محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852334840
پایتخت طبیعت ایران محروم از زیرساختهای گردشگری/ امکانات رفاهی برای گردشگران ایجاد شود
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد گزارش مهر از یاسوج/
پایتخت طبیعت ایران محروم از زیرساختهای گردشگری/ امکانات رفاهی برای گردشگران ایجاد شود
یاسوج – خبرگزاری مهر: شهر یاسوج در دامنه های دنا اگر چه به حق پایتخت طبیعت ایران نام گرفته اما این پایتخت همچنان محروم از زیرساختهای گردشگری است و با هجوم مسافران تابستانی به آن، کمبودهایش بیشتر رخ نمایان می کند.
به گزارش خبرنگار مهر، امروز و دیروز چهره یاسوج تفاوت زیادی با هم دارد. از انبوه چادرهای رنگارنگ و ازدحام خودروها و شلوغی پارکها و تفرجگاهای این شهر خبری نیست. اینگار نه کسی آمده و نه کسی رفته است. ورودی شهر یاسوج دیگر ترافیک سنگین روزهای گذشته را ندارد و جاده تنگ و پر دست انداز آبشار هم که طی روزهای اخیر بارها به دلیل پر شدن ظرفیتش بر روی مسافران تابستانی بسته شده بود، اکنون باز است. چمن سبز پارکهای ساحلی یاسوج که وجب به وجب آن را چادرهای مسافران تابستانی قرق کرده بود حالا میزبان سکوتی سرد است و آرامشی که پس از طوفان حضور گردشگران حکم فرما شده است. حالا شهر یاسوج مانده و شهروندانش و البته تعداد کمی از مسافران تابستانی که هنوز پس از چهار روز تعطیلی، آب و هوای یاسوج نمک گیران کرده است. شهری در دامن دنای استوار و در میان انبوه جنگلهای سبز بلوط با ارتفاع 1800متری از سطح دریا و میانگین بارش سالانه 800میلیمتر، در بین دو رودخانه پر آب و زلال بشار و مهریان، دل هر رهگذری را می برد. یاسوج با این طبیعت بکر و خدادادی اش در میان چهار شهر بزرگ شیراز، اصفهان، اهواز و بوشهر قرار گرفته و در تابستانهای داغ جنوب، مردمان این شهرها و دیگر شهرهای جنوب و جنوب غربی جایی خوشتر و خنک تر از پای بید و سایه بلوطهای دنا سراغ ندارند. عرق شرم یاسوجیها از کمبود امکانات به جای مسئولین شهروندان میهمان نواز یاسوجی اگرچه خوشحال اند که طبیعت بکر شهرشان به خوبی معرفی شده و یاسوج مقصد جدید گردشگران جنوب و مرکز کشور نام گرفته اما از کمبود امکانات و زیرساختهای گردشگری برای میهمانانشان نگران هستند. با وجود رشد سالانه ورود گردشگران به استان، طی سالهای اخیر شاهد توسعه زیرساختهای گردشگری متناسب با ظرفیتهای آن نبوده ایم و این در حالی است که گردشگری یکی از اصلی ترین محورهای توسعه این استان شناخته می شود.
طی روزهای گذشته و با هجوم خیل عظیم گردشگران به شهر یاسوج، کاستی ها و کمبود زیر ساختهای گردشگری و البته برخلاف نوروز، نبود مدیریتی جامع و منسجم بیشتر به چشم خورد تا شهروندان یاسوجی به جای مسئولین عرق شرم بریزند. تعداد کم سرویس های بهداشتی و آبخوری ها و وجود صفهای طولانی در کنار آن ها، قطع آب در برخی مواقع در این پارکها، کمبود پارکینگ، تعداد کم سطلهای آشغال و ... برخی از مشکلاتی بودند که یاسوجی ها را شرمنده میهمانانشان کرد. مسافران تابستانی همه اگر چه کم توقع بودند اما غبطه می خوردند از شهری که طبیعتی به این زیبایی دارد و از کمترین امکانات محروم است. همه آنها ابتدا از زیبایی های یاسوج و طبیعت بکر آن می گویند اما وقتی درمورد کاستی های مناطق گردشگری از آنها سوال می شود، حرفهای زیادی دارند. یاسوج حرف ندارد اما... یک مسافر بوشهری به خبرنگار مهر می گوید: شهر یاسوج مأمن بوشهری ها در ماههای گرم سال است و ما هر ساله به این شهر سفر می کنیم اما امکانات آن پیشرفت زیادی نکرده است. حسین اسدی می افزاید: پارکهای این شهر جوابگوی حضور مسافران نیست و از امکانات کمی هم برخوردار است. وی بیان می کند: لازم است امکانات رفاهی و بهداشتی بیشتری در پارکهای این شهر ایجاد شود. آن طرف تر یکی دیگر از مسافران تابستانی به کمبود سرویس های بهداشتی اشاره می کند و به خبرنگار مهر می گوید: تعداد سرویس های بهداشتی کم بوده و متناسب با جمعیت حاضر در پارک نیست.
سیاوش بوستانی می افزاید: برخی از این سرویسها نیز وضعیت بهداشتی خوبی ندارند و برخی کمبود مواد شوینده دارند. وی کمبود سطل آشغال در پارکها را از دیگر مشکلات عنوان می کند و ادامه می دهد: کمبود سطل آشغال موجب کثیف شدن سطح پارک می شود. یک خانم هم که از آبشار زیبای "تنگ تامرادی" در 35 کیلومتری یاسوج دیدن کرده بود از عدم سرویس دهی موبایل در کنار این آبشار گله می کند و می گوید: هر کاری کردیم نتوانستیم با فرزندانمان تماس بگیریم و بگوییم کجا هستیم. وی همچنین روشنایی کم تفرجگاهها و پارکهای این شهر را از دیگر مشکلات پیش رو گردشگران عنوان می کند. ضعف کاری برخی دستگاهها در روزهای اخیر برخلاف ایام نوروز که دستگاههای اجرایی استان توانستند با مدیریتی هماهنگ و منسجم ضعفهای ناشی از کمبود زیرساختهای گردشگری در استان را جبران کنند اما کسی نیست که بر ضعف دستگاههای متولی در روزهای اخیر صحه نگذارد. عدم هماهنگی و خلاء فعالیت برخی دستگاههای اجرایی و شرکتهای خدمات رسان بیش از هر چیزی در این روزها به چشم می خورد. این در حالی بود که در مراسم تجلیل از خادمان ستاد تسهیلات نوروزی استان در فروردین گذشته، مسئولین بر ادامه کار ستاد تا تابستان تاکید کرده بودند اما از آن روز تا کنون تنها یک جلسه و آن هم یک روز قبل از تعطیلات عید فطر برگزار شد.
شاید مسئولین متولیان امر فکر می کردند همچون ایام نوروز می توانند کارنامه ای موفق برای خود به یادگار بگذارند بدون آنکه به تفاوتهای زیاد یاسوج در فروردین و تابستان فکر کنند. در فروردین هنوز سرمای زمستان بر یاسوج حکم فرما بود و کمتر مسافری شبهای سرد فروردین ماه یاسوج را در پارک می گذراند و اغلب میهمان مدارس می شوند اما همه ترجیح می دهند تابستانهای خنک یاسوج را در پارکها بگذرانند. با این حال در روزهایی که شهردار یاسوج به علت بیماری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج بستری است، کسی جور او را نکشید تا برخی از کمبودها به نام شهرداری نوشته شود. اگر چه کمبود زیر ساختهای گردشگری در این استان حرف امروز و دیروز نیست و سالهاست که فکری به حال آن نشده است. زیرساختهای گردشگری ناکافی است مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد هم زیرساختهای کنونی گردشگری در این استان را متناسب با ظرفیتهای بیشمار آن نمی داند و خواستار توسعه زیرساختها در این استان شد. محمود باقری به خبرنگار مهر می گوید: این استان از توانمندی های بالایی در زمینه گردشگری در تمام فصول سال برخوردار است که با یک برنامه ریزی منسجم و توسعه زیرساختها شاهد نقش پر رنگ گردشگری در اقتصاد آن خواهیم بود.
وی می افزاید: وجود بیش از دو هزار و 600میراث فرهنگی در این استان و 720اثر تاریخی، 299 بقعه متبرکه در کنار طبیعت زیبای استان با وجود 10درصد آب کشور و جنگل فراوان، کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان یک مقصد جدید گردشگری معرفی کرده است. وی گردشگری را یکی از مهمترین محورهای توسعه این استان می داند و تصریح می کند: تحقق این امر مستلزم رشد سرمایه گذاری در این بخش است. ی با اشاره به ورود بی سابقه گردشگران به مناطق سردسیری استان بیان می کند: در شب اول یعنی سه شنبه شب بالغ بر 280 هزار مسافر تابستانی در شهرهای یاسوج و سی سخت حضور یافتند و در چهارشنبه شب نیز حدود 350هزار گردشگر به شهرستانهای بویراحمد و دنا سفر کردند. تامین امکانات رفاهی در شهر وظیفه شهرداری است مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان در خصوص گردشگری پذیر ترین مناطق تفریحی این دوشهر نیز می گوید: آبشار یاسوج، پارکهای ساحلی شهر یاسوج و کوه گل سی سخت بیشترین میزان حضور گردشگران را در روز های اخیر داشتند. باقری همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص کمبود امکانات رفاهی برای گردشگران در شهر یاسوج می گوید: ایجاد زیر ساختها و امکانات رفاهی برای گردشگران در شهر وظیفه شهرداری است و میراث فرهنگی موظف به خدمات رسانی در خارج از محدوده شهرهاست. وی می افزاید: زیرساختهای گردشگری در استان از قبل مشکلاتی داشتند و اکنون باید بایک تدبیر درست و برنامه ریزی صحیح برای رفع کمبودها گام برداریم.
باقری عنوان می کند: شهرداری باید تا چند ماه آینده پارکهای غدیر و ولایت را به بهره برداری برساند و پل هایی دیگری نیز بر روی رودخانه بشار احداث شود. وی همچنین از برگزاری نشستی اختصاصی با استاندار و مسئولین استانی در روزهای آینده برای بررسی کمبودهای بخش گردشگری استان خبر می دهد. احداث پل سوم بشار ضروری است اما طی روزهای اخیر و با ورود گردشگران به یاسوج، ورودی های این شهر قفل شد و آمد و شد را برای خودروها سخت کرد. مدیرکل دفتر فنی استانداری استان هم قرار گرفتن پارکها در یک گوشه شهر یاسوج را یکی از دلایل این مسئله عنوان می کند و می گوید: این مسئله موجب تمرکز خودروها در یک نقطه و افزایش ترافیک شده است. سید حسین کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر می افزاید: شهر یاسوج تنها یک پل ورودی در جنوب شهر دارد که قرار گرفتن این پل در کنار دو پارک اصلی شهر نیز از دیگر دلایل قفل شدن این منطقه با ورود گردشگران است. وی بیان می کند: اتمام پل سوم بشار می تواند موجب کاهش ترافیک در این نقطه شود. کاظمی همچنین با اشاره به عبور جاده بیمارستان امام سجاد از وسط پارک ساحلی یاسوج می گوید: وجود ترافیک شدید در این فصل در این منطقه جان بیماران را به خطر می اندازد.
وی می افزاید: احداث یک پل اختصاصی بر روی رود بشار برای دسترسی به این بیمارستان ضروری است. ظرفیت پارکهای یاسوج محدود است معاون خدمات شهری شهرداری یاسوج نیز در خصوص برخی مشکلات پارک ها و کمبود امکاناتی همچون سرویس بهداشتی، سطل اشغال، آبخوری و .. می گوید: ظرفیت پارکهای یاسوج محدود است و وقتی حضور گردشگران بیش از ظرفیت پارکها باشد این مشکلات بوجود می آید. حمید افراشته در گفتگو با خبرنگار مهر می افزاید: تلاش کردیم با افزایش نیرو در پارکها، بهداشت و نظافت آنها به خوبی رعایت شود. وی در خصوص قطعی آب برخی پارکها نیز می گوید: مقصر قطعی آب، شرکت آب و فاضلاب است و کاری از دست ما هم ساخته نیست. افراشته همچنین به مشکلات شهرداری اشاره می کند و می افزاید: زیرساختها از قبل در این شهر مهیا نبوده و اکنون شهرداری با مطلبالت زیاد مردمی در این خصوص مواجه است. وی از در دست احداث بودن دو پارک ولایت و غدیر در شهر یاسوج خبر می دهد و بیان می کند: با احداث این دو پارک بسیاری از مشکلات شهر یاسوج در زمینه پذیرش گردشگران مرتفع می شود. افراشته ادامه می دهد: پارک اسکان نیز با هدف تسهیل اقامت گردشگران در شهر یاسوج ساخته می شود. به گزارش خبرنگار مهر، اگر چه برخی از دستگاههای اجرایی استان طی روزهای گذشته ضعف هایی در خدمات رسانی به گردشگران داشتند اما در این بین نباید از تلاشهای پلیس در دو بخش تامین امنیت مکانهای گردشگری و کنترل ترافیک شهر غافل شد. نیروهای پلیس در این روزها تا پاسی از شب در معابر و اماکن گردشگری حضور داشتند تا حداقل بخشی از کمبودها را با تلاش مضاعف خود جبران کنند. با این حال توسعه صنعت گردشگری یک کار فرا دستگاهی و زنجیره ای است که در آن همه دستگاههای اجرایی و خدمات رسان به نسبتهای مختلف نقش دارند. اگر حلقه ای از این زنجیره گسسته شود، روند توسعه با خلل مواجه خواهد شد. .................. گزارش: شریف اسلامی عکس: صدیقه امیدی
۱۳۹۳/۵/۱۱ - ۱۱:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
جمعیت پرشمار گردشگران درپایتخت طبیعت ایران
جمعیت پرشمار گردشگران درپایتخت طبیعت ایران یاسوج- ایرنا- یاسوج مرکز کهکیلویه وبویراحمد با مواهب تفرجگاهی سردسیری به عنوان پایتخت طبیعت ایران اینک میزبان جمعیت پرشماری از گرشگردان دور دوم سفرهای تابستانی است به گزارش خبرنگارایرنا پارک های ساحلی مهروزی آبشار بشار میدان معلم شه40 پرونده در انتظار ثبت جهانی نیازمند ایجاد امکانات گردشگری هستند | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۴ ۳۱ – به گزارش خبرگزاری مهر جلسه هماندیشی دو معاونت میراث فرهنگی و گردشگری با حضور محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری و مدیران کل دو معاونت برگزار شد طالبیان تصریح کرد دو معاونت میراث فرهنگی و گردشگری میتوانند مسیر گردشگریپایتخت طبیعت ایران آرام و متین در انتظار گردشگران
پایتخت طبیعت ایران آرام و متین در انتظار گردشگران استان کهکیلویه و بویراحمد استانی کوچک اما غنی از جاذبههای طبیعی و تاریخی فراوانی است که در این چندساله متأسفانه مورد بیمهری قرار گرفته است به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران چشمها را باید شست و فارغ از تمام پیش فرایجاد فضاهای سبز در اطراف شهر تاریخی شوش | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۴ ۳۰ – محمدحسین ارسطوزاده مدیر پایگاه جهانی شوش به خبرنگار مهر اظهار داشت فضاهایی در حریم تاریخی شهر شوش وجود دارد که کاربری مسکونی و شهری دارد در این محوطه ها زیرنظر کارشناسان باستان شناسان و متخصصین میراث فرهنگی فضای سبزی ایجاد می شود که گرد و خاک ناشی از ببررسي رفتارهاي محيط زيستي در بين گردشگران ساحلي | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
گردشگري نه تنها پديده اي به سرعت در حال رشد است بلکه از عوامل موثر در توسعه نواحي و تامين کننده مزاياي مستقيم و غيرمستقيم بسياري براي ميزبان است از سوي ديگر چنين رويکردي موجب نگراني هايي درباره تخريب محيط زيست شده است در واقع ارتباط بين محيط زيست و گردشگري بسيار نزديک استگردشگران خارجی چقدر در ایران خرج میکنند؟ | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۴ ۳۰ – میانگین درآمد هر گردشگر خارجی برای سفر به ایران حدود 1500 دلار است و اگر چنانکه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آمار داده در سهماه نخست امسال 30هزار گردشگر خارجی به ایران آمده باشند حدود 45 میلیون دلار درآمد باید در این مدت عاید شده باشد سازمان میراثتاثير جنسيت بر استنباط از ريسک هاي سفر در بين گردشگران خارجي سفر کرده به شهر اصفهان | معرفی جاذبه های گردشگری
موفقيت صنعت گردشگري علاوه بر توسعه زيرساخت هاي اين صنعت مستلزم تقويت عوامل ترغيب کننده و کاهش عوامل بازدارنده قصد سفر گردشگران به يک مقصد گردشگري است ريسک هاي استنباط شده مرتبط با سفر به يک مقصد گردشگري يکي از مهمترين عوامل بازدارنده سفر گردشگران به آن مقصد گردشگري است از سويحمله به گردشگران دوچرخه سوار در جنگلهاي شمال كشور | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۵ ۰۵ – به گزارش خبرنگار مهر مجيد محمدي راهنماي اين تور طبيعت گردي در قالب دوچرخه سواري كه گردشگران دوچرخه سوار را در مسير جاده جنگلي كجور به نوشهر در جنگلهاي شمال كشور همراهي مي كرد با اطلاع اين موضوع به خبرنگار مهر گفت كه مهاجمان با جعل عنوان وابستگي به برخي ناندازه گيري و عوامل موثر بر تمايل به پرداخت گردشگران ساحلي با استفاده از روش ارزش گذاري مشروط | معرفی جاذبه ها
هدف از پژوهش حاضر برآورد تمايل به پرداخت گردشگران ساحلي و بررسي عوامل موثر بر آن است سوالات اين تحقيق عبارتند از الف- آيا گردشگران ساحلي تمايل به پرداخت دارند ب- عوامل موثر بر تمايل به پرداخت گردشگران ساحلي کدامند براي پاسخ به سوال اول تعداد 1100 پرسشنامه در سال 1389 ميانگردشگران ایرانی ، آنتالیا را از ورشکستگی نجات دادند | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر 1393 5 4 – گروه گردشگری روزنامه دنیای اقتصاد تبلیغ رسمی آنتالیا گرچه از آگهیها در مطبوعات حذف شده اما همچنان این منطقه پذیرای گردشگران ایرانی است بهگونهای که آنها توانستهاند صاحبان هتل و صنعت گردشگری آنتالیا را از خطر ورشکستگی که به دنبال کاهش گردشگران در40 پرونده در انتظار ثبت جهانی نیازمند ایجاد امکانات گردشگری هستند
اجتماعی گردشگری و میراث فرهنگی 40 پرونده در انتظار ثبت جهانی نیازمند ایجاد امکانات گردشگری هستند تبدیل ظرفیتهای تاریخی و فرهنگی به جاذبههای گردشگری در جلسه معاونان میراث فرهنگی و گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری بر تبدیل ظرفیتهای تاریخی و فرهنگی به جذابیتهانصیر شهر | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
نَصیرشهر شهری است در استان تهران ایران این شهر در بخش مرکزی از توابع شهرستان رباط کریم قرار دارد جمعیت این شهر در سال ۱۳۸۵ برابر با ۲۳٫۸۰۲ نفر بوده است در دیماه ۱۳۹۱ براساس ابلاغیه دولت نام شهر نصیرآباد به نصیرشهر تغییر یافت این منطقه ازهزاران سال قبل از مراکز تمدن و زندگیشهر سین | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
در فاصله ۵ کیلومتری شمال شهر گز بُرخوار شهر سین به عنوان قدیمی ترین شهری شهرستان بُرخوارو هم مرز با شهرستان شاهین شهر و میمه قرار دارد این شهر پس از شهر گز بُرخوار قدیمی ترین شهر در شمال اصفهان است که با حفظ بافت تاریخی و خانه های قدیمی میراث دار سُنت ها و آداب و رسوم گذشتگان خودارزيابي سطح ريسک در فرايند توسعه سيستم هاي گردشگري | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
اين پژوهش درصدد شناسايي ريسک ها از طريق فرايند ارزيابي و مديريت ريسک و همچنين در تلاش براي بررسي وضعيت ريسک هاي گردشگري و تخمين سطح و طبقه بندي آنها در شهرستان خرم آباد است در اين مطالعه از ديدگاه سيستم گردشگري براي بررسي ريسک ها استفاده شده است براي اين منظور با بررسي ادبياتافزایش امکانات رفاهی تفرجگاه ازناو خلخال
فیسبوک تویتر Google Cloob افزایش امکانات رفاهی تفرجگاه ازناو خلخال اردبیل - ایرنا - فرماندار خلخال گفت امکانات رفاهی و تفریحی منطقه نمونه گردشگری تفرجگاه ازناو این شهرستان افزایش می یابد به گزارش ایرنا مهدی احمدی روز سه شنبه در بازدید از محل چشمه و تفرجگاه ازناو خلخال افزودرتبه بندي آميخته بازاريابي در گردشگري مقاصد مذهبي ايران با استفاده از فنون MADM | معرفی جاذبه های گردشگری ایرا
امروزه صنعت گردشگري در اقتصاد کشورها داراي جايگاه و اهميت ويژه اي است توسعه گردشگري به ويژه براي کشورهاي در حال توسعه که با معضلاتي همچون بيکاري بالا محدويت منابع ارزي و اقتصاد تک محصولي مواجه هستند از اهميت فراواني برخوردار است در اين ميان گردشگري مذهبي يکي از رايج ترين اشکاپیرسلمان دیگر تشنه نیست | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
به گزارش خبرگزاری فارس از اسدآباد این روزها که بحران کمآبی و بیآبی سر تا سر کشور را فراگرفته تالاب پیرسلمان شهرستان اسدآباد خوب آبگیری شده است این تالاب در 35 کیلومتری غرب اسدآباد قرار دارد که در فصول گرم خشکسالی آن را فرا میگرفت و طی سالهای 87 91 و 92 به صورت کامل شاهد ای-
گوناگون
پربازدیدترینها