واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ مرداد ۱۳۹۳ (۱۴:۵۰ب.ظ)
نرخ بيکاري در کردستان به 8 درصد کاهش مييابد مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي کردستان گفت: تا پايان برنامه توسعه پنجم بايد نرخ بيکاري در استان به 8 درصد کاهش يابد.
به گزارش خبرگزاري موج، مصطفي باغبانيان در جلسه کارگروه اشتغال و سرمايهگذاري استان کردستان که در سالن جلسات مرکز آموزش و پژوهش استانداري برگزار شد اظهار کرد: در حال حاضر نرخ بيکاري در استان بر اساس آمارهاي ارائه شده بالا است.
به گفته وي، بر اساس برنامهريزيها بايد نرخ بيکاري در استان تا پايان برنامه توسعه پنجم به 8 درصد برسد که تحقق اين مهم نيازمند فعاليت و تعامل بيش از پيش بين دستگاههاي اجرايي متولي اشتغال و بانکهاي عامل به عنوان پرداختکنندگان تسهيلات است.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي کردستان با اشاره به دستور کارهاي جلسه مذکور اظهار کرد: گزارش اعتبارات صندوق توسعه ملي، فاينانس خارجي و تسهيلات مشاغل خانگي از جمله دستورکار جلسه امروز است که بانکهاي عامل بايد گزارشي در مورد عملکرد خود در هر سه بخش را ارائه کنند.
باغبانيان به اختصاص يکهزار و 400 ميليارد تومان به بخش کشاورزي، آب و منابع طبيعي از صندوق توسعه ملي اشاره کرد و گفت: سهم هر کدام از بانکها در اين راستا تعريف و از طريق مرکز به آنها ابلاغ شده است.
وي سهم تعريف شده براي بخش صنعت و معدن و گردشگري را از اين صندوق 22 هزار ميليارد در سطح کشور عنوان کرد و افزود: اميدواريم دستگاههاي اجرايي استان با تعامل بيش از پيش بانکهاي عامل بتوانند در راستاي جذب بيشترين سهم از اين ميزان اعتبار گام بردارند.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي کردستان بر تلاش براي جذب اين اعتبارت تاکيد کرد و افزود: اين ميزان اعتبار همانند سفرهاي است که براي استانها پهن شده و هر استاني بنا به تلاش و سرعت عمل خود ميتواند از آن به نفع بخشهاي مختلف در راستاي توسعه هرچه بيشتر استان و افزايش سرمايهگذاري و اشتغال گام بردارد.
وي در ادامه با بيان اينکه شوراي عالي اشتغال در کل کشور 8 هزار و 200 ميليارد ريال را در سه ماهه نخست امسال به بحث اشتغالزايي اختصاص داده، گفت: سهم استان کردستان در اين بخش 147 ميليارد و 600 ميليون ريال است.
وي توجه به مشاغل کوچک بخصوص مشاغل خانگي را يکي از برنامههاي مهم دولت در سالجاري عنوان کرد و بيان داشت: اين اعتبار علاوه بر ابلاغ اعتبارات صندوق توسعه ملي، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، به منظور اجراي طرحهاي بزرگ سرمايهگذاري و با هدف تقويت بخش مشاغل خانگي در سالجاري اختصاص داده شده است.
به گفته مديرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعي کردستان، اين مهم به سازمانها و نهادهاي مختلف از جمله کميته امداد امام خميني(ره)، صندوق مهر امام رضا(ع)، بنياد شهيد و امور ايثارگران و سازمانهاي بهزيستي و ديگر دستگاههاي تخصصي اعلام شده است که مديران اين دستگاهها ميتوانند گزارش عملکرد خود در اين راستا را اعلام کنند
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]