تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ات گفته شود، درباره ديگران مگوى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852626726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به دل نوشته های یک سردار شهید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نگاهی به دل نوشته های یک سردار شهید بندرعباس-ایرنا- ˈگاهی قبل از عملیات، احساس می کنم دوستان شهیدم صدایم می کنند، دلم با شور و حال خاصی می لرزد، می گویم شاید وقتش شده که خدا به من هم نظر کند، شاید وقتش شده که این حاجتمند همیشگی درگاهش را به سعادت برساند، اما بعد که می بینم یارانم رفته اند و من مانده ام دلم می گیرد که چرا این بار هم قسمت نبوده و لایق نبودم که من هم راهی شوم.


این مطلب بخشی از آخرین دل نوشته های شهید ˈاسماعیل فرخی نژادˈ سردار سرافراز لشکر 41 ثارالله اعزامی از استان هرمزگان است که در آن ادامه داده است: اما به خودم می گویم حتما هنوز هم کارهایی مانده که من وظیفه دارم انجام بدهم؛ من همیشه قبل از هر عملیات، وضو می گیرم و دعا می کنم خداوند آن قدر به من لیاقت بدهد که دشمنان سرزمینم و ناموسم را نابود بکنم.
شهید در ادامه ضمن آرزوی شهادت در راه خدا خطاب به خانواده و فامیل با بیان اینکه چه قدر خون به دلم می شود که یاران رفته اند و من مانده ام؛ گفته است: از کدام یک از دوستان شهیدم نام ببرم که شهادتشان داغ هجران آنها و ماندن خودم را برایم تازه نکند؟ شما هم ناراحت نباشید اگر گریه کردید گریه هایتان برای آقایم حضرت امام حسین (ع) باشد.
در خاطرات جمع آوری شده از این شهید والامقام توسط بنیاد شهید و امورایثارگران هرمزگان مطالب خواندنی زیادی وجود دارد به خصوص آنجا که به نقل از یکی از نامه های نوشته شده می خوانیم: من از راه دور دست تو پیرزنی که دانه دانه تخم مرغهایت را جمع می کنی و برای من و دیگر برادران می فرستی؛ می بوسم.
من شرمنده همه شماها هستم و امیدوارم که مرا ببخشید. امام را تنها نگذارید پشتیبان انقلاب و امام باشید.
دراین لوح فشرده تهیه شده به نقل از یکی از سه وصیت نامه بجای مانده از این سردار شهید خطاب به پدر و مادرش آمده است: ˈ خدا می داند که همیشه سعی و تلاشم بر این بوده که رضایت شماها را که همانا رضایت خدای کریم است، جلب بکنم و مبادا به حرف کسانی گوش کنید که فلانی فرزندش رفت چه گیرش آمد؟ بدانید لطف و احسان خدای منان بیش از این حرفهاست.
سردار شهید اسماعیل فرخی نژاد 17دی ماه سال 65 حدود سه روز قبل از شهادتش در مورد محل دفنش نیز اینطور سفارش کرده است: ˈدر مورد محل دفن من، پدر و مادرم و خواهر و برادرانم هر آنچه تصمیم بگیرند درست است ولی اگر برادرم فرزاد هم شهید شد دوست دارم که در کنار ایشان باشم ولی در اولویت نظر پدر و مادرم مشروط است نه نظر من.
از این شهید خاطرات زیادی برجای مانده اما احترام به والدین، سفارش به تحصیل به خصوص دانشگاه، توجه به خانواده شهیدان و جانبازان، تلاوت قرآن، پیروی از رهبر انقلاب بیشتر از همه به چشم می خورد.
مصطفی فرخی نژاد برادر این شهید می گوید، شهید اسماعیل احترام خاصی برای پدر و مادرمان قائل بود؛ بطوریکه در یکی از مرخصی ها قرار گذاشت که این بار با لشکر 41 ثارالله تسویه حساب و ظرف مدت یک هفته به خانه بازگردد.
راوی ادامه می دهد ساعت 9 صبح نامه رسان در محوطه اداره سراغ مرا از همکارم می گرفت که پس از دیدن من نامه را به دستم داد، با عجله روی پاکت را خواندم ، نویسنده نامه برادرم اسماعیل بود که چهار روز پیش آنرا نوشته بود و خبر سلامتی خود را داده بود و گفته بود که از پدر بخاطر بد قولیم پوزش بخواه و بگو سعی دارم به عهدم وفا کنم ولی مسائلی در پیش است که امکان دارد آمدنم را چند روزی به تاخیر بیاندازند.
سپس از حال و هوای جبهه و شور و هیجان رزمندگان نوشته بود، با خواندن نامه اندکی قلبم آرام گرفت، سرم را روی میز گذاشتم و به فکر فرو رفتم، هنوز چند دقیقه نگذشته بود که پدرم سراسیمه وارد دفتر کارم شد و در حالیکه چشمانش از گریه سرخ شده بود سعی داشت ظاهر خود را طبیعی نشان دهد، متوجه حالت غیرعادی اش شدم بعد از اندکی تامل گفت: وقت داری به اتفاق جایی برویم؟ بی درنگ از جا برخاستم و با او همراه شدم. داخل ماشین از او سئوال کردم جریان چیست؟ اگر نگران اسماعیل هستی او حالش خوب است و نامه اش هم همین الان به دستم رسیده و بعد هم نامه را از جیبم در آورده و به او نشان دادم.
با دیدن نامه، پدرم تاب و توانش را از دست داد و با صدای بلند شروع به گریه کرد و گفت: اسماعیل رفت؛ من که مات و مبهوت شده بودم در عجب از وفای به عهد اسماعیل بودم. او با شهادتش به قولش عمل کرد. اولا اینکه برای همیشه با جبهه خداحافظی کرد و دوم این که درست راس روز ششم یعنی یک روز به اتمام مهلت و قول داده شده به پدرم، جنازه اش در سردخانه بیمارستان به پدرم تحویل داده شد.
شهادت:
پیش از شروع عملیات کربلای 5 ، شهید فرخی نژاد در کانون گرم خانواده حضور داشت. پدر اصرار می ورزد که اسماعیل در جنگ شرکت نکند؛ اما او برای آخرین حضورش در جنگ و عملیات، به دنبال رضایت پدر بود و نمی خواست با ناراحتی خانه را ترک گوید! در همین اوضاع و احوال بود که یک ماشین لندکروزر با محموله ای شامل هدایایی از مردم بندر لنگه و امام جمعه ی این شهر به درب خانه می آید و گفته می شود که این هدایا را فقط اسماعیل فرخی نژاد باید به جبهه ببرند!
شهید فرخی نژاد پس از اخذ رضایت از پدر و قولی مبنی بر اینکه یک هفته دیگر به خانه و نزد پدر بازگردد، راهی جبهه می شود و صبح همان روز به سوی جبهه حرکت می کند. زمانی که به جبهه می رسد آغاز عملیات کربلای 5 بوده و چند روزی از آن سپری شده بود.
به دلیل حساس بودن و وضعیت نه چندان مناسب آن روزهای عملیات (و نبودن فرماندهان برای امضاء جهت تسویه حساب اسماعیل) ، شهید فرخی نژاد چند روزی را در جبهه می ماند تا اینکه به دلیل نیاز لشکر، خود نیز وارد این عملیات می شود .
وی که به هر حال تا آن زمان بیش از هشت بار مجروحیت در عملیاتهای مختلف را به جان خریده بود، سرانجام در تاریخ روز بیستم دی ماه سال 65 هجری خورشیدی در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه با اصابت ترکشی به ناحیه سر به درجه رفیع و مقدس شهادت نائل می شود.
با این حال او به قولی که به پدرش داده بود عمل کرده و درست در روز هفتم جسم بی جان خود را تقدیم پدرش می کند و روحش را به آسمان ها می سپارد.
محل دفن شهید و جریان دو سنگ قبر :
در حال حاضر دو سنگ قبر مربوط به شهید اسماعل فرخی نژاد- یکی در گلزار شهدای شهر آبادان و یکی هم درگلزار شهدای شهر بندرعباس وجود دارد که البته آرامگاه واقعی این سردار شهید و فرمانده گردان خط شکن در همان شهر آبادان می باشد، اما دلیل اینکه چرا نامبرده صاحب دو سنگ قبر است:
پس از اینکه شهید اسماعیل فرخی نژاد را بنا به توصیه و وصیت خودش، در شهر آبادان دفن کردند، نامه ای به دست خانه رسید که در آن نامه، شهید فرخی نژاد تمام اختیارات را به پدر و مادر خود سپرده بود و عنوان داشته بود که پس از شهادت، هر جا که پدر و مادرش صلاح دانستند او را در همانجا به خاک بسپارند.
به همین دلیل و به علت حضور خانواده و دوستان فراوان در استان هرمزگان، مزاری را به صورت نمادین در گلزار شهدای بندرعباس به نام شهید اسماعیل فرخی نژاد طراحی کردند تا تسلی خاطر همگان باشد.
شهید در یکی از وصیت نامه های گفته است: من مقداری پول از جهاد سازندگی (بندرعباس) طلبکار می باشم که اگر به آن احتیاج داشتید آن را بگیرید در غیر این صورت آنرا برای جبهه ها و سربازان امام حسین(ع) هزینه کنید و یا هر طور دیگر که خودتان صلاح می دانید. در کارهایتان یاد خداوند را از یاد نبرید و هیچگاه حتی در سخت ترین شرایط از خداوند مایوس نشوید. هر شب قبل از خواب سوره توحید و الواقعه را بخوانید تا برکات خداوند شامل حالتان گردد هم در دنیا و هم در آخرت.
سردار شهید اسماعیل فرخی نژاد در سن 18 سالگی (یعنی از سال 1361 ) وارد میدان جنگ شد و تا زمان شهادت (دی ماه سال 65هجری خورشیدی)در منطقه باقی ماند. به دلیل هوش بالا و همچنین صداقت بسیاری که در وجودش بود کم کم توانست پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی نماید. طوریکه پس از مدتی به عنوان فرمانده گروهان و چندی بعد به عنوان فرمانده گردان421 لشکر 41 ثارالله کرمان نائل آمد و توانست خود را به عنوان یکی از فرماندهان تاثیرگزار و به نام لشکر 41 ثارالله مطرح بکند و مدت کوتاهی هم فرماندهی یکی از تیپ های این لشکر را برعهده داشت.
در طی این دوران در عملیات های مختلفی حضور پیدا کرد و در اکثر آن ها هم سربلند و پیروز از میدان خارج شدند. از جمله عملیات هایی که ایشان در آن شرکت داشتند.عملیات های بیت المقدس، طریق القدس،کربلای 4، خیبر و بدر، والفجر 4و 8 بود که نقش انکارناپذیری را در دو عملیات آخری برعهده داشتند.
سردار سلیمانی در یکی از جلسات توجیه نقشه در لشکر 41 ثارالله به صراحت عنوان می کند که :هر وظیفه ای که بر عهده گردان اسماعیل فرخی نژاد گذارده شود، به نحو احسن به انجام خواهد رساند. همین جمله نشان می دهد که شهید فرخی تا چه حد نقش مهمی را در پیروزی های لشکر 41 ثارالله و در مجموع جنگ تحمیلی رژیم بعثی علیه جمهوری اسلامی ایران برعهده داشته است.
512/668/1663



11/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن