واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ (۱۴:۱۴ب.ظ)
برگزاري ۳۰ دوره آموزش تخصصي توسط تبليغات اسلامي قم مسوول آموزش و پژوهش اداره کل تبليغات اسلامي استان قم از برگزاري ۳۰ دوره آموزش تخصصي و کارگاههاي مهارتي با موضوعات سبک زندگي و بهداشت رواني خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، عبدالعلي براتي با اشاره به تهاجمات گسترده استعمار نوين به ساختار و پايههاي فرهنگي کشورهاي اسلامي اظهار کرد: با توجه به اين تهاجمات و شبهههاي متنوع در ميان اقشار مختلف مردم انجام اقداماتي براي مقابله با اين مسائل لازم و ضروري است و بدون شک مانع از بروز مشکلات و خسارات جبرانناپذير ميشود.
وي شناخت توطئهها، فتنهها و تحريفهاي استعمار نوين را از اولويتهاي کاري اداره کل تبليغات اسلامي استان دانست و گفت: اين اداره در راستاي شناخت فتنهها به آموزش و پژوهش گسترده به گروههاي مختلف هدف در همه ابعاد اجتماعي، سياسي و فرهنگي ميپردازد.
مسوول آموزش و پژوهش اداره کل تبليغات اسلامي استان قم به گروههاي هدف اين دورهها اشاره و بيان کرد: مبلغان و مبلغات، خواهران فعال فرهنگي سراسر کشور (طرح انديشه مطهر گروه طلاب)، فارغالتحصيلان سراسر کشور، مدرسان و اساتيد جامعةالزهرا (س)، امامان جماعت مساجد، مسوولان هيآت مذهبي و مبلغان فعال در حوزه امر به معروف و رؤساي اتحاديههاي صنفي (بازاريان) از جمله گروههاي هدفي هستند که در اين دورهها شرکت داشتند.
براتي به جايگاه استراتژيک علمي و مذهبي شهر مقدس قم اشاره و بيان کرد: طرفداران فتنه همواره درصدد آسيب رساندن به وجهه پايتخت مذهبي و فرهنگي عالم تشيع هستند که البته با حضور مراجع تقليد، اساتيد و مسوولان فهيم تاکنون به اهداف خود نرسيدهاند.
وي به برگزاري ۳۰ دوره آموزش تخصصي و کارگاههاي مهارتي اشاره کرد و گفت: در اين جلسات که با رضايت شرکتکنندگان همراه بود موضوعاتي از قبيل سبک زندگي و بهداشت رواني، مسووليتشناسي خواهران طلبه، صهيونيسمشناسي، بررسي و نقد جريان عرفانهاي انحرافي، تربيت مبلغ دانشآموزي و تحديد نسل، آشنايي با فضاي مجازي و کاربرد مکانيزمهاي مذهبي در مشاوره و روان درماني آموزش داده شد.
مسوول آموزش و پژوهش اداره کل تبليغات اسلامي استان قم افزود: کارگاه آشنايي با ابزار تبليغ در فضاي مجازي، انديشه سياسي اسلام و پاسخ به شبهات بنيادين ولايت فقيه، سبک زندگي و بهداشت رواني، کارگاه آشنايي با ابزار تبليغ در فضاي مجازي، مهارتهاي ارتباطي با رويکرد ديني در فرايند تدريس (پژوهش محور) و... از ديگر موضوعات اين دورهها است.
وي ضمن اشاره به اينکه بيش از ۱۰ هزار نفر در اين دورهها شرکت داشتند، افزود: اين افراد در قالب دورههاي مختلف آموزشهاي لازم را ديدند و در برگزاري اين دورهها نهادها و ارگانهاي مختلف از جمله اداره کل آموزش و پرورش، جامعةالزهرا (س)، معاونت پژوهشي، مديريت حوزه مؤسسه نداي زيتون، ستاد احياء امر به معروف و نهي از منکر استان و اداره کل بازرگاني و مجامع امور صنفي همکاريهاي لازم را با اداره کل تبليغات اسلامي استان در راستاي برگزاري اين دورهها داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]