محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844526132
تجربه کودک آزاری جنسی 32 درصد دختران راهنمایی و دبیرستان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تجربه کودک آزاری جنسی 32 درصد دختران راهنمایی و دبیرستان
کد خبر: ۴۲۱۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۴ - 02 August 2014
هر گونه فعل یا ترک فعلی که باعث آزار روحی و جسمی و ایجاد آثار ماندگار در وجود یک کودک شود، «کودک آزاری» گفته میشود که برخی از این آثار میتواند مخفی باشد. حتی ممانعت از حاضر شدن در کلاس درس، محروم کردن او از غذا، حبس کردن کودک در حمام یا زیر زمین اشکال مخفی کودک آزاری است. هر گونه تنبیه بدنی و تجاوز جنسی به کودک هم از انواع کودک آزاری فیزیکی محسوب میشود.
به گزارش ایسنا، در ایران هم تا پیش از سال ۱۳۸۱کودک آزاری از جرایم خصوصی شناخته میشد و فقط پدر که ولی کودک است به مثابه مالک کودک حق داشت در صورت رخدادن کودک آزاری شکایت کند اما در سال ۸۱، طرحی۱۲ مادهای به پیشنهاد انجمن حمایت از حقوق کودکان به مجلس ارائه شد و با پیگیری کمیسیون بهداشت مجلس تصویب شد که بر اساس آن "کودک آزاری" از مصادیق جرایم عمومی قرارگرفت و اعلام جرم علیه مرتکبان کودک آزاری ممکن شد.
شیوا دولت آبادی، رییس انجمن حمایت از حقوق کودکان با بیان اینکه کودکان بیش از بزرگسالان نیازمند توجه و حمایت از جانب بزرگسالان هستند، گفت: دلیل نیاز به حمایت و محبت این است که کودکان بدون حمایت بزرگسالان نمیتوانند از پس زندگی خود برآیند.
اهمیت روابط اولیه کودکان و بزرگسالان
وی روابط اولیه کودکان و بزرگسالان را عامل شکل گیری شخصیت، اعتماد، مسئولیت پذیری کودکان و شناخت جهان و انسان دانست و گفت: اگر این رابطه به ضرر کودک باشد و حمایتی از جانب بزرگسالان برای کودکان وجود نداشته باشد، منجر به آسیب پذیری ذهنی کودکان، غیر قابل اعتماد بودن دنیا از دید کودکان و آسیب پذیری آنها در برابر هر تجربه از زندگی میشود.
وی اظهار کرد: اغلب کودکانی که به صورت مداوم مورد آزار قرار میگیرند، به ناچار خود را با شرایط آزار دهنده وفق میدهند که آسیب عمیق و دراز مدت در شخصیت کودکان دارد و منجر به افسردگی، عدم اعتماد به نفس و نبود نگاه مثبت به دنیا میشود، اما اگر آزار و اذیت حادثهای باشد بنابر سن کودک آثار متفاوتی بر جای میگذارد.
دولت آبادی در خصوص بزرگسالانی که کودکان را حتی تهدید به افشا نکردن آزار و اذیت میکنند گفت: کودک در این نوع از آزار و اذیت، به دلیل اینکه نمیتواند از کسی کمک بگیرد، آسیبهای مضاعفی مانند فشار روانی را تجربه میکنند.
این رییس انجمن حمایت از حقوق کودکان خاطر نشان کرد: در مجموع تجربه غیر معمول و غیر منتظره آزار که در سنین مختلف متفاوت است، به صورت آزارهای گوناگون فیزیکی، روانی و بدنی وجود دارد که تهدید و آزارهایی از نوع جنسی از این جمله هستند.
وی افزود: آزارهای جنسی با تعرض به قلمرو بسیار خصوصی بدن است و هر کدام از آزارها بسته به شدت و مدت زمان آزار و اینکه آزارگر چه کسی بوده عوارضی با شدت و شکلهای متفاوت دارد اما به طور عام شخصیت، اعتماد به نفس و کارایی کودک آسیب میبیند که در نتیجه با یک عارضه درازمدت که نیاز به درمان دارد، مواجه هستیم.
بیشترین کودک آزاری در خانوادهها اتفاق میافتد
این رییس انجمن روان شناسی ایران با تاکید بر اینکه پیشگیری از کودک آزاری مانند همه موارد بهداشتی دیگر بهتر از درمان است، خاطر نشان کرد: خانوادهها و مدارس باید به شکل مناسب تربیت شوند تا از کودک آزاری پرهیز شود.
دولت آبادی تصریح کرد: طبق آمار، بیشترین کودک آزاری در خانوادهها اتفاق میافتد، بنابراین خانواده باید در برابر نعمت الهی بزرگ کردن کودک مسئولیت پذیر باشند و به رشد و کمال کودکان بپردازند و باید به والدین آگاهی داده شود که کوچکترین رفتار آنها نیز در شخصیت و بالندگی کودکان موثر است و رفتار پرخاشگرانه والدین آنها را مضطرب، بدون اعتماد به دنیا و انسانهایی افسرده میکند بنابراین والدین باید به جای "تنبیه" به گونهای شایسته کودکان را تربیت کنند.
هر گونه تحمیل بیش از توان انسان، آزار محسوب میشود
رییس انجمن حمایت از حقوق کودکان هرگونه تحمیل بیشتر از توان تحمل یک انسان را آزار دانست و گفت: مسئله به اجبار غذا دادن به کودک، اجبار به درس خواندن کودک و به طور کل تحمیل، هیچ وقت موفق نبوده است اما به محض برداشتن تنبیه و تحمیل از کودک، وی خود تشویق به غذا خوردن و انجام کارهای دیگر میشود در نتیجه انسان نیاز به فهمیده شدن دارد و هر چه فرد کوچکتر و در سن پایینتر باشد این نیاز طبیعیتر است.
وی افزود: مشکل خانوادهها این است که فشار کودکی خود را فراموش میکنند و آن را مجدد برای کودکان خود تکرار میکنند اما این کار درست نیست و والدین باید با کودکان همدلی کنند.
عضو هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان: نبود آموزش شیوههای فرزند پروری در سیستم آموزشی کشور
به گزارش ایسنا، دکتر لیلا ارشد، عضو هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان نیز تصریح کرد: انواع کودک آزاری جسمی، عاطفی، روحی و جنسی وجود دارد. در حال حاضر بیشتر با کودک آزاری جسمی، عاطفی و همچنین کودک آزاری آموزشی مواجه هستیم که در برخی از مکانهای آموزشی کودکان به دلیل آموزشهای سنگین و وظایف تحصیلی مورد آزار قرار میگیرند.
این مددکار اجتماعی با بیان اینکه ما در جامعهای زندگی میکنیم که هیچ کدام از جوانان ما شیوههای فرزند پروری را آموزش نمیبینند، گفت: به همین دلیل در بسیاری از مواقع والدین رفتار خود را روش درست تربیتی میدانند.
وی افزود: در قانون آمده است که "تنبیه به قدر کفایت برای تربیت کودک مانعی ندارد" اما تربیت، تنبیه به قدر کفایت تعریف نشده است.
روش درست کاهش و پیشگیری از کودک آزاری
این عضو هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان توجه در چند بخش را لازمه کاهش کودک آزاری دانست و گفت: ابتدا باید به ایجاد قوانینی به نفع و دوستدار کودکان در بخش قوانین پرداخت تا ما را به پیمان نامه جهانی حقوق کودک که در سال 1372 به امضا رسید، نزدیک کند و تغییرات باید در جهت منافع کودکان باشد.
وی در ادامه افزود: باید کار آموزشی و فرهنگی برای نوجوانان و جوانان صورت گیرد تا شیوههای فرزند پروری را آموزش ببینند و تنها در این صورت میتوان با آموزشهای گسترده، فرزندان را با مشکلات کمتری تربیت کرد.
این مددکار اجتماعی با تاکید بر لزوم وجود قوانین یک مددکاران اجتماعی به عنوان ضابط قضایی گفت: رعایت این قانون این امکان را فراهم میکند تا بتوان به هنگام در مورد آزار قرار گرفتن کودک توسط والدین، مداخله شود و یا حتی امکان جدا کردن کودک از خانواده را نیز داشته باشند.
ارشد گفت: در این صورت میتوان از کودک آزاری پیشگیری و منجر به کاهش آن شد چرا که مشاهده شده پسری توسط پدر خود به دلیل اینکه هیچ حمایتی تا قبل از جرم وجود نداشت، به قتل رسید و مقتول نیز بعد از ارتکاب به جرم دستگیر و به زندان محکوم شد.
لزوم وجود بانک اطلاعاتی برای ثبت کودک آزاری
این عضو هیات مدیره انجمن حمایت از حقوق کودکان وجود نهادی برای ثبت و ضبط اطلاعات کودک آزاری را مهم تر از همه روشهای گفته شده دانست و افزود: کشور ما هیچ نهادی به عنوان بانک اطلاعاتی برای ثبت و ضبط اطلاعات کودک آزاری ندارد و شاید هر سازمانی اطلاعات جداگانهای مبنی بر کودک آزاری داشته باشد اما تمامی این اطلاعات باید تحت نظر یک نهاد قرار بگیرد تا امکان ارائه اطلاعاتی در خصوص کودک آزاری در پایان هر سال به صورت اینکه در چه بخشهایی و چگونه و توسط چه کسانی کودک آزاری صورت گرفته به برنامه ریزان جهت برنامهریزی برای کاهش کودک آزاری ارایه شود.
وی با تاکید بر اینکه ما هیچ بانک اطلاعاتی برای ثبت اطلاعات کودک آزاری نداریم، افزود: هیچ بانک اطلاعاتی برای کسانی که آزار جنسی نیز رساندهاند وجود ندارد، بنابراین باید علاوه بر ایجاد بانک اطلاعاتی برای ثبت اطلاعات کودک آزاری، یک بانک اطلاعاتی برای افرادی که تجربه آزار جنسی نیز داشتهاند ایجاد شود تا دیگر از این افراد برای کار با کودکان و نوجوانان استفاده نشود تا در نهایت از این طریق بتوان به پیشگیری و کاهش کودک آزاری پرداخت.
لزوم به کارگیری مددکاران اجتماعی در آموزش و پرورش
ارشد با اشاره به عدم وجود افرادی در مدارس که آشنا با مسائل اجتماعی کودک و در رابطه با آنها باشند، گفت: سیستم نظارتی برای انتخاب افرادی که در آموزش و پرورش به آموزش و تربیت کودکان میپردازند، باید از مددکاران اجتماعی نیز استفاده کند تا این افراد با مسائل و مشکلات کودکان آشنایی داشته باشند و در ابتدا حتی حضور دو روز مددکاران اجتماعی در مدارس نیز میتواند کافی باشد.
وی خاطر نشان کرد: باید آموزشهایی به کودکان جهت محافظت از خودشان ارائه شود و همچنین تربیت جنسی را آموزش ببینند تا بدانند که قسمتهایی از بدن آنها خصوصی است و در صورت داشتن مشکل از والدین، معلم و مدیر مدرسه کمک بگیرند که این روش هم یک راه پیشگیری از کودک آزاری است.
یک عضو انجمن حمایت از حقوق کودکان: تا کنون نیمی از دختران تجربه آزار جنسی داشتهاند
به گزارش ایسنا، جاوید سبحانی عضو انجمن حمایت از حقوق کودکان با بیان اینکه کودک آزاری هم در عرصههای عمومی و هم در عرصههای خصوصی وجود دارد، گفت: رسانهها بیشتر کودک آزاری در عرصههای خصوصی را نشان میدهند.
وی اظهار کرد: در حال حاضر گزارشهایی مبنی بر کودک آزاری شده است و 32 درصد دختران راهنمایی و دبیرستان تجربه کودک آزاری جنسی داشتهاند و به طور کل تاکنون نیمی از جمعیت دختران تجربه آزار جنسی را داشتهاند که در مکانهایی مانند پل هوایی، اتوبوس و به طور کل در فضاهای بیدفاع شهری اغلب توسط یک مرد غریبه صورت گرفته است.
سبحانی در ادامه افزود: اما کودک آزاری اخیر در فضاهای بسته مانند مهد کودک و در مدرسه اتفاق افتاده که مشکل ناشی از نبود نظارت عمومی است.
کاهش سن آسیبهای اجتماعی
این کارشناس ارشد جامعه شناسی با تاکید بر اینکه شخصیت سازی در سنین پایین شکل میگیرد و در کشور ما آموزش و پرورش و مدارس به جای تربیت کودکان تبدیل به مکان نگهداری کودکان شده است، گفت: به همین دلیل سن آسیبهای اجتماعی کاهش یافته است مانند کودکانی که سیگاری میشوند و یا به فرار از خانه و فحشا میپردازند که این نشان دهنده نادرستی سیاست گذاری برای کودکان است.
بهزیستی، بدون پتانسیل علمی
وی بهزیستی را بدون پتانسیل علمی دانست و گفت: دلیل واگذاری این فرایند به بهزیستی را نمیدانم زیرا بهزیستی حتی در عرصههای دیگر مانند معلولین ذهنی و بحث آسیبهای اجتماعی دیگر نیز عملکرد خوبی ندارد.
راهاندازی مجدد ستاد فرماندهی کودکان کار و خیابان، مسیر نادرستی که در حال طی شدن است
این عضو انجمن حمایت از حقوق کودکان با اظهار به اینکه ستاد فرماندهی کودکان کار و خیابان مجدد راهاندازی شده است، گفت: اما مجدد مسیر نادرست در حال طی شدن است زیرا قبل از جمعآوری اطلاعات و بدون آگاهی از کودک آزاری و تعداد کودک کار شروع به سیاست گذاری و برنامهریزی کلان کردهاند.
سبحانی افزود: هرچند دولت نسبت به آسیبهای اجتماعی سعی بر انجام کار درست را دارد اما باز هم مسیر اشتباه را سپری میکند و برنامهریزیها بر مبنای اطلاعات علمی نیستند.
وی خاطر نشان کرد: جهت مقابله با کودک آزاری نیاز به سیاست گذاری وزارت رفاه است و سیاست گذاری نباید بدون کارشناسی و مطالعات دقیق باشد و هر چند ستاد فرماندهی کودکان کار و خیابان از سال 1376 تشکیل شده است اما تا به حال چه خروجی داشته است؟ و این ستاد باید از تجربههای گذشته خود درس بگیرد و دیگر آنها را تکرار نکند.
سبحانی در خصوص کارکرد ستاد کودکان کار و خیابان گفت: اگرچه این ستاد سالها فعالیتهای زیادی داشته اما هر بار قبل از ارزیابی شروع به طرح ریزی بدون کارشناسی میکند، بنابراین هیچ تغییر مثبتی در کودکان خیابان دیده نشده است و حتی بیماری ایدز (HIV) در کودکان خیابان زیاد شده و سن آسیبهای اجتماعی کاهش یافته است.
ناکامیهای اجتماعی عامل کودک آزاری در خانوادهها
این عضو انجمن حمایت از حقوق کودکان با بیان اینکه اگر کسی وضعیت اقتصادی بدی پیدا کند و به عنوان مثال از طبقه متوسط به طبقه پایین سقوط کند آمادگی خوبی برای رفتارهای پرخاشگرانه دارد، افزود: والدین تبدیل به تعاونی اقتصادی شدهاند و با این شرایط دیگر کارکرد نظارتی و تربیتی برای خانواده باقی نمیماند و این مسئله طبیعی است زیرا پدر برای مقابله با ناتوانی اقتصادی باید بیشتر کار کند و این به معنای صرف وقت کمتری برای فرزندان است و والدین فقط برای کسب درآمد بیشتر و کار کردن، کودکان خود را بدون اطلاع از روشهای تربیتی مهد کودک، فرزندان خود را در مهد کودکهایی که هزینه کمتری نیز داشته باشد میگذارند.
این کارشناس ارشد جامعه شناسی در پایان خاطر نشان کرد: هر نوع فشاری که به ضرر رشد جسمی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی کودک باشد، کودک آزاری محسوب میشود بنابراین هر نوع الگوی سرپرستی نادرست همراه با اجبار و تحکم و محدود کردن فرزند در فرایند رشد طبیعی، جسمی و ذهنی کودک تاثیر میگذارد و حتی ممانعت با درس خواندن کودک نیز کودک آزاری تلقی میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
تجربه کودک آزاری جنسی 32 درصد دختران راهنمایی و دبیرستان /بیشترین کودک آزاری در خانوادهها اتفاق میافتد
تجربه کودک آزاری جنسی 32 درصد دختران راهنمایی و دبیرستان بیشترین کودک آزاری در خانوادهها اتفاق میافتد هر گونه فعل یا ترک فعلی که باعث آزار روحی و جسمی و ایجاد آثار ماندگار در وجود یک کودک شود کودک آزاری گفته میشود که برخی از این آثار میتواند مخفی باشد به گزارش نامه نیوزفساد چهل سیاستمدار انگلیس در حلقه کودکآزاری جنسی
فساد چهل سیاستمدار انگلیس در حلقه کودکآزاری جنسی سریل اسمیت سیاستمدار سابق انگلیس که از متهمان پرونده فساد کودک آزاری جنسی وست مینستر به شمار میآید به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز پلیس انگلیس با آغاز تحقیق درباره اتهامهای مطرح شده پیرامونکشتار دختران دبیرستانی از سوی داعش + عکس
کشتار دختران دبیرستانی از سوی داعش عکستروریست های بعثی - تکفیری داعش عصر جمعه به منزل یکی از خانواده های مطرح شهر موصل حمله کرده و تمامی ساکنین خانه و مهمانان آنها را به رگبار بسته و به طرز فجیعی کشتند گروه تروریستی تکفیری داعش با یورش به منزل یکی از خانواده های بانفوذ شهر موصکشتار دختران دبیرستانی از سوی داعش+ ( تصاویر 18 + )
کشتار دختران دبیرستانی از سوی داعش تصاویر 18 تروریست های بعثی - تکفیری داعش عصر جمعه به منزل یکی از خانواده های مطرح شهر موصل حمله کرده و تمامی ساکنین خانه و مهمانان آنها را به رگبار بسته و به طرز فجیعی کشتند گروه تروریستی تکفیری داعش با یورش به منزل یکی از خانواده های بمعاون بهزیستی: دلیلی برای رسانه ای کردن کودک آزاری مهد ستایش نبود
فیسبوک تویتر Google Cloob معاون بهزیستی دلیلی برای رسانه ای کردن کودک آزاری مهد ستایش نبود اردبیل - ایرنا - معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت دلیلی برای رسانه ای کردن کودک آزاری در مهدکودک ستایش اردبیل وجود نداشت و موضوع می توانست با مراجعه رسمی به بهزیستی حل و فصل شورئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی خبر داد کاهش ۶۷ درصدی تصادفات فوتی در طرح ترافیکی تابستانی استان مرکز
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی خبر دادکاهش ۶۷ درصدی تصادفات فوتی در طرح ترافیکی تابستانی استان مرکزیرئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی از کاهش 67 درصدی تصادفات فوتی در مرحله اول طرح انتظامی ترافیکی تابستانی خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اراک ابوالفضل امیدی ظهمصادیق پنهان کودک آزاری در خانواده ها/ بی توجهی به مرز باریک مراقبت یا آسیب
استانها شمال اردبیل گزارش مهر مصادیق پنهان کودک آزاری در خانواده ها بی توجهی به مرز باریک مراقبت یا آسیب اردبیل – خبرگزاری مهر انتشار اخباری پراکنده و هر از چندگاه از کودک آزاری بویژه با منشاء خانواده ها که به کانون گرم تربیت کودک تعبیر می شود بازنگری در خصوص برنامه های ت40 درصد کودکان افغان سوءتغذیه دارند
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۷ ارزیابی جدید وزارت بهداشت افغانستان نشان میدهد که 40 9 درصد از کودکان افغان مبتلا به سوءتغذیه هستند به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ثریا دلیل وزیر بهداشت افغانستان امروز در یک نشست خبری اعلام کرد که این ارزیابی در سراسرقتل عام دختران دبیرستانی به خاطر جشن فارغ التحصیلی
قتل عام دختران دبیرستانی به خاطر جشن فارغ التحصیلی گروه تروریستی داعش با یورش به منزل یکی از خانواده های بانفوذ شهر موصل تمام اعضای خانواده و ۲۴ نفر از مهمانان آنها را قتل عام کردند اغلب میهمان ها همکلاسی های دختر این خانواده بودند که در جشن فارغ التحصیلی او شرکت کرده بودند ب50 درصد شهدای غزه کودک و دانش آموز هستند
50 درصد شهدای غزه کودک و دانش آموز هستند خبرگزاری پانا وزارت آموزش و پرورش در نواز غزه اعلام کرد که حدود 50 درصد از شهیدان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به این منطقه کودکان و دانش آموزان هستند ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۱ تير ساعت 10 37 به گزارش خبرگزاری پانا وزارت آموزش و پرورش غزه روز شنضعف نظارتی دلیل حادثه کودک آزاری در اردبیل بود/ تخصصی سازی شعبات رسیدگی
استانها شمال اردبیل عتباتی تاکید کرد ضعف نظارتی دلیل حادثه کودک آزاری در اردبیل بود تخصصی سازی شعبات رسیدگی اردبیل – خبرگزاری مهر دادستان عمومی و انقلاب اردبیل با اشاره به حادثه اخیر کودک آزاری در مهد کودک ستایش اردبیل تاکید کرد که مهمترین دلیل در بروز در حادثه ضعف نظارتیحادثه مهد ستایش اولینوآخرین کودکآزاری استان نیست
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۲۷ یک دکتری جامعهشناسی در تحلیل حادثه کودکآزاری در مهد ستایش اظهار کرد این اولینوآخرین کودک آزاری در اردبیل نیست دکتر داوود عبداللهی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با بیان اینکه حادثه مهد ستایش اولین و آخرین مورد کودکآزاریانتقاد بی سابقه معاون اردوغان از اوضاع اخلاقی در ترکیه: تلویزیون جوانان ما را به معتادان جنسی تبدیل کرده/ کجای
انتقاد بی سابقه معاون اردوغان از اوضاع اخلاقی در ترکیه تلویزیون جوانان ما را به معتادان جنسی تبدیل کرده کجایند آن دخترانی که با نگاه مردان صورتشان سرخ میشد ایندپندنت نوشت بولنت آرینک معاون نخست وزیر ترکیه طی سخنرانی در مورد فساد اخلاقی گفت زنان در تکیه نباید در ملاعام بخندندˈکودک آزاریˈ سوژه ای که از اردبیل کلید و در بی بی سی و من و تو آنتن شد
فیسبوک تویتر Google Cloob کودک آزاری سوژه ای که از اردبیل کلید و در بی بی سی و من و تو آنتن شد اردبیل - ایرنا- همه چیز از یک اتفاق به ظاهر کوچک در یک مهد کودک در اردبیل آغاز و به سرعت با نفوذ در شبکه های اجتماعی در نهایت آنتن رسانه هایی چون بی بی سی من و تو و صدای آمریکا شد75 درصد ازکودکان پذيرفته شده بهزيستي کودکان خياباني هستند
۲۷ تير ۱۳۹۳ ۹ ۲۰ق ظ زاهد عنوان کرد 75 درصد ازکودکان پذيرفته شده بهزيستي کودکان خياباني هستند معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي لرستان گفت در سال گذشته 25 درصد ازکودکان پذيرفته شده بهزيستي لرستان کودکان کار بوده و 75درصد کودکان خياباني هستند به گزارش خبرگزاري موج از خرمآبادگزارشی از فساد اخلاقی دستاندرکاران شبکه سلطنتی بیبیسی «شوالیـههای» تجاوز جنسی به کودکان و اجساد!
گزارشی از فساد اخلاقی دستاندرکاران شبکه سلطنتی بیبیسیشوالیـههای تجاوز جنسی به کودکان و اجساد سریال رسواییهای جنسی دست اندرکاران بی بی سی همچنان در حال پخش است و هر روز ابعاد جدیدتری از اقدامات غیرانسانی کارکنان شبکه سلطنتی انگلیس افشا میشود به گزارش خبرنگار گروه فضای مجاز90 درصد کشته و زخمی شدگان غزه زنان و کودکان هستند/ ضرورت خشکاندن ریشه جنایات
استانها مرکز سمنان آیت الله شاهچراغی 90 درصد کشته و زخمی شدگان غزه زنان و کودکان هستند ضرورت خشکاندن ریشه جنایات سمنان – خبرگزاری مهر امام جمعه سمنان ضمن محکوم کردن جنایات صهیونیستها در غزه گفت 804 شهید و بالغ بر پنج هزار مجروح که 90 درصد آنها زنان کودکان و افراد غیرنظا-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها