تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843791766




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ سالانه بیش از 1.4 میلیون نفر بر اثر هپاتیت


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
مرگ سالانه بیش از 1.4 میلیون نفر بر اثر هپاتیت

مرگ سالانه بیش از 1.4 میلیون نفر بر اثر هپاتیت
هپاتیت عنوان گروهی از بیماری‌های عفونی است که میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به آن مبتلا می‌شوند و سالانه مرگ تقریبا یک میلیون و 400 هزار نفر را به همراه دارد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، این بیماری که در پنج نوع هپاتیت A,B,C,D,E شناخته شده، موجب بیماری وخیم و مزمن کبدی در فرد می‌شود. بررسی‌ها حاکی از آن است که هپاتیت در موارد بسیاری نادیده گرفته می‌شود و یا اساسا تشخیص داده نمی‌شود اما با این حال برای حل نسبی این مشکل در آوریل سال جاری میلادی (2014) سازمان جهانی بهداشت (WHO) توصیه‌ها و دستورالعمل‌های جدیدی را در رابطه با هپاتیت C اعلام کرده‌ است. همچنین در ماه مه امسال مجمع بهداشت جهانی با حضور نمایندگان 194 کشور جهان بیانیه‌ای را برای ارتقای روند پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری هپاتیت صادر کردند.

سازمان جهانی بهداشت با انتخاب شعار «دوباره به هپاتیت فکر کنید» به مناسبت این روز در بیست و هشتم ماه ژوئیه که همزمان با سالروز تولد دکتر «باروخ بلومبرگ»، کاشف ویروس هپاتیت B گرامی داشته می‌شود از دولت‌ها درخواست کرده‌ تا تلاش‌هایشان را برای مقابله با بیماری هپاتیت تحکیم بخشند چرا که این بیماری سالانه جان 1.4 میلیون نفر را در سراسر جهان می‌گیرد و عامل اصلی ابتلا به سرطان کبد و سیروز کبدی است.

همچنین مسئولان سازمان جهانی بهداشت از سیاستگذاران، عموم مردم و پزشکان و فعالان این حوزه درخواست کرده تا در رابطه با این قاتل خاموش اقدامات جدی اتخاذ کنند. در حقیقت هدف از برگزاری مراسم روز جهانی هپاتیت افزایش آگاهی و درک بیشتر این بیماری و دلایل ابتلا به آن است.

بیماری هپاتیت به التهاب کبدی گفته می‌شود که اغلب عامل آن عفونت ویروسی است. این التهاب در واقع واکنش بدن به آسیب‌دیدگی بافت‌ها است و بدن تلاش می‌کند تا عفونت و عامل این آسیب‌ها را از بین ببرد. همچنین هپاتیت می‌تواند از روش‌های دیگری همچون مصرف الکل و برخی مواد سمی دیگر، عوارض جانبی داروها و یا بیماری پانکراس فرد را مبتلا سازد.

هپاتیت یکی از بزرگترین تهدیدهای سلامت عمومی در جهان است و طبق آمار سازمان جهانی بهداشت بیش از 500 میلیون نفر در جهان به هپاتیت نوع B و C مبتلا هستند. این وضعیت در منطقه آسیا - اقیانوسیه وخیم‌تر است زیرا 74 درصد مجموع مبتلایان به هپاتیت B در این منطقه زندگی می‌کنند و 20 درصد مبتلایان به هپاتیت C ساکن آسیای جنوب شرقی هستند.

آمارهای جهانی حاکی از آن است که با وجود پیشرفت‌های صورت گرفته در درمان هپاتیت در بسیاری از کشورها میزان مرگ و میر ناشی از آن همچنان بالا است به طوری که در منطقه آسیا - اقیانوسیه در سال 1990 میلادی 695 هزار نفر جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند که این آمار در سال 2010 میلادی به یک میلیون مورد فوتی افزایش یافته است.

سازمان جهانی بهداشت در گزارش جدید خود که در سال 2014 میلادی به مناسبت «روز جهانی هپاتیت» منتشر کرده، اعلام کرده است: آمارها نشان‌ می‌دهد که حدود 240 میلیون نفر در جهان به عفونت مزمن هپاتیت B و حدود 150 میلیون نفر به عفونت مزمن هپاتیت C مبتلا هستند.

بررسی این سازمان همچنین آشکار ساخت که میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان با این عفونت ویروسی دست‌ و پنجه نرم می‌کنند و میلیون‌ها نفر دیگر در معرض خطر آلودگی به انواع ویروس هپاتیت هستند. حقیقت این است که هپاتیت در مراحل ابتدایی تقریبا هیچ علامت ظاهری ندارد و یک بیماری خاموش است و تا زمانی که به کبد آسیب جدی نرسد بدون علائم ظاهری در بدن باقی می‌ماند.

بنابر گزارش سازمان جهانی بهداشت، از پنج نوع اصلی این بیماری، هپاتیت نوع A و E به طور معمول با مصرف غذا و آب آلوده منتقل می‌شوند و عامل انتقال سه نوع دیگر آن تماس با خون یا ترشحات آلوده است. در حال حاضر پزشکان و متخصصان سلامت در سراسر جهان تلاش‌ می‌کنند تا به شیوه‌های مختلف، سطح آگاهی‌ عمومی در مورد انواع مختلف ویروس هپاتیت،‌ چگونگی انتقال آنها، افراد در معرض خطر و نیز سطح آگاهی از روش‌های مختلف پیشگیری و درمان این بیماری را افزایش دهند.



1393/5/6





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن