تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843976583




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه مسیر قطار شهری در ایستگاه شورای اقتصاد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ادامه مسیر قطار شهری در ایستگاه شورای اقتصاد خبرگزاری پانا: شهردار اهواز به همراه خبرنگاران از روند پروژه‌ی قطار شهری بازدید كرد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۴ مرداد ساعت 11:25



به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی  شهرداری اهواز، در این بازدید سید خلف موسوی گفت: قرارداد قطار شهری اهواز در مهرماه 85 به صورت EPC با شركت كیسون و با اعتباری بالغ بر 790 میلیون دلار منعقد شد كه تمام قیمت قراردادهای ساختمانی به ریال و دلار بسته شده و مبلغ کارهای سیویل 341 میلیون دلار بود که بخش اول این کارها به نرخ سال 85، 310 میلیارد تومان است.
 
وی افزود: پروژه قطار شهری اهواز كار خود را با 4 ایستگاه آغاز كرد و در ادامه اجرای این پروژه   6 ایستگاه دیگر شامل مسیرهای مصلی، خیابان سلمان فارسی، ساعت ، شهید بندر(چهارشیر) و زیتون به آن اضافه شد.
 
 شهردار اهواز خاطر نشان كرد: اگر در بحث فاینانس و تامین اعتبار مجوز لازم در شورای اقتصاد صادر شود، بسیاری از مسائل و مشكلات پیش رو حل خواهد شد. 
 
سید خلف موسوی ادامه داد: شهرداری ملكی در حدود 5*13 هكتار، معادل 2000 میلیارد تومان را به عنوان ضمانت نزد بانك مربوطه قرار داده تا بدون هیچ وقفه ای این كار انجام شود. 
 
وی گفت: اگر در آینده نزدیك تمدید اعتبار آن در شورای اقتصاد عملی گردد و خرید تجهیزات برق و مكانیكی فاز اول زودتر انجام گیرد،ایستگاههای بعدی به صورت فاز به فاز راه اندازی      می شود. 
 
وی گفت: در سال گذشته دولت 99 میلیارد تومان اعتبار برای قطار شهری پیش بینی کرد که برای سال جاری نیز این مبلغ پیش بینی شده است و تاکنون 77 و نیم میلیارد تومان از اعتبار پیش بینی شده سال گذشته محقق شده است.
 
شهردار اهواز خاطرنشان کرد: مبلغ قرارداد قطار شهری اهواز دو هزار و 400 میلیارد تومان است که از ابتدا تا به حال فقط 400 میلیارد تومان پرداخت شده و ما با این پرداختی کم بین 25 تا 30 درصد پیشرفت کار داشتیم که این پیشرفت با توجه به مبلغ پرداختی بسیار خوب است.
 
موسوی با ذكر این نكته كه تمام تلاش ما این است تا پس از تمدید قرارداد فاز اول را به اتمام برسانیم گفت : با اجرای فاز اول کار قسمت های کنترل برق، دکور، پارکینگ کل خط راه اندازی می شود و در صورتی که فاز اول به اتمام برسد 70 درصد پیشرفت کار داشته و دیگر مشکل خاصی نداریم.
 
وی ادامه داد: برای یک ایستگاه برق 35 میلیارد تومان هزینه کردیم که اگر راه اندازی شود کل برق خطوط راه اندازی می شود. 
 
شهردار اهواز تصریح کرد: بحث ما این است که فاز یک را حتی اگر مشکل فاینانس حل نكند خودمان تمام میکنم.خوشبختانه امسال بیست میلیون دلار را تبدیل و برای بخشی از تجهیزات به پیمانکار ابلاغ کردیم و در حال حاضر حدود 24 کیلومتر از ریل مورد نیاز را از کشور ترکیه خریداری شده است.
 
موسوی عنوان کرد: بیش از 72 درصد از مردم در شهرها زندگی می کنند و متولیان شهر نیز شورای شهر و شهرداری هستند. مجلس در تصویب قوانین و بودجه نقش بسیار پررنگی دارد و ما در بخش قطار شهری ضمن تقدیر از توجه ویژه رئیس جمهور، نیازمند حمایت نمایندگان مجلس هستیم.
 
وی همچنین در خصوص تعیین راهكارهای لازم برای جلب مشاركت بخش خصوصی گفت: با تعدادی از سرمایه گذاران کشورهای حوزه خلیج فارس صحبت شده تا برای سرمایه گذاری در شهر اهواز حضور پیدا کنند که تاکنون برخی از سرمایه گذاران کشور کویت برای ساخت هتل اعلام آمادگی كردند.
 
موسوی از چاپ كتاب فرصت های سرمایه گذاری در شهر اهواز برای نخستین بار خبر داد و اظهار داشت: دراین کتاب فرصت های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری، خدماتی، تفریحی، مسکونی و رفاهی برای شهرداری و بخش خصوصی در هفت منطقه شهر مطالعه و معرفی شده است.
 
وی از راه اندازی سازمان زمین و مسكن در شهرداری خبر داد و یکی از اهداف تشکیل سازمان فوق را جلوگیری از زمین خواری عنوان كرد و گفت: تا قبل از تشکیل سازمان زمین و مسکن بخش خصوصی زمین را خرید و تفکیک کرده و سودهای کلانی را نیز دریافت می کرد.
 
وی با اشاره به ارتباط مطلوب با نمایندگان مجلس و انتقال موضوعات شهر به آنان اظهار امیدواری كرد، شاهد همکاری های نمایندگان مجلس با سیستم شهرداری باشیم. به طور مثال دكتر جلیلی نماینده مجلس در مورد لایحه بودجه همکاری خوبی در مورد قانون مالیات بر ارزش افزوده ی سهم شهرداری ها با ما داشتند.
 
شهردار اهواز با بیان اینکه دو سوم از تمام اعتبارات عمرانی کشور را هشت کلانشهر مطرح دارند، اذعان کرد: کلانشهر اهواز به عنوان یکی از هشت شهر مطرح کشور باید با نمایندگان شهر و سایر شهرستان ها برای مصوبات مجلس و حمایت از شهرداری ها تعامل داشته باشد.
 
وی بیان کرد: شتاب آهنگ توسعه شهر با همدلی و وحدت صورت می گیرد و با اختلاف نمی توان کاری انجام داد. نباید در مبحث توسعه شهر با یکدیگر اختلاف داشته باشیم و برای پیشرفت بهتر است تا با وجود اختلاف سلیقه ها در کنار یکدیگر فعالیت کنیم.
 
شهردار اهواز تاکید کرد: شرکت نفت اعتقادی ندارد که از محل فروش نفت به ما ارزش افزوده بدهد. استدلال شرکت نفت این است که چون پول فروش نفت بعد از فروش به خزانه تحویل داده می شود ما نباید پولی پرداخت کنیم در صورتی که قانون گفته از محل فروش نفت ارزش افزوده باید پرداخت شود که البته دیوان محاسبات و سازمان بازرسی این استدلال را قبول ندارد.
 
موسوی عنوان کرد: تاکنون شاهد عدم همکاری شرکت ملی نفت ایران در ارتباط با عدم پرداخت عوارض به شهر اهواز هستیم. در پی جلسه ای با جوادی مدیرعامل نفت وی دستور داد تا با تشکیل کارگروهی سه نفر از نمایندگان شهرداری اهواز و نماینده های شرکت نفت معرفی شده و پس از بررسی مسائل بررسی معلوم شود که به چه اعداد و ارقامی می رسیم.
 
وی افزود: بیژن عالی پور مشاور استاندار، نوشادی معاون برنامه ریزی، خانم حمیداوی رئیس اداره درآمد را به عنوان نمایندگان شهرداری اهواز معرفی کرده و منتظر معرفی نمایندگان شرکت نفت هستیم. تعداد 201 حلقه چاه در محدوده شهر اهواز داریم که بر اساس قانون هر حلقه چاه باید دو میلیارد تومان عوارض ساخت(مصوبه شورای شهر و تنفیض وزارت کشور را دارد) و عوارض عبور تاسیسات و آلایندگی هم به شهرداری پرداخت کنند.
 
شهردار اهواز بیان کرد: ارزش افزوده در حقیقت عوارضی است که قبلا هم شهرداری ها دریافت می کردند و بعد قانون گذار گفت این عوارض با هم توسط اداره مالیاتی جمع آوری شده و به شهرداری پرداخت شود. در حقیقت در گذشته شهرداری مستقیم دریافت می کرد ولی اکنون وزارت اقتصاد آن را دریافت می کند.
 
موسوی بودجه نقدی شهرداری در سال جاری را 622 میلیارد تومان عنوان كرد و گفت: سال گذشته پیش بینی بودجه 430 میلیارد تومان بود و تا پایان مهرماه فقط 185 میلیارد تومان وصول شده بود. معمولا درآمدهای شهرداری تا پایان سال محقق می شود و خوشبختانه سال گذشته 100 درصد بودجه پیش بینی شده محقق شد.
 
وی ادامه داد: شورا از زمان شروع به کار 203 لایحه به شورای شهر ارائه کردیم. از این آمار تعداد 129 لایحه توسط شورای شهر و فرمانداری تصویب شده، 59 لایحه در دستور کار کمیسیون ها قرار دارد و 15 لایحه نیز تایید نشده است.
 
موسوی عنوان کرد: بعضی از صنوف ماهیانه 120 میلیون تومان درآمد دارند و برخی نیز ممکن است حتی ماهیانه دو میلیون تومان هم درآمد نداشته باشند ولی یک عوارض را پرداخت می کردند در حقیقت هیچ تفاوتی بین آنها وجود نداشت. اما نرخ منطقه بندی را تغییر داده و آن را تعدیل کلی کردیم.
 
وی خاطرنشان کرد: با اصلاح سیستم شهرداری و روش های دریافت عوارض ما می توانیم به ارقام خیلی بالایی در بودجه رسیده و آن را وصول کنیم. سهم ارزش افزوده در شهرداری اهواز  50 درصد است در حالی که در بیشتر کلان شهرهای دیگر تنها 15 تا 20 درصد است.
 
سید خلف موسوی یکی از مشکلات شهر اهواز را موضوع حاشیه نشینی دانست و گفت: ساكنان مناطق حاشیه،عموما اقشار ضعیف و کم درآمد هستند كه در حاشیه ها سکونت دارند و نمی توانند عوارض پرداخت کند.
 
وی بیان کرد: تفاوتی هم بین مردم وجود ندارد و آنها نیز یک حق اولیه برای خدمات شهری دارند. تاکنون هیچ پولی در سال 93 برای حاشیه نشینی از دولت دریافت نکردیم که قبلا 20 میلیارد تومان بود ولی در حال حاضر قطع شده است.
 
شهردار اهواز در پایان گفت: بعضی از افراد منفعت طلب بدنبال بر هم زدن آرامش و ثبات شهرداری هستند و به دنبال اهداف شخص خود هستند. زمین خواری در شهر اهواز منحصر به فرد است.
 
همچنین در ادامه نیز مدیرعامل سازمان قطار شهری اهواز با اشاره به عدم همکاری بانک‌ها به علت نگرانی از عدم بازگشت اعتبارات توسط شهرداری، گفت: در صورت تامین فاینانس، متروی اهواز سال ۹۴ فاز اول به بهره‌برداری می‌رسد.
 
عباس هلاکویی اظهار کرد:هم اکنون عملیات ساخت و ساز ایستگاه‌ها و ساختمان‌های مورد نیاز پروژه مترو اهواز در حال اجرا است.
 
وی تصریح کرد: در صورتی که فاینانس تامین نشود، موفقیتی در نهایی شدن قطار شهری اهواز صورت نمی‌گیرد.
 
هلاکویی گفت: تمام تلاش خود را برای پیشبرد هرچه سریعتر عملیات راه اندازی قطار شهری اهواز به کار می‌بریم اما نهایی شدن پروژه قطار شهری اهواز بستگی به تامین فاینانس دارد.
 
وی با اشاره به حمایت دولت از پروژه قطارشهری اهواز گفت: دولت و شخص رئیس جمهور از این تکمیل این پرژه حمایت کردند و هیئت دولت مصوباتی را در این زمینه به تصویب رسانده است، با این حال بانک ها نیز نگرانی هایی دارند.
 
مدیرعامل سازمان قطارشهری اهواز با اشاره به مصوبات هیئت دولت گفت: انتظار داریم بانک ها همکاری جدی تری با قطار شهری اهواز داشته باشند.
 
وی در مورد حمایت دولت از قطار شهری اهواز نیز گفت: همانگونه که در پروژه های پتروشیمی و نفتی، دولت در برابر طرف خارجی مسئولیت می پذیرد در این پروژه نیز به علت حجم و گستردگی آن دولت طرف حساب شرکت های خارجی قرار گیرد.
 
هلاکویی اظهار کرد: بحث بازگشت اعتبارات از سوی شهرداری اهواز، بانک ها را در پرداخت فاینانس نگران می کند و باعث شده همکاری لازم را در این رابطه با ما نداشته باشند.
 
مدیرعامل سازمان قطارشهری تصریح کرد: به نظر می رسد ضروری است دولت وارد موضوع شود و تعهد بازپرداخت فاینانس را برعهده بگیرد.
 
وی با بیان اینکه در صورت تامین فاینانس تا پایان سال 94 قطار شهری اهواز افتتاح می شود، اظهار کرد: از زمان باز شدن ال سی به هشت ماه زمان برای نهایی کردن پروژه نیاز داریم.
 
مدیرعامل سازمان قطارشهری اهواز گفت: اکنون در حال کامل کردن ساختمان ها، نازک کاری و انجام عملیاتی هستیم که امکان آن در داخل ایران وجود دارد و از پیمانکاران خواسته ایم از تولیدات و ظرفیت های داخلی استفاده کنند.
 
وی با اشاره به اینکه ریل های قطار شهری خریداری شده و به زودی وارد اهواز می شود، گفت:سیصد واگن قطارشهری توسط دولت به کشور چین برای پروژه قطار شهری اصفهان، شیراز و تبریز سفارش داده شده و چین نیز متهعد شده این تعداد واگن را ساخته و وارد ایران کند.
 
هلاکویی افزود: واگن های ذکرشده در چین در حال ساخت هستند و به تدریج وارد ایران می شوند، لذا از دولت و وزارت کشور خواسته ایم در صورتی که ساختمان ها و امکانات قطار شهری اهواز آماده شد 20 دستگاه از این واگن ها را در اختیار پروژه قطارشهری اهواز قرار دهد تا بعدا با واگن هایی که برای متروی اهواز تامین می شود، جایگزین شوند.
 
گفتنی است در پایان، شهردار و همراهان از ایستگاه میدان خلیج فارس و  سه راه فرودگاه بازدید كردند.
 
 
 
 
 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن