تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ما (اهل بيت) ستون هاى حق را استوار و لشكريان باطل را متلاشى كرديم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871414254




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه وزارت راه برای نگهداری راه‌ها/ کاهش منابع اعتباری در سال‎های گذشته


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > راه و مسکن
برنامه وزارت راه برای نگهداری راه‌ها/ کاهش منابع اعتباری در سال‎های گذشته
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر منابع اعتباری لازم برای نگهداری راه‌ها در اختیار وزارت راه و شهرسازی و ادارات تابعه قرار نگرفت، گفت: 300 میلیارد تومان اعتبار برای 3 هزار کیلومتر راه روستایی نیاز داریم.



سید حسین میرشفیع در گفتگو با مهر در خصوص نگهداری راه های روستایی، اظهار داشت: در سال‌های اخیر منابع اعتباری لازم برای نگهداری راه‌ها در اختیار وزارت راه و شهرسازی و ادارات تابعه قرار نگرفت و در طول این مدت اقدام خاصی را انجام ندادیم. ضمن آنکه امسال هم بوجه‌ای برای ساخت، توسعه و نگهداری راه های روستایی در اختیار نداریم. وی با بیان اینکه حتی خط کشی‌هایی باید هر ساله انجام می گرفت هم عقب افتاد، گفت: خط کشی لاین وسط یکی از موضوعات مهم در جاده ها است اما در طول سال های گذشته اعتبار کافی برای این کار در اختیار نداشتیم. معاون ساخت و نگهداری راه روستایی با بیان اینکه امسال توافق شده که از بخشی از منابع سازمان راهداری در استان ها برای راه های روستایی اختصاص پیدا کند، افزود: حدود 10 میلیارد تومان از منابع سازمان برای نگهداری راه ها در اختیار ادارات کل قرار می گیرد تا اقدامات مربوط به خط کشی و نگهداری راه ها را انجام دهند. میرشفیع تصریح کرد: در قانون جرایم رانندگی هم آمده که باید 60 درصد از جرایم برون شهری برای ایمنی راه ها اختصاص پیدا کند که اگر در سال جاری تخصیص داده شود برای افزایش ایمنی در راه‌های روستایی هزینه خواهد شد. وی با اشاره به اینکه بخشی از این هزینه‌ها در سال های گذشته هنوز پرداخت نشده است، اظهار داشت: برنامه دیگر ما در زمینه نگهداری راه‌ها این است که از منابع اعتباری ادارات راه و شهرسازی استان ها مبلغی تخصیص پیدا کند. معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هنوز کمیته برنامه‌ریزی استان ها پروژه ای را مصوب نکردند تا از مقدار منابع مطلع باشیم، بیان کرد: در قانون بودجه برای حدود 3 هزار کیلومتر روکش راه‌ در کشور برنامه ریزی شده است که امیدواریم بیشتر شود و با اختصاص اعتبار مورد نیاز سهم بیشتری روکش آسفالت در جاده‌های روستایی انجام گیرد. میرشفیع با تاکید بر اینکه با اختصاص این منابع اصلاح مشخصات هندسی و نقاط حادثه خیر در طول جاده هم انجام می شود، اظهار داشت: در مجموع با توجه به اینکه قیر مورد نیاز را نیز خومان تامین می کنیم نزدیک به 300 میلیارد تومان اعتبار برای این 3 هزار کیلومتر نیاز داریم.


۱۳۹۳/۵/۱۳ - ۱۰:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن