واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار: شیر یارانه ای درمیان مردم توفان زده سیستان توزیع شود زابل- ایرنا- شیر ازجمله موادغذایی ولبنیات تاثیر گذار درجلوگیری از گسترش سل وسایر بیماری های ناشی ازریزگردها است که به دستور استاندار سیستان وبلوچستان مقرر شد درشهرها وروستاهای سیستان توزیع شود.
به گزارش ایرنا، وزش توفان های شن وریزگردها و آلودگی محیط زیست منطقه سیستان واقع در شمال سیستان و بلوچستان را با بحران و مردم را با مشکلات زیاد بهداشتی ودرمانی، اقتصادی، اجتماعی وغیره رو به رو کرده است، بطوریکه به گفته استاندار این استان تکمیل بیمارستان تخصصی تنفسی از اولویت های منطقه است وباید هر چه سریعتر راه اندازی شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان نیز اعلام کرد : افزون بر 45 هزار ماسک فیلتر دار به منظور توزیع میان مردم از سوی این نهاد ومدیریت بحران استانداری به شهرستانهای بحران زده زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز ارسال شده است.
استاندار سیستان وبلوچستان درنشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان تاکید کرد : پوشال کولر آبی برای کمک به هوای سالم به سیستان ارسال و بین مردم توزیع شود.
علی اوسط هاشمی یادآور شد: ازآنجایی که مصرف شیر یکی از عوامل کاهش بیماری سل است باید با توزیع شیر یارانه ای مصرف شیر در میان مردم منطقه افزایش پیدا کند.
اداره هواشناسی نیز اعلام کرد: توفان وگرد و غبار از امروز تا آخر هفته در منطقه سیستان آغاز می شود و سرعت آن حداکثر به 100 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.
به گزارش ایرنا، استاندار پس از بازدید از چند شهر و روستای توفان زده سیستان درنشست خبری با اصحاب رسانه در شهرستان زابل با بیان اینکه طرح ها وبرنامه ها در سیستان باید بگونه ای باشد که مهاجرت معکوس داشته باشیم افزود : سیاست های حمایتی برای این منطقه در حال برنامه ریزی است.
وی با اشاره به اهمیت طرح انتقال آب بوسیله لوله به مزارع گفت : مجموع اعتبارات عمرانی منطقه از سال 58 تا 92 افزون بر 9 هزار و 200 میلیون تومان بوده در حالی که تنها برای طرح انتقال آب به مزارع از طریق لوله در سالجاری هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است.
وی اضافه کرد: این طرح در شرایط نبود بودجه و مشکلات مالی دولت با موافقت مقام معظم رهبری به صورت قرض از خزانه برداشت و قرار شد در طول چهار سال در منطقه سیستان اجرا شود که تلاشها برای تسریع در اجرای آن معطوف شده است.
هاشمی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح ضامن ماندگاری مردم در منطقه و بازگشت خانواده های مهاجرت کرده خواهیم بود.
وی همچنین با اشاره به اینکه ماده 165 قانون این امکان را به دولت داده تا در مناطقی که دچار سیل، زلزله و خشکسالی شده اند بخشودگی مالیاتی داشته باشد، اظهار داشت: فرمانداران شهرستانهای پنج گانه سیستان به اتفاق مجموعه امور صنفی و اداره مالیات در نشستی مشترک برآوردهای لازم برای استفاده صنوف واجد شرایط از این بخشودگی را انجام دهند.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نتایج بازدید روزگذشته از مناطق آسیب دیده از توفان شن گفت : در بازدید از شهرک محمد شاه کرم یک میلیارد تومان بودجه از محل اعتبارات مناطق آسیب دیده اختصاص یافت تا حداقل شن های روان از معابر آن جمع آوری و انتقال و جاده های خاکی نیز آسفالت شوند.
وی با بیان اینکه این شهرک دارای هشت هزار نفر جمعیت است ولی متاسفانه وضعیت آن از یک روستای 20 خانواری بدتر است، بر توجه بیشتر و ارتقا این شهرک به شهر تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان استان محرومی نیست بلکه دارای معادن، منابع، توانمندیها و ظرفیت های زیادی است که باید مدیریت، برنامه محوری و رفتار دانش بنیان را در آن تقویت کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در برنامه ششم توسعه کشور این استان با جهش بزرگی رو به رو می شود.
وی بیان کرد: به تمامی مدیران فرصت داده می شود تا در حوزه تحت پوشش خود تغییرات توسعه محور ایجاد کنند وچنانچه مدیری ازاین فرصت برای تغییر استفاده نکرد سمتش را از دست خواهد داد. ک/2
7312 / 653/1859
07/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]