تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833003047




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

2000پروژه ناتمام و 156میلیارد بدهی میراث کلنگهای غیرکارشناسی درکهگیلویه و بویراحمد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد گزارش یک نشست/
2000پروژه ناتمام و 156میلیارد بدهی میراث کلنگهای غیرکارشناسی درکهگیلویه و بویراحمد
یاسوج – خبرگزاری مهر: بیش از دوهزار پروژه عمرانی نیمه تمام و بدهی 156 میلیارد تومانی به پیمانکاران، میراثی است که از دولت قبل به مسئولین کهگیلویه و بویراحمد رسیده و حالا رکود در فعالیت های عمرانی را موجب شده است.



به گزارش خبرنگار مهر، به نظر نمی رسد نشست یکشنبه شب استاندار و برخی مسئولین اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با پیمانکاران بتواند به این زودی ها این پروژه های برزمین مانده را به سرانجام برساند و از این حجم عظیم مطالبات پیمانکاران بکاهد. در حالی بدهی دولت به پیمانکاران در کهگیلویه و بویراحمد بیش از 160 میلیارد تومان برآورد می شود که بودجه عمرانی سال جاری استان در صورت تخصیص کامل 150 میلیارد تومان است و این یعنی یا بدهی ها همچنان باید باقی بماند و یا پروژه های عمرانی بر زمین. روزگاری پی در پی کلنگهای اجرای پروژهای مطالعه نشده و غیر کارشناسی، بدون تامین منابع بر زمین زده می شد تا توقعات بالا رفته مردم پاسخ داده شود اما اکنون اغلب آن کلنگها خروجی نداشته و نه تنها رضایتی در مردم ایجاد نکرد بلکه دولت را نیز بدهکار کرد تا حالا حالاها مردم تاوان آن کلنگها را بدهند. با این حال اگر چه مسئولین و پیمانکاران در نشست مشترک نشان دادند که از مشکلات همدیگر با خبرند اما باز کردن این گره های کور از این وضعیت بوجود آمده کار امروز و فردا نیست و نیاز به زمان و تدبیر دارد. کلنگ زنی های غیرکارشناسی کمر دولت و بخش خصوصی را شکست  رئیس انجمن صنفی پیمانکاران کهگیلویه و بویراحمد در این نشست وضعیت کنونی را نگران کننده دانست و گفت: بسیاری از پیمانکاران توان اجرایی خود را از دست داده اند.

حسن وکیلی افزود: کلنگ زنی های بی امان و غیرکارشناسی در گذشته امروز کمر دولت و بخش خصوصی را شکسته و باید برای ترمیم آن چاره جویی کرد. وی با بیان اینکه پیمانکاران بیش از هر کس دیگر دل در گرو توسعه استان دارند، اظهار داشت: مشکل پیمانکاران مشکل استان است و برای ایجاد تحرک در فعالیتهای عمرانی باید این مشکلات رفع شوند. وکیلی اظهار داشت: در حالیکه مطالبات پیمانکاران از دولت دریافت نشده انتظار می رود اداره مالیات بر ارزش افزوده تعامل بیشتری را با پیمانکاران داشته باشد. وی همچنین تصریح کرد: گرچه دولت جدید در بدو شکل گیری و آغاز به کار بر مبنای عقلانیت و تدبیر چاره جویی هایی را برای متوقف کردن روند غیر کارشناسی گذشته پیش رو گرفته و تا حدودی درصدد جبران مصائب است اما عمق فاجعه به حدی است که نیاز به چاره جویی و اقدام آنی توسط تیم های مجرب تعیین شده از سوی مسئولین ارشد نظام با مشارکت فعالین تشکلهای پیمانکاری در قالب نهاد تعامل دارد. راهکارهای دولت برای برون رفت از وضعیت کنونی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست پیمانکاران را نخستین کارآفرینان و بازوان فنی و اجرایی دولت نام برد و گفت: پیمانکاری سنتی اکنون جای خود را به پیمانکاری مدرن می دهد و در این تغییر و تحول پیمانکاران استان باید خود را به روز کنند و با شیوه‌های نوین پیمانکاری آشنا شوند.

سید موسی خادمی افزود: امروز به دلیل محدودیت منابع در دنیا و کشور با شکل جدیدی از پیمانکاری روبرو هستیم و در مواجهه با شیوه‌های جدید پیمانکاری قطعاً برخی در این پوست‌اندازی حذف خواهد شد. وی عنوان کرد: آینده به این سمت می رود که دولت دولت پروژه هایی را تعریف کند و پیمانکاران تمام کار آن را از جمله تامین منابع را بر دوش بگیرند و براین اساس پیمانکاری باید به سمت افرادی حرکت کند که توان مالی و اجرایی بالایی دارند. وی سوء تدبیرهای گذشته را عامل وضعیت کنونی این صنف دانست و بیان کرد: دولت تدبیر و امید راهکارهای را برای برون رفت پیمانکاران از این وضعیت ارائه داده است. خادمی در این خصوص اظهار داشت: دولت تعهد کرده که بودجه پروژه هایی که در سال جاری به اتمام برسند را در بودجه سال آینده پیش بینی کند. استاندار همچنین با بیان اینکه دولت در سالهای گذشته حجیم شده است، گفت: در این سالها 81درصد بودجه کشور صرف امور جاری می شود و تنها 19درصد آن به تملک دارایی های سرمایه ای اختصاص می یابد. وی بیان داشت: طی سالهای اخیر به دلیل فشار مردم پروژه های متعددی اجرا شد و در این روش غلط یکی از قشرهایی که آسیب دید، پیمانکاران بودند. خادمی با اشاره به مطالبات 156 میلیارد تومانی پیمانکاران از دستگاه‌های مختلف اجرایی، گفت: کل‌ اعتبارات استانی از همه منابع موجود 340 میلیارد تومان است که امسال بخشی از مطالبات پیمانکاران پرداخت می‌شود.

پیمانکاران بازوان اجرایی دولت هستند رئیس راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست بر پرداخت مطالبات پیمانکاران تاکید کرد. ممتاز جهانگیری افزود: پیمانکاران بازوان اجرایی دولت هستند و باید حق و حقوق انها محترم شمرده شود. وی با بیان اینکه این مطالبات نباید به فراموشی سپرده شود، اظهار داشت: روزانه جمع کثیری از پیمانکاران یا به ما مراجعه می‌کنند یا تماس تلفنی دارند که انتظار داریم از مسئولان ارشد استان راهکاری برای مطالبات آنها اندیشیده شود. مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان نیز در این نشست گفت: این شرکت 92 پروژه نیمه تمام دارد که اغلب زیر 80درصد پیشرفت فیزیکی دارند. فیض الله پاسره افزود: با توجه به مشکل کمبود اعتبارات تنها پروژه های بالای 80درصد تامین اعتبار می شود که این تعداد تنها 26 پروژه است. وی بیان کرد: در سالهای گذشته حتی سالی بوده که اعتبارات این شرکت به 23 میلبیارد تومان رسید اما امسال تاکنون تنها چهار میلیارد تومان مبادله موافقت نامه انجام شده است.


۱۳۹۳/۵/۶ - ۱۰:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن