واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 27 چاه جدید در اصفهان در مدار تامین آب قرار گرفت اصفهان- ایرنا - معاون بهره برداری شرکت آبفای اصفهان گفت: 27 حلقه چاه آب در این شهر و در برخی از نقاط مرتبط با اصفهان در مدار بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش روز شنبه روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب اصفهان، « مجتبی قبادیان » افزود : 112 محل در اصفهان برای حفر چاه های بحران نقطه یابی شده و مجوز حفر 76 حلقه چاه نیز صادر شده است.
وی ادامه داد: درحال حاضر بیش از 50 حلقه چاه در شهر اصفهان و نقاطی که متصل به اصفهان می باشد، حفر شده است.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان تصریح کرد: هم اکنون این چاه ها در خیابان های هشت بهشت، امام رضا(ع)، کاوه، رباط، پارک قلمستان، شیرخانه حبیب آباد، شیرخانه زینبیه، رکن الدوله و در برخی از شهرهای متصل به اصفهان مورد بهره برداری قرار گرفته است.
وی افزود: نخستین حلقه چاه آب منطقه ملک شهر واقع در خیابان رباط در پارک گل محمدی با تلاش کارکنان آبفای منطقه پنج مورد بهره برداری قرار گرفت و به شبکه توزیع آب اصفهان متصل شد.
قبادیان گفت: کار حفر چاه های مورد نیاز شبکه توزیع از سال قبل و با همکاری شهرداری اصفهان آغاز شد.
وی به بهره برداری از چاه آب واقع در خیابان هشت بهشت اصفهان اشاره کرد و افزود: با نصب پمپ با دبی 41 لیتر بر ثانیه، کلرزن مایع، تابلو برق، ساخت اتاقک مخصوص و 400 متر لوله گذاری با قطر 200 میلی متر عملیات تجهیز چاه هشت بهشت به پایان رسید و این چاه در مدار بهره برداری قرار گفت.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزود: در حال حاضر 27 حلقه چاه آب به شبکه آبفا متصل شده و بقیه نیز در حال تجهیز و تکمیل است که در روزهای آینده به بهره برداری می رسد.
وی بیان کرد: برآوردهای صورت گرفته از مجموع آبدهی چاه های پمپاژ شده بیانگر آبدهی یک هزار و 200 لیتر در ثانیه بوده که بطور متوسط آبدهی هر چاه 24 لیتر بر ثانیه است.
قبادیان به عمق چاه های حفاری شده اشاره کرد و افزود: مجموع عمق چاه های حفاری شده به بیش از هفت هزار و 360 متر می رسد بطوری که متوسط عمق هر چاه 150 متر است.
به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان پیش از این گفت: در سال جاری به منظور تامین آب شرب مشترکان که حدود 14 مترمکعب در ثانیه است 112 محل برای حفر چاههای بحران نقطه یابی شده است.
«هاشم امینی » هدف از حفر این چاهها را رفع کمبود سه مترمکعب آب در ثانیه دانست و بیان کرد: به دلیل عدم جاری بودن رودخانه زاینده رود و عدم استحصال چاههای فلمن کمبود سه مترمکعب در ثانیه برای تامین آب شرب وجود دارد که با حفر چاههای اضطراری در نقاطی خارج از حریم رودخانه زاینده رود که پتانسیل بالقوه از لحاظ غنی بودن منابع آبی زیرزمینی دارند در دستور کار قرار گرفت.
د/7140/ 7132
11/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]