تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816380881




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سواحل شمالی کشور نیازمند ایمن سازی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر: سواحل شمالی کشور نیازمند ایمن سازی است تهران - ایرنا - رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر گفت: سواحل شمالی کشور در سه استان ساحلی گیلان، مازندران و گلستان نیازمند ساماندهی و ایمن سازی مجدد برای شنای مسافران تابستانی است.


«پیرحسین کولیوند» عصر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: از 900 کیلومتر ساحل خزر در کشور، 620 کیلومتر آن قابل استفاده است در حالیکه فقط 13 تا 14 کیلومتر به عنوان طرح های سالمسازی دریا برای شنای مسافران و گردشگران تابستانی در نظر گرفته شده است.
رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر هشدار داد: اکنون سواحل خزر به حال خود رها شده اند و با خطرات و مشکلات بسیاری از جمله مشکلات زیست محیطی مواجه است.
وی اضافه کرد: اقداماتی که اکنون در سواحل شمالی صورت می گیرد، حکم قرص مسکن را دارد و دردی را دوا نمی کند و نیاز به یک درمان اساسی در ساماندهی و ایمن سازی آن احساس می شود.
این مقام مسوول در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر یادآور شد: تمامی دستگاه های مسوول و متولی ساماندهی و ایمنی سازی سواحل شمالی کشور باید برای این مقوله اهمیت قائل شود و با برنامه ریزی صحیح به ساماندهی سواحل بپردازد.
کولیوند خاطرنشان کرد: برای محافظت از سواحل و استفاده بهینه از آن، باید در کشور فرهنگسازی انجام داد.
وی افزود:بارها با هشدارهای زودهنگام به مسافران تابستانی سواحل شمالی کشورمی گوییم و تکرار می کنیم که از شنا در مناطق نا امن و دور افتاده از چشم نیروهای امدادرسان شنا نکنند و معتقدیم که اگر این هشدارها فقط منجر به آن شود که حتی یک نفر به مکانهای غیرمجاز شنا وارد نشود و جان یک هموطن در امان بماند، ارزش تکرار را دارد.
رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر خطاب به مسافران و گردشگران تابستانی عزیمت کننده به استان های شمالی کشور گفت: امواج زیبای دریا چشم را می نوازد، به تن طراوت و نشاط می بخشد اما بسیار بی رحم است و به بومی و غیر بومی، شناگر و غیر شناگر رحم نمی کند.
وی ادامه داد: قدرت امواج به قدری زیاد است که می تواند توان هر شناگر ماهری را تحلیل ببرد و او را به کام مرگ بکشاند.
کولیوند تاکید کرد: بستر دریا، همچون سطح آن نا آرام و بطور دایم در حال تغییر است و در سواحل دریای خزر، تجاوز انسان به حریم دریا، نیز این بستر را دستخوش تغییر و خطرناک تر کرده است.
وی گفت: این خطرات در مناطقی که ساخت وساز در آنها بیشتر بوده و هنوز آثاری از اماکن تخریب شده بر اثر پیشروی دریا در سال های قبل در آنها وجود دارد، بیشتر است.
این مقام مسوول در جمعیت هلال احمر تصریح کرد: عمق های زودرس سواحل دریای خزر که بر اثر پیشروی آب دریا بوجود آمده، خطری جدی و پنهان برای شناگران تابستانی سواحلی شمالی کشور است.
وی گفت: شناگران و گردشگران تابستانی سواحل شمالی کشور برای شنا کردن و استفاده از دریا ابتدا باید منطقه را شناسایی کنند، زیرا کف دریا دارای ناهمواریهای زیادی است، اما این شناسایی کار مسافری که خسته از طی مسافتی طولانی، به دریا می رسد نیست.
کولیوند وجود عمق های زودرس در سواحل دریا و ترس و وحشت را عامل اصلی غرق شدن دانست و افزود: بیشتر افراد به محض مشاهده یک موج ایجاد شده دریایی می ترسند و کنترل خود را از دست داده و دچار حادثه می شوند زیرا ترس جزیی از ذات انسان است.
وی گفت: متاسفانه به دلیل وجود عمق های زودرسی که در اثر پیشروی آبها بوجود آمده خطر غرق شدن در دریای خزر دو چندان شده است.
کولیوند وجود چاه های قدیمی که در منازل کنار ساحل حفر شدند و اکنون در داخل دریا قرار گرفته اند را بزرگترین خطر برای شناگران در دریای خزر دانست.
رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر گفت: طبق اطلاعات جمع آوری شده از سوی امدادگران و نجاتگران گروه های امداد ونجات دریایی و ساحلی هلال احمر مشخص شده که بخشی از سواحل دریای خزر که اکنون مردم از آن به عنوان مکان شنا کردن استفاده می کنند، در گذشته جزو مناطق مسکونی بوده و چه بسا بسیاری از این چاهها عامل غرق شدن افراد می شوند.
وی نوع امواج دریایی را متفاوت خواند و افزود: در اثر وزش باد و شدت آن، امواج مختلفی به ساحل می رسد که برخورد با آن نیز متفاوت است.
کولیوند از مسافران تابستانی و افراد ساکن در سواحل شمالی کشور خواست حتما در مناطقی که طرح سالمسازی دریا وجود دارد شنا کنند.
وی گفت: گرچه عوامل متعددی در بروز این گونه حوادث شناسایی شده اند، اما همه این عوامل در بستر یک عامل اصلی یعنی بهم خوردن شکل طبیعی سواحل خزر فرصت بروز یافته اند.
رییس سازمان امداد ونجات افزود: بررسی های انجام شده نشان می دهد که در نتیجه دگرگونی ناشی از پیشروی آب دریا و تاثیرات عوامل انسانی، جغرافیای طبیعی سواحل دریای خزر دستخوش تغییرات جدی شده و شکل طبیعی آن از بین رفته است.
وی گفت: وجود پستی و بلندی و پرتگاه های متعدد در نوار ساحلی، وضعیت دریای خزر را برای شنا مخاطره آمیز کرده است.
کولیوند افزود: وجود پرتگاه ها، نماها و تاسیسات ساختمانی در زیر آب، از بین رفتن شیب ملایم نوار ساحلی، تبدیل سواحل ماسه ای به سواحل صخره ای و عدم پاکسازی و تسطیح مناطق ساحلی از جمله عوامل اصلی خطرآفرین در سواحل دریای خزر ارزیابی می شوند.
رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر افزود: 90 درصد قربانیان حوادث شنا در دریای خزر به هنگام شنا در این گونه مناطق، گرفتار شده و جان خود را از دست داده اند.
وی افزود: ایجاد دیواره های سنگی، موانع بازدارنده و سازه های متعدد در مناطق ساحلی عرصه را بر سواحل دریای خزر تنگ کرده و موجب خیزش موج های سهمگین و تخریب بیشتر بستر ساحلی شده است.
کولیوند گفت: امواج دریا به شکل طبیعی می توانند بستر ساحلی را تسطیح و هموار کنند اما با توجه به شرایطی فعلی، میدان رفت وبرگشت امواج محدود شده و همین امر یکی از دلایل نامساعد بودن نوار ساحلی برای شنا و در نتیجه غرق شدن افراد است.
به گزارش ایرنا از سازمان پزشکی قانونی کشور، در تعطیلات عید هفته گذشته (هفتم تا دهم مرداد 1393) 26 نفر بر اثر غرق شدگی در سواحل استان های گیلان و مازندران جان خود را از دست دادند که از این تعداد 22 نفر مرد و چهار نفر زن بودند.
همچنین از این تعداد، 11 نفر در سواحل استان مازندران و 15 نفر در سواحل استان گیلان جان خود را از دست داده اند.
اجتمام(4) ** 7029 ** 1071



12/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن