واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر عامل اتحادیه صنایع لبنی کشور: واحدهای لبنی متخلف را معرفی کنید/ تمامی ابزارهای نظارتی در دست وزارت بهداشت است تهران - ایرنا - مدیر عامل اتحادیه صنایع لبنی کشور با بیان اینکه تمامی ابزارهای نظارت بر کنترل کیفی و برخورد با صنایع لبنی در دست وزارت بهداشت است، گفت: وزارت بهداشت به جای نگران کردن مردم، واحدهای لبنی متخلف را معرفی و با آنان برخورد قانونی کند.
محمدرضا اسماعیلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در پاسخ به صحبت های رسانه ای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر اینکه در صنایع لبنی به جای چربی حیوانی از روغن پالم استفاده می شود افزود: استفاده از روغن پالم در فراورده های لبنی را تکذیب می کنم و در صورتی که تعدادی واحد لبنی و برند دست به تخلفاتی زده اند این را نباید به کل صنایع لبنی کشور تعمیم داد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر تمامی ابزارهای کنترل کیفیت کارخانجات لبنی در دست وزارت بهداشت است، به طوری که در هر کارخانه تولید کننده فرآورده های لبنی یک نماینده کنترل کیفیت محصول از سوی وزارت بهداشت و سازمان استاندارد ایران حضور دارند، حال با حضور نمایندگان وزراتخانه مذکور چگونه کارخانجات تخلف می کنند، جای سوال است.
اسماعیلی تصریح کرد: در واقع اگر کارخانجات متخلفی در کشور وجود دارد، قصور از سوی وزارت بهداشت است، چرا که تمامی ابزارهای قانونی کنترل کیفیت در دست این وزارتخانه است و باید وزیر بهداشت برای شفاف سازی اذهان عمومی واحدها و برندهای لبنی متخلف را معرفی کند.
وی ادامه داد: با توجه به گرانی شیر و فرآورده های لبنی طی یک تا دو سال اخیر، به طور طبیعی سرانه مصرف شیر و فراورده های لبنی در کشور کاهش یافته بود که با اظهارات اخیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید منتظر کاهش شدید مصرف سرانه شیر و فراورده های لبنی باشیم.
اسماعیلی با بیان اینکه استفاده از روغن پالم به جای روغن حیوانی در شیر و فراورده های لبنی سوء استفاده از اعتماد مردم است گفت: روغن پالم یک محصول وارداتی به کشور و قابل ردیابی است، بنابراین به طور کامل مشخص است چه کارخانه ای و با چه هدفی این روغن را خریداری و به مصرف می رساند.
وی اضافه کرد: چنین اظهاراتی ضربه هولناکی به بدنه صنعت دامی و صنایع لبنی کشور است، چرا که اگر صنایع لبنی زمین بخورد باید پس از این شیر، ماست، دوغ و سایر محصولات لبنی را از دیگر کشورها وارد و یا به شکل فله ای از مراکز سنتی خریداری و مصرف کنیم.
مدیر عامل اتحادیه صنایع لبنی کشور با بیان این که، به طور قطع هیچگونه وایتکس و روغن پالم در صنایع لبنی استفاده نمی شود، تاکید کرد: در واقع صنایع لبنی برای کاهش تخلفات و رساندن محصول سالم به دست مصرف کنندگان ایجاد شده اند، بنابراین مردم بدون نگرانی از شیر و فراورده های لبنی استفاده کنند.
وی ادامه داد: همچنین تمامی شیرهای بی کیفیت با بار میکروبی بالا که از سوی کارخانجات لبنی بازگردانده می شود به جای اینکه دور ریخته شود به صورت فله ای در واحدهای سنتی به فروش می رسند که انتظار می رود وزارت بهداشت با واحدهای سنتی متخلف برخورد کند.
اقتصام(4)9186**1594
14/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]