تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845124926




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه کودک مان را کتاب خوان کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: چگونه کودک مان را کتاب خوان کنیم؟

چگونه کودک مان را کتاب خوان کنیم؟

کتاب‌خوانی علاوه بر کمک بزرگی که برای جمع‌آوری اطلاعات به فرزندتان می‌کند، می‌تواند ساعت‌هایی طولانی از زمان زندگی او بعد از شروع مدرسه را نیز پر کند.

 «می‌خواستم برای چند دقیقه هم که شده کتاب به دست بگیرد و آن را بخواند، اما او هیچ علاقه‌ای به کتاب نشان نمی‌دهد.» بهتر است پیش از آن‌که به چنین غصه بزرگی دچار شوید، به راه‌هایی فکر کنید که فرزندتان به کتاب‌خوانی علاقه‌مند شود. 
ممکن است بازگشت توپ به زمین پدرها و مادرهایی که با این مشکل روبه‌رو هستند، آن‌ها را با بحران عذاب وجدان روبه‌رو کند، اما باید بدانید که تجربه ثابت کرده بچه‌هایی که در سن پیش از دبستان، داستان نشنیده‌اند، کتاب‌خوان‌های حرفه‌ای نمی‌شوند.
باید بدانید اگر در روز ۳۰ دقیقه برای کودک کم‌تر از شش سالتان وقت بگذارید، خودتان را از خطر بزرگی در چند سال آینده در امان نگه ‌داشته‌اید. چند دقیقه پیش خودتان حساب کنید؛ ۳۰ دقیقه برای شش سال، یا جمله کلیدی «حوصله‌ام سر رفت» برای چندین و چند سال؟
 
کتاب‌خوانی علاوه بر کمک بزرگی که برای جمع‌آوری اطلاعات به فرزندتان می‌کند، می‌تواند ساعت‌هایی طولانی از زمان زندگی او بعد از شروع مدرسه را نیز پر کند.
 
پیشنهاد می‌دهیم همین الان دست به کار شوید. البته پیش از آن، نگاهی به این چند مورد بیندازید. این نکات می‌تواند ساعت‌های دلپذیری از کتاب‌خوانی برای شما و فرزندتان بسازد.
 
- کتاب‌هایی را انتخاب کنید که برای شما هم جذابیت داشته باشدوقتی برای خرید به کتاب‌فروشی‌ها می‌روید، به علاقه خودتان هم توجه کرده و پس از آن، کتاب را انتخاب کنید.
 
_ کودکتان را از نعمت چرخ‌زدن در کتاب‌فروشی محروم نکنیدبگذارید از همان دوران کودکی، خاطره‌هایی از خرید کتاب داشته باشد، کتابی برای خودش. این حس مالکیت، برای او جذابیت ایجاد کرده و او را به خواندن کتاب علاقه‌مند می‌كند.
 
_ قبل از خواندن کتاب، با آن احساس نزدیکی کنید و اطلاعاتی درباره آن به دست آورید اطلاعاتی شبیه به اسم نویسنده و این‌که چند کتاب چاپ کرده است. وقتی این اطلاعات را به کودکتان بدهید، او را بیش‌تر با داستان همراه می‌کنید.
 
_ هنگام خواندن کتاب، توجه کودک را با در دست گرفتن یک عروسک و حرکت دادن آن جلب کنید.
 
_ داستان را به آرامی و واضح بخوانید.
 
_ بگذارید کودک در صداهای داستان، مثل صدای ماشین‌ها و حیوانات با شما همراهی کند.
 
_ فکر نکنید که حتما باید با زبان نوشتاری و کلمه به کلمه، داستان را بخوانیدهر از گاهی می‌توانید به جای استفاده از لحن نوشتاری، با لحن گفتاری برای کودک کتاب بخوانید.
به این ترتیب او در فضایی صمیمی، با داستان روبه‌رو می‌شود و آن را جدا از خودش احساس نمی‌کند. برای آن‌که خواندن داستان برای خودتان هم سرگرم‌کننده شود، از کلمه‌های خودتان استفاده کنید.
 
_ وقتی به جای شخصیت‌های متفاوت داستان حرف می‌زنید،‌ تُن صدا، سرعت تلفظ کلمات و بلند و آرام ادا کردن کلمات می‌تواند توجه کودک را بیش‌تر جلب کند و او با اشتیاق بیش‌تری به داستان گوش دهد.
 
_ اگر كودك می‌خواهد مدام عکس‌های کتاب را ببیند، یا موقع خواندن شما روی صفحه را نگاه کند، عصبی نشوید. این فرصت را در اختیار او بگذارید. معمولا بچه‌های کوچک‌تر، علاقه بیش‌تری به این کار دارند.
 
_ بگذارید هنگام کتاب خواندن، از شما سئوال بپرسددر برخورد با او آرام باشید و سئوال‌هایش را نه خیلی جدی و نه با شوخی جواب بدهید.
 
_ هر از گاهی از او سئوال بپرسید با شخصیت اصلی داستان جلو بروید و از او بخواهید ذهنیتش را با شما در میان بگذارد. مثلا بپرسید «به نظر تو، شخصیت اصلی داستان می‌خواهد چه کار کند؟» به جواب او گوش دهید.
گاهی اوقات هم لازم است به او این فرصت را بدهید كه شبیه یک موجود بیرونی، به شخصیت اول داستان نگاه کند. مثلا بپرسید «اگر تو جای شخصیت اصلی بودی، چه کار می‌کردی؟»
سئوال‌های ساده‌ای از او بپرسید. مثلا بپرسید «تو دوست داری چه اسمی برای شخصیت اول انتخاب کنی؟» یا «به نظر تو، اسم این داستان چیه؟»
 
 
_ گاهی اوقات لازم است برایش توضیح دهید که آن‌چه در داستان‌ها اتفاق می‌افتد، در دنیای واقعی وجود نداردبین دنیای داستان و دنیای واقعیت، تفاوت‌هایی وجود دارد که کودک شما آن را جدی نمی‌گیرد. این وظیفه شماست که به او تذکر بدهید.
 
_ خودتان را در مقابل جمله «دوباره بخون» مقاوم کنیدهر بار که داستان را از ابتدا می‌خوانید، ذهن کودک شما، بیش‌تر با داستان ارتباط برقرار می‌کند.
 
_ فراموش نکنید که وقتی شما در کنار کودک می‌نشینید و برایش کتاب می‌خوانید، یک هدیه بزرگ به او می‌دهید؛ او از توجه شما بسیار خوشحال می‌شود و قدر وقتی را که برایش گذاشته‌اید، به خوبی می‌داند.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 260]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن