محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852722935
نقد کیهان بر «لایحه جامع وکالت»
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نقد کیهان بر «لایحه جامع وکالت»
در باره رشد یکباره و اختاپوسی نهاد خاص وکالتی نیز گفتنیهای دیگری هم هست و لازم است که مجلس محترم شورای اسلامی یک بار برای همیشه در متن نهایی لایحه جامع وکالت فکری به حال این موارد نیز بکند که بیش از این شاهد ایجاد هزینه توسط زائدههای ناخلف کانونهای وکلا نباشیم.
کد خبر: ۴۲۰۲۸۴
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۹ - 28 July 2014
کیهان در سرمقاله خود نوشت:
پس از اظهار نظر و بحثهای دامنهداری که از دولت قبل آغاز شده بود، نهایتاً متن قانونی موسوم به «لایحه جامع وکالت» در دولت تصویب و در شرف ارسال به مجلس برای تصمیم نهایی است. طرح موضوع لایحه جامع وکالت از سوی قانونگذار در برنامه پنجم توسعه، موجب شد تا قوه قضائیه نسبت به تهیه و تنظیم این لایحه و فرستادن آن به دولت دهم اقدام نماید. در نهایت، اگرچه لایحه جامع وکالت پس از کارشناسیهای فراوان در قوه قضائیه و همچنین کمیسیونهای تخصصی دولت دهم، مورد تصویب دولت پیشین قرار گرفت، اما برای تبدیل شدن به قانون بنا بر دلایلی که بیشتر سیاسی است تا حقوقی و تخصصی، به مجلس ارسال نشد. اکنون، این لایحه همراه با تغییراتی نسبت به متن اولیهاش، در شرف ارسال به مجلس برای تصویب نهایی است.
فارغ از سایر بحث و جدلهای سیاسی شکل گرفته پیرامون «لایحه جامع وکالت»، گرانیگاه نظر موافقان و مخالفان این لایحه، بحث «استقلال» کانون وکلا و شغل وکالت و در مقابل آن موضوع مهم «حفظ حقوق مردم» است. قوه قضائیه طبق متن اولیهای که در این خصوص تنظیم کرده بود، بر این عقیده بود که لایحه جامع وکالت، استقلال کانون وکلا را خدشهدار نمیکند، بلکه تنها به نظارت بر این نهاد صنفی میپردازد، نظارتی که لازمه کارایی بهتر و جامعتر نهاد وکالت است، آن هم با این استدلال منطقی که وکالت، در نهایت شغلی است که با جان و مال و آبروی مردم سروکار دارد و نظارت بر آن همانند نظارت بر سایر مشاغل اینچنینی لازم و ضروری است؛ اما طیفی از وکلا که به جریان شناخته شدهای وابسته هستند، همین نظارت کمرنگ را هم برنتابیده و با بهانه کردن خدشهدار شدن «استقلال» کانون وکلا، به مقابله با متن کارشناسی شده قوه قضائیه که تضمینکننده حقوق مردم است، پرداختند و با برگزاری همایشها و سمینارها، فضا را به گونهای پیش بردند که گویی با تصویب متن ارائه شده از سوی قوه قضائیه، وکلا هیچ اختیاری از خود نخواهند داشت و استقلال نهادهای صنفی وکالتی با دخالت قوه قضائیه به اضمحلال میرود! برای شفافتر شدن اصل قضیه و بررسی صحت و سقم ادعاهای مطرح شده راجع به آن، توضیح بیشتری لازم است. ادامه مطلب را بخوانید.
1- در تمام کشورهای دنیا، انجمن صنفی وکلا، همانند سایر انجمنهای صنفی، توسط قانون مصوب قوه قانونگذار در آن کشور موجودیت یافته و به ادامه فعالیت میپردازند. همچنین، در سرتاسر دنیا، میزان گسترده نظارت قوای حاکمیتی بر کانونهای صنفیای که به طور مستقیم با حقوق مردم سر و کار دارند، به مراتب بیشتر از سایر انجمنهای صنفی است، کانون وکلا یکی از مهمترین این موارد است.
2- مردمی که به هر دلیلی گذارشان به مراجع قضائی و شبه قضائی میافتد، از این حق برخوردارند که برای پیگیریهای امور قضائی خود، وکیل داشته باشند. به همین منظور، اصل سی و پنجم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران هم به صورت مترقیانهای بیان کرده است: «در همه دادگاهها طرفین دعوا حق دارند برای خود وکیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وکیل نداشته باشند برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم گردد».
