تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که خدا رابشناسد ترس او در دلش می افتد و هر از خدا ترسان باشد نفسش از دنیا باز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830237360




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه چشم بادامي ها به ينگه دنيا


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ مرداد ۱۳۹۳ (۹:۲۹ق.ظ)
نگاهي به حضور چين در بازار سرمايه گذاري آمريکاي لاتين نگاه چشم بادامي ها به ينگه دنيا رئيس جمهور چين در سفري که به کشورهاي آمريکاي لاتين داشت توانست قراردادهاي سنگيني با طرف هاي غربي به امضا برساند. اما اژدهاي زرد در سرزمين قهوه در پي چيست؟
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، تور رؤساي جمهور کشورهاي صنعتي نظير روسيه، چين و ژاپن در آمريکاي لاتين، مي تواند بازگو کننده ظرفيت هاي اين ناحيه از جهان براي جذب سرمايه هاي خارجي باشد.
کشور چين با اعطاي وام‌هاي کلان به کشورهاي منطقه و سرمايه‌گذاري در اين کشورها، گوي سبقت را از ساير رقبا و به خصوص روسيه ربوده است؛ اين در حالي است که کشور روسيه با توجه به وضعيت پيش آمده در اثر بحران اوکراين، به دنبال کاهش اثرات تحريم‌هاي اعمال شده از سوي طرف‌هاي غربي به اين کشور مي‌باشد.
بنابر‌اين پيش‌بيني‌ها حاکي از آن است که چيني‌ها به دنبال جذب بيشتر کشورهاي منطقه از مدل سوسياليستي خود مي‌باشند، امري که نشان مي‌دهد کشورهاي ونزوئلا و کوبا پيروي از اين مدل سياسي – اقتصادي را تا‌کنون در دستور کار خود قرار داده‌اند و بر آن نيز تاکيد مي‌ورزند.
رئيس جمهور چين در سفر به کشورهاي آمريکاي لاتين توانست گام مهمي در به ثمر رساندن اهداف اقتصادي و سياسي کشورش در منطقه ايفا کند.
برزيل
به عکس، پوتين که حضور در کنفرانس بريکس را به بعد از تور آمريکاي لاتينش موکول کرد، شي جين پينگ، رئيس جمهور چين، نخست پاي به سرزمين قهوه گذاشت تا در ملاقات با ديلما روسف، قراردادهايي براي گسترش همکاري با برزيل منعقد کند. بعد نظامي نخستين بخش از مبادلات دو کشور بود.
واگذاري 40 فروند هواپيماي برزيلي شرکت «امبرائر» به شرکت چيني «تيان جين ايرلاينز» که ۲۰ فروند از آن مدل«اي – ۱۹۰» و ۲۰ فروند ديگر مدل (اي ۲-۱۹۰) مي‌باشد در کنار فروش 20 فروند هواپيماي مدل (اي – ۱۹۰) به شرکت «آي سي بي سي» چين گام نخست در اين باب بود. هرچند رقم دقيق اين معامله هنوز اعلام نشده است.
ديگر معاهدات بيشتر در حوزه زير ساخت‌ها، آموزشي و مراقبت از آب‌هاي ۲ کشور بود.
چين به عنوان اولين شريک تجاري برزيل محسوب شده و برزيل نيز نهمين شريک تجاري چين طي سال‌هاي اخير مي‌باشد؛ دو کشور امسال چهلمين سالگرد روابط ديپلماتيک خود را نيز جشن مي‌گيرند.

آرژانتين
گام بعدي سفر رئيس جمهور چين آرژانتين بود. شي جين پينگ و هيات همراه بعد از شرکت در نشست گروه «بريکس» راهي بوئنوس آيرس شدند تا با خانم «کريستينا فرناندز»، رئيس جمهور، «آمادو بودور»، معاون رئيس جمهور و خوليان دومينگز، رئيس مجلس نمايندگان اين کشور، ديدار کنند.
اين سفر براي کشور شرقي 7 ميليارد دلار قرارداد در پي داشت. از آنجايي که 10 سال از آغاز روابط اقتصادي دو کشور مي گذرد، به پيشنهاد معاون رئيس جمهور آرژانتين و در جهت هر چه نزديکتر کردن روابط دو کشور، طرحي 4 ساله پايه ريزي شد با عنوان "طرح اقدامات مشترک ۲۰۱۸-۲۰۱۴".
در يک توافق ديگر، چين تقبل کرد تا در يک بازه زماني سه ساله، سرمايه گذاري به ارزش 11 ميليارد دلار را با هدف بهتر شدن شرايط مالي آرژانتين در اين کشور سرمايه گذاري کند.
از سوي ديگر چيني ها متعهد شدند که يک سرمايه‌گذاري به ارزش ۱.۲ ميليارد دلار براي بهبود خطوط راه‌آهن «بلگرانو» يکي از اصلي‌ترين خطوط راه‌آهن در آرژانتين را انجام دهدند.
در سال ۲۰۱۳ ميلادي، حجم مبادلات تجاري بين ۲ کشور به ۸.۱۴ ميليارد دلار رسيد.
کشور چين به دومين شريک تجاري آرژانتين تبديل شده است و يکي از منابع مهم سرمايه‌گذاري در اين کشور مي‌باشد. آرژانتين نيز به عنوان شريک پنجم چين در آمريکاي لاتين محسوب مي‌شود؛ هر ۲ کشور در بخش‌هاي انرژي، منابع، کشاورزي، توسعه زيرساخت‌ها، مالي و... با هم تعامل دارند.
ونزوئلا
کشور نه چندات آرام اين روزهاي آمريکاي جنوبي مقصد بعدي شي جين پينگ بود. نيکلاس مادورو، رئيس جمهور ونزوئلا، که از اين حضور همتاي چيني اش بسيار خوشحال بود آن را سرآغازي بر يک سلسله همکاري هاي مؤثر و دوجانبه خواند.
وي گفت: همزمان با سفر رئيس جمهور چين و برگزاري کميسيون مشترک اقتصادي، چندين قرارداد همکاري در بخش‌هاي مختلف اقتصادي، صنعتي، انرژي، مالي، زيربنايي و کشاورزي امضاء خواهد شد. همچنين يک سند همکاري به منظور افزايش واحدهاي مسکوني توسط نهضت بزرگ مسکن با چين منعقد شد. چين يک قدرت نوظهور است و ما با کمک اين کشور مي‌خواهيم به يک قدرت در منطقه تبديل شويم؛ با کمک چين ساخت سومين ماهواره نيز به زودي آغاز خواهد شد.
در حاشيه سفر رئيس جمهور چين به ونزوئلا، سيزدهمين کميسيون مشترک اقتصادي چين و ونزوئلا نيز با حضور مقامات، کارشناسان و نمايندگان شرکت‌هاي مختلف در شهر کاراکاس برگزار شد.
ژان يوگين، معاون رئيس جمهور چين، در اين مراسم ن با اشاره به روابط رو به رشد دو کشور تأکيد کرد: ونزوئلا روزانه حدود ۶۰۰ هزار بشکه نفت خام به چين صادر مي‌کند و در آينده نزديک اين رقم به يک ميليون بشکه خواهد رسيد. دو کشور از سال ۹۹ تاکنون بيش از ۴۰۰ سند همکاري منعقد کرده‌اند که اغلب آنها اجرا و به بهره‌برداري رسيده‌اند.
از سوي ديگر، کاپريلس، فرماندار ايالت ميراندا و رهبر مخالفان دولت ونزوئلا، به سفر رئيس جمهور چين به اين کشور واکنش نشان داده و اعلام کرد: دولت ۴۱ ميليارد دلار از دولت چين وام گرفته است، ولي؛ نحوه استفاده و مقصد اين وام‌ها مشخص نيست و فقط افراد معدودي به اين وام‌ها دسترسي دارند. قرار بود اين منابع ارزي براي ساخت خطوط راه‌آهن در ايالت‌هاي مختلف، ساخت مسکن، مدرسه و حل مشکل قطعي برق استفاده شود، ولي؛ اين مشکلات همچنان به قوت خود باقي هستند. دولت مادورو ۱۹۰ ميليون دلار به خاطر تعمير بالگردهاي نظامي هزينه کرده است، آيا اين اولويت‌هاي دولت مادورو است؟ بدهي دولت ونزوئلا به چين ۲ برابر ذخاير ارزي ما مي‌باشد. بدهي ونزوئلا به چين ۵۰ ميليارد دلار بوده است.

کوبا
گام آخر رئيس جمهور چين در قاره آمريکا کشور کوبا بود. طبق گفته خبرگزاري‌هاي کوبايي، چيني‌ها به دنبال سرمايه‌گذاري در بندر بسيار بزرگ «ماريل» مي‌باشند؛ اين بندر در ژانويه سال ۲۰۱۴ در ۴۵ کيلومتري هاوانا افتتاح شد و عملاً فعاليت‌هاي گمرکي، صنعتي و حمل و نقل کوبا و کل هاوانا را در اختيار مي‌گيرد.
بنا بر قانوني که در کوبا به تصويب رسيده است، اين کشور توسعه در بخش‌هاي انرژي‌هاي تجديد‌پذير، صنعتي، مواد غذايي، فعاليت‌هاي مخابراتي و نرم افزاري (کامپيوتري) را در اولويت قرار داده است.
بر همين اساس، چيني‌ها اعلام کرده‌اند که در منطقه بندر «ماريل» به دنبال ايجاد کارخانجات توليد تلويزيون، کامپيوتر، تبلت و تلفن همراه جهت ورود به بازار کوبا و منطقه مي‌باشند؛ آنها همچنين اعلام کرده‌اند که حاضرند کارخانه مونتاژ خودرو در کوبا بر پا کنند.
رئيس جمهور چين در بدو ورود به کوبا اعلام کرد: در کوبا به دنبال رايزني در موضوعات کشاورزي، زير ساخت‌ها، انرژي، معادن، توريستي، انرژي‌هاي تجديد‌پذير و بيوتکنولوژي مي‌باشيم.
شي جين پينگ و رائول کاسترو، رؤساي جمهور دو کشور چين و کوبا، 29 قرارداد جديد همکاري ۲جانبه در زمينه‌هاي ذکر شده، به امضاء رساندند.
در همين نشست، رئيس جمهور کوبا نشان «خوسه مارتي» را که بالاترين نشان افتخار در کوبا مي‌باشد به رئيس جمهور چين اعطا کرده و در اين زمينه گفت: از دوستي و همدردي چين با مردم کوبا و هدايت و رهبري دولتمردان چين در ساخت سوسياليسم چيني که با ديدگاه بسيار روشن و با خصوصياتي خاص دنبال مي‌شود، ممنون هستيم.
گفتني است رئيس جمهور چين، براي دومين بار طي چند سال اخير به کوبا سفر کرده است؛ وي در سال ۲۰۱۱ هنگامي که معاون رئيس جمهور چين بود، سفري به کوبا داشت و در آن زمان ۱۰ قرارداد همکاري ۲جانبه به امضاء رساندند که بيشتر آنها مربوط به وام‌هايي بود که کوبا از چين درخواست کرده بود. در اين قراردادها همچنين توسعه پالايشگاه نفتي «سين فوئگوس» در ۲۵۰ کيلومتري «هاوانا» ساخت يک کارخانه گاز مايع و يک اسکله لحاظ شده بود.
علاوه بر اين ۲ کشور در ماه ژوئن سال ۲۰۱۳ در پکن هفت قرارداد همکاري در موضوعات انرژي، حمل و نقل، توريسم و بيوتکنولوژي به امضاء رساندند.
چيني‌ها فعاليت‌هاي زيادي در بخش استخراج نفت در کوبا انجام مي‌دهند و متقابلاً کوبايي‌ها در بخش پزشکي ۲ بيمارستان چشم پزشکي را در چين با تيم پزشکي کوبايي اداره مي‌کنند.
چين دومين شريک تجاري کوبا قلمداد مي‌شود؛ حجم مبادلات تجاري بين دو کشور در سال ۲۰۱۲، يک ميليارد و ۶۹۵ ميليون دلار بود که در سال ۲۰۱۳ اين رقم به ۲.۲ ميليارد دلار رسيده است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن