واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ مرداد ۱۳۹۳ (۹:۲۵ق.ظ)
استاندار خراسان رضوي خبر داد: ارتقاي منطقه ويژه اقتصادي سرخس به منطقه آزاد تجاري - صنعتي استاندار خراسان رضوي گفت: هم اکنون هشت منطقه ويژه اقتصادي در استان وجود دارد که در حال حاضر مناطق ويژه اقتصادي سرخس و دوغارون فعال است و صادرات و واردات کالا از اين مبادي صورت مي پذيرد.
به گزارش خبرگزاري موج، رشيديان استاندار خراسان رضوي در اين ديدار اظهار داشت: با توجه به قرار گرفتن استان در کريدورهاي بين المللي و دسترسي آسان به کشورهاي حوزه خليج فارس و آسياي ميانه از طريق منطقه ويژه سرخس و تامين مناسب زير ساخت ها اعم از ريل، جاده، فرودگاه و اخذ مجوزهاي لازم و اعلام موافقت آستان قدس رضوي انتظار مي رود موضوع ارتقاي منطقه ويژه اقتصادي سرخس به منطقه آزاد تجاري- صنعتي و ويژه اقتصادي شرق کشور محقق شود.
وي افزود: با برنامه ريزي هاي صورت گرفته، بخشي از منطقه آزاد تجاري- صنعتي و ويژه اقتصادي شرق کشور در منطقه ويژه اقتصادي سرخس و قسمتي در فرودگاه بين المللي شهيد هاشمي نژاد مشهد پيشنهاد شده است.
استاندار خراسان رضوي گفت: هم اکنون هشت منطقه ويژه اقتصادي در استان وجود دارد که در حال حاضر مناطق ويژه اقتصادي سرخس و دوغارون فعال است و صادرات و واردات کالا از اين مبادي صورت مي پذيرد.
رشيديان با بيان اين که ايجاد مناطق ويژه اقتصادي سبزوار و کاشمر در دولت مصوب و مجوز آن از مجلس اخذ شده است؛ ادامه داد: موضوع ايجاد مناطق ويژه اقتصادي در گناباد، قوچان و درگز نيز در دولت به تصويب رسيده است.
استاندار خراسان رضوي تصريح کرد: علي رغم ظرفيت هاي موجود در شرق کشور به لحاظ فرصت هاي اقتصادي و سرمايه گذاري، توجه به اين منطقه مورد غفلت واقع شده است.
رشيديان افزود: با توجه به نگاه دولت تدبير و اميد مبني بر توسعه متوازن و عادلانه امکانات، انتظار مي رود شاهد رونق هرچه بيشتر اقتصاد در شرق کشور با استفاده از مزيت هاي منطقه اي باشيم.
وي با اشاره به ظرفيت هاي استان در حوزه هاي مختلف، وجود معادن غني و سرشار، شکل گيري صنعت فولاد و صنايع پايين دستي و بالا دستي آن، فعاليت شش هزار واحد صنعتي با محوريت بخش خصوصي، توليد قابل توجه محصولات باغي، دامي و زراعي و استقرار صنايع تبديلي را از جمله مزاياي منحصر به فرد خراسان رضوي برشمرد.
استاندار خراسان رضوي ادامه داد: وجود نيروي انساني متخصص و مجرب، توانايي بالاي صدور خدمات فني و مهندسي، ظرفيت هاي گردشگري و توليدات صنعتي و صادراتي از ديگر توانمندي هاي اين استان به شمار مي رود.
رشيديان با اشاره به وجود بارگاه ملکوتي امام هشتم(ع) در مشهد مقدس، آن را عظيم ترين ظرفيت فرهنگي کشور توصيف کرد و گفت: اين کلانشهر همواره کانون توجه مشتاقان زيارت خاندان عصمت و طهارت (عليهم السلام) بوده و از اقصي نقاط کشور و دنيا به اين شهر سفر مي کنند.
وي افزود: با توجه به وجود بيمارستان هاي تخصصي و فوق تخصصي، کادر پزشکي مجرب و کارآمد و تجهيزات به روز، زمينه براي توسعه توريست درماني و گردشگري سلامت در استان فراهم است.
استاندار خراسان رضوي گفت: وجود منابع انساني توانمند و متخصص و بهره گيري از مراکز آموزش عالي، فرصتي منحصر به فرد است که بايد از اين ظرفيت نهايت استفاده را ببريم.
رشيديان با اشاره به وجود بيش از 300 هزار دانشجو در استان که تعداد قابل توجهي از آن ها در مقاطع تکميلي مشغول به تحصيل هستند؛ خاطر نشان کرد: اين مهم نشان دهنده اهتمام جوانان به فراگيري علم و دانش، زمينه بسيار مطلوبي براي پرورش نخبگان است.
وي اظهار اميدواري کرد: بتوانيم با بهره گيري مناسب از اين فرصت ها براي توسعه متوازن استان گام هاي اساسي برداريم و خراسان رضوي را به جايگاه واقعي خود درکشور برسانيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]