي اقشار کم درآمد، برنامهريزي در جهت تقويت و تأمين مالي سرمايه گذاريهاي بزرگ با هدف حمايت از کارآفرينان و بنگاههاي کوچک و متوسط، هدايت منابع بانکي به سمت اهداف کلان رشد اقتصادي و اشتغال منطبق با اهداف و رويکردهاي سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، تنظيم چارچوب رقابت منصفانه در سطح کشور، تقويت حاکميت بنگاهي در سطح نظام بانکي، تسهيل ورود بانک ها به صحنه فعاليت هاي بين المللي، ايجاد نهادهاي مالي متنوع با توجه به نيازهاي توسعه اي کشور، تنظيم رابطه بازار پول و سرمايه در جهت پيشرفت اقتصاد ملي، ايجاد صندوقهاي سرمايهگذاري، ترويج عقود مشارکتي به ويژه مشارکت حقوقي و سرمايهگذاري مستقيم براي حرکت از بانکداري بدون ربا به سمت بانکداري اسلامي، اتخاذ ابزارها و روشهاي غير متعارف پولي به منظور تأثيرگذاري بر اقتصاد واقعي، اصلاح و تقويت نظام بانکي در جهت بهبود وضعيت ايران از ديدگاه شاخصهاي بين المللي.
مديرعامل بانک پاسارگاد در خصوص نقش بانکها در خصوص توسعه کارآفريني (بند1) تصريح کرد: بانکها در توسعه کارآفريني در قالب طراحي چارچوب مشخص براي حمايت مالي از کارآفرينان و ايجاد واحدهاي سرمايه خطرپذير وابسته به بانکها و يا با حمايت مالي بانکها مي توانند نقش مهمي ايفا کنند. همچنين ميتوان نقش بانکها در خصوص اقتصاد دانش بنيان (بند2) را حمايت مالي بانکها و موسسات اعتباري از ايده هاي نو و شرکتهاي دانشبنيان و حرکت در جهت دانشبنيانکردن بيشتر صنعت بانکداري کشور خصوصاً از طريق رشد بانکداري الکترونيک و بانکداري مجازي برشمرد.
دکتر قاسمي در پايان در خصوص نقش بانکها در بهره وري و رقابت پذيري توضيح داد و تاکيد کرد: بانکها ميتوانند در قالب محاسبه مستمر شاخص هاي بهرهوري نيروي کار، سرمايه و کل عوامل شبکه بانکي و هر يک از بانکها، آسيبشناسي علل تغييرات شاخص هاي پيش گفته و انجام اقدامات اصلاحي همچنين بهبود و ارتقاء رشد بهره وري از طريق: آموزش سرمايه انساني بانکها، ايجاد فضاي رقابتي سالم بين بانکها و بهره گيري از فناوري هاي نوين بانکي و فناوري هاي اطلاعات نقش مهمي را در افزايش بهرهوري و رقابتپذيري ايفا کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
همایش نقش صنعت بانک و بیمه در تحقق اقتصاد مقاومتی برگزار می شود
سومین نشست از مجموعه همایش های اقتصاد مقاومتی همایش نقش صنعت بانک و بیمه در تحقق اقتصاد مقاومتی برگزار می شود سومین نشست از مجموعه همایش های علمی و تخصصی اقتصاد مقاومتی با موضوضع نقش صنعت بانک و بیمه در تحقق اقتصاد مقاومتی برگزار می شود به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگارانگفتوگوی فارس با عضو هیأت مدیره بانک قرضالحسنه مهر ایران محسن پدرام: اقتصاد مقاومتی به معنی مصونماندن از جذر
گفتوگوی فارس با عضو هیأت مدیره بانک قرضالحسنه مهر ایرانمحسن پدرام اقتصاد مقاومتی به معنی مصونماندن از جذر و مدهای اقتصاد جهانی استعضو هیات مدیره بانک قرضالحسنه مهر ایران گفت سیاستگذار پولی در چارچوب اقتصاد مقاومتی موظف است از طریق نظارت و هدایت فعالیتهای بانکی سپردهگذاریسیف: بانک مرکزی نقش خود در اقتصاد را پیدا کرده/ توقعات بیش از حد، بانک را از وظایف خود باز میدارد
سیف بانک مرکزی نقش خود در اقتصاد را پیدا کرده توقعات بیش از حد بانک را از وظایف خود باز میدارد اقتصاد > بازار مالی - تسنیم نوشت رئیسکل بانکمرکزی بازسازی این بانک را یک حرکت ارزشمند دانست و گفت با تمهیداتی که در هیات عامل درنظر گرفته شده با اتکرار/ عضو هیات مدیره بانک قرضالحسنه مهر ایران در گفتوگو با فارس: اقتصاد مقاومتی به معنای مصون ماندن از نو
تکرار عضو هیات مدیره بانک قرضالحسنه مهر ایران در گفتوگو با فارس اقتصاد مقاومتی به معنای مصون ماندن از نوسان اقتصاد جهانی استعضو هیات مدیره بانک قرضالحسنه مهر ایران گفت سیاستگذار پولی در چارچوب اقتصاد مقاومتی موظف است از طریق نظارت و هدایت فعالیت بانکی سپردهها را به سویدر گفتوگوی فارس با معاون سازمان بورس تشریح شد پیششرطهای بازار سرمایه برای نقشآفرینی در سیاستهای اقتصادی د
در گفتوگوی فارس با معاون سازمان بورس تشریح شدپیششرطهای بازار سرمایه برای نقشآفرینی در سیاستهای اقتصادی دولت اقتصاد به نظام بانکی متکی استعضو هیئتمدیره سازمان بورس با تشریح پیششرطهای بازار سرمایه برای نقشآفرینی در سیاستهای اقتصادی دولت و تأمین مالی بنگاهها به لزوم حرکتاز سوی بانک مرکزی اسامی ۲۴۱ صرافی دارای مجوز اعلام شد/ حذف «تعلیقیها» و «در حال بررسیها»
از سوی بانک مرکزیاسامی ۲۴۱ صرافی دارای مجوز اعلام شد حذف تعلیقیها و در حال بررسیهابانک مرکزی در بهروزرسانی فهرست صرافیهای دارای مجوز صرافیهایی که مجوز آنها با عنوان در حال بررسی و تعلیق شده بود را حذف و تنها 241 صرافی را دارای مجوز با عنوان صرافی نوع یک و دو قید کرده استانتصاب مشاور وزير صنعت در امور اقتصادي و بانكي
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی انتصاب مشاور وزير صنعت در امور اقتصادي و بانكي وزیر صنعت معدن وتجارت با صدور حکمی محمود دودانگه را به عنوان مشاور وزیر در امور اقتصادی و بانکی تعیین کرد به گزارش خبرگزاری مهر محمد رضا نعمت زاده در متن حکم انتصابی صادر شده آورده است نظر به مراسامانه جامع نوپاد بانک پاسارگاد راه اندازي شد
۳۰ تير ۱۳۹۳ ۱ ۴۵ق ظ سامانه جامع نوپاد بانک پاسارگاد راه اندازي شد سامانه جامع نوپاد خدمتي ديگر از بانکپاسارگاد است که باعث تسهيل در پرداختهاي مشترياني که از طريق درگاههاي بانکداري الکترونيک اقدام به خريد ميکنند ميشود به گزارش خبرگزاري موج خسرو رفيعي مشاور مديرعامل و مسیستم بانکی تمام تلاش خود را برای تحقق توسعه اقتصادی بکار گرفته است
مدیر عامل بانک سپه سیستم بانکی تمام تلاش خود را برای تحقق توسعه اقتصادی بکار گرفته است مدیرعامل بانک سپه گفت سیستم بانکی کشور برای کمک به توسعه اقتصادی تمام امکانات خود را بسیج کرده است به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه سیدکاملمدیرعامل سرمایهگذاری ملی در گفتوگو با فارس تشریح کرد 5 شرط رونق اقتصادی/ نرخ سود بانکی به سرعت کاهش یابد/ مز
مدیرعامل سرمایهگذاری ملی در گفتوگو با فارس تشریح کرد5 شرط رونق اقتصادی نرخ سود بانکی به سرعت کاهش یابد مزایای فروش نسیه سهامیک کارشناس بازار سرمایه درباره راهکارهای موفقیت دولت در افزایش تولید و رونق اقتصادی و نقش قدیمی بازار سرمایه در خروج از رکود گفت بازار سرمایه وصل به توبيمه البرز کارکنان بانک ملي را بيمه کرد
۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲ ۲۰ب ظ بيمه البرز کارکنان بانک ملي را بيمه کرد براي اولين بار کارکنان بانک ملي ايران تحت پوشش بيمه درمان تکميلي بستري شرکت بيمه البرز قرار گرفتند به گزارش خبرگزاري موج با امضاي تفاهم نامه بين مديران عامل بانک ملي و بيمه البرز از اين پس تمام کارکنان اين بانکافزايش وام خريد مسکن منوط به بررسیهای کارشناسی است/ ابلاغ تکالیف شبکه بانکی در قانون بودجه
بانک در هفته ای که گذشت افزايش وام خريد مسکن منوط به بررسیهای کارشناسی است ابلاغ تکالیف شبکه بانکی در قانون بودجه کاهش چراغ خاموش سپرده های بلند مدت 5 ساله و مزایده فروش املاک بانک ملی و به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در هفته ای که گذشت بانک ها اقدام به کبررسی دلیل پرداخت نشدن جریمه تراکنشهای ناموفق بانکی
بررسی دلیل پرداخت نشدن جریمه تراکنشهای ناموفق بانکی در اجرای طرح پرداخت جریمه تراکنشهای ناموفق بانکی نظرات متفاوتی وجود دارد به گونهای که عدهای معتقدند که این مبلغ با شکایت مشتری قابل پرداخت است و عدهای دیگر میگویند پرداخت جریمه در دستور کار قرار ندارد به گزارش خبرنگار امعاون بانک مسکن در گفتوگوی تفصیلی با فارس: عرضه اوراق مسکن نصف تقاضاست/ بانک مسکن نقشی در بالا رفتن قیمت ندار
معاون بانک مسکن در گفتوگوی تفصیلی با فارس عرضه اوراق مسکن نصف تقاضاست بانک مسکن نقشی در بالا رفتن قیمت ندارد تدابیر بانک برای برخورد با سفتهبازیمعاون سپرده ممتاز مرکز برنامه ریزی و ارزیابی عملکرد بانک مسکن با بیان اینکه این بانک نقشی در بالا رفتن قیمت اوراق مسکن در بازار ندارسيستم بانکي تمام تلاش خود را براي تحقق توسعه اقتصادي بکار گرفته است
۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۳ ۵۷ب ظ تقوي نژاد خبر داد سيستم بانکي تمام تلاش خود را براي تحقق توسعه اقتصادي بکار گرفته است مديرعامل بانک سپه گفت سيستم بانکي کشور براي کمک به توسعه اقتصادي تمام امکانات خود را بسيج کرده است به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي بانک سپه سيدکامل تقويوزیر اقتصاد: بهبود وضعیت بانک ها در دستور این وزارتخانه است
وزیر اقتصاد بهبود وضعیت بانک ها در دستور این وزارتخانه است اصفهان - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت بانک ها نقش مهمی در اقتصاد کشور ما دارند و این وزارتخانه برای بهبود وضعیت بانک های کشور برنامه های زیادی را در دستور کار قرارداده است به گزارش ایرنا علی طیب نیا چهارشنببانک پاسارگاد مهندس جذب میکند
بانک پاسارگاد مهندس جذب میکند بانک پاسارگاد به منظور تکمیل کادر نیروی انسانی مورد نیاز خود قصد جذب تعدادی مهندس آقا دارد به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران این بانک از افراد دارای تخصص و شرایط زیر دعوت به همکاری کرده است - مهندس عمران – عمران با ۱۰ سال سابقه کار مرتبط و مفید-
اقتصادی
پربازدیدترینها