پرواضح است شخصی که برای خود وکیلی انتخاب مینماید، از این حق طبیعی هم برخوردار است که از صحت عملکرد وکیلش نیز مطلع و مطمئن باشند. از این رو و با توجه به آنچه که در اصل سی و پنجم قانون اساسی آمده است، «وکالت»، موضوعی عمومی و ملی است و دولت موظف است برای آن تمهیدی بیندیشد. بر همین اساس بود که قوه قضائیه متن قانونی «لایحه جامع وکالت» را پس از مدتها بحث و بررسی حقوقی و کارشناسانه، تهیه و تنظیم نمود و آن را به دولت دهم داد تا برای بررسی نهایی به مجلس بفرستد. اما این لایحه با گذشت قریب به دو سال از زمان تهیه آن، هنوز به مجلس ارسال نشده است و در دولتهای دهم و یازدهم تغییرات بیشماری در آن داده شده، تغییراتی که به نظر میرسد در راستا و تکمیلکننده منافع باندهای قدرت و ثروت وکلا باشد، نه تأمینکننده حقوق مردم. نگاهی به موضعگیریهای اشخاصی که از تغییرات جدید لایحه وکالت حمایت میکنند و مدام در مصاحبهها و همایشهایی که به این منظور برپا میکنند، دم از «استقلال وکلا» میزنند، خود مؤیدی بر این است که تغییرات داده شده در متن اولیه لایحه جامع وکالت، مطامع صنفی و باندی عدهای خاص را تأمین نموده است.
3- قریب به تمام اعتراضات نسبت به متن اولیه طرح جامع وکالت که توسط قوه قضائیه تنظیم شده بود، از یک گروه خاصِ تحت عنوان «موسسه غیرانتفاعی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران»- اسکودا- بیان شده و میشود. این تشکیلات به لحاظ حقوقی زائدهای شبههناک است که در سال1382 موجودیت یافته است. اسکودا و رئیس آن، مخالف سرسخت متن تنظیمی قوه قضائیه بوده و با پروپاگاندای رسانهای اقدام به برگزاری همایشها و انجام مصاحبههایی با تابلوی «حفظ استقلال کانون وکلا» نموده است. ذکر چند نکته در خصوص این ارگان به منظور نمایاندن اهداف پشت سر آن، ضروری است:
اولاً؛ تشکیل اسکودا در سال 1382، به لحاظ حقوقی بسیار قابل تأمل است و جا دارد که مسئولین دستگاههای نظارتی با بررسی دقیق پروندههای موجود آن زمان اصل قضیه را شفاف نمایند. توضیح آنکه در سال 1382 و درست پس از این که قوه قضائیه به استناد ماده 187 برنامه سوم توسعه اقدام به جذب وکیل از طریق برگزاری آزمون کرد، در مقابل این تصمیم، نهادی به نام «موسسه غیرانتفاعی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران» در ثبت شرکتها ثبت شد؛ درحالی که نهادهای صنفی علیالاصول مشمول قانون «فعالیت احزاب، جمعیتها و انجمنهای سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیتهای دینی شناخته شده» هستند و برای فعالیت مطابق ماده 10 این قانون باید از هیئتی مستقر در وزارت کشور با حضور نمایندگان قوه قضائیه اخذ مجوز نمایند، اما اسکودا، که بیشک نهادی صنفی است، برای دور زدن این قانون و درگیر نکردن خود در پیچ و خم کسب مجوز از وزارت کشور، خود را در ثبت شرکتها به ثبت رساند! اما این همه ماجرا نبود:
ثانیاً؛ «موسسه غیرانتفاعی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران»، که بنا بر اسم خود یک موسسه غیرانتفاعی است، پس از چندی با حذف پیشوند «موسسه غیرانتفاعی»در انتخاب اسم مخفف «اسکودا» و همچنین در عملکرد خود، عملاً به کسب سودهای هنگفت مالی از قِبَل این موسسه غیرانتفاعی روی آورد. تنها به عنوان یک نمونه کافی است اشاره کنیم این موسسه غیرانتفاعی (!) هر سال با برگزاری آزمون وکالت سود میلیاردیای را به جیب میزند، به این نحو که مثلاً با انعقاد قراردادی با سازمان سنجش به ازای هر داوطلب، 20 هزار تومان به این سازمان پرداخت مینماید و از هر داوطلب برای ثبتنام، 60 هزار تومان دریافت میدارد، یعنی 40 هزار تومان سود به ازای هر داوطلب ! این موضوع وجهی دیگر هم دارد و آن این که سود سرشار اسکودا در این است که داوطلبین ورود به حرفه وکالت مردود شوند تا سال آینده با ثبت نام دوباره خود مجدداً به این موسسه غیرانتفاعی سود برسانند! به عبارت دیگر، لازمه سود مالی اسکودا، رد شدن فارغالتحصیلان حقوق در آزمون ورودی وکالت است. به تبع چنین وضعیتی، فروش سوالات آزمون قبل از برگزاری آن هم رایج میشود، موضوعی که پرونده امنیتی این فساد مالی به گفته یکی از اعضای هیأت مدیره اسکودا که اتفاقاً وکیل خانوادگی یکی از فتنهگران هم هست، چپاولهای چند صد میلیونی حاصل از این فساد، همه ساله بین اشخاصی خاص در حال توزیع است! و باز هم مافیای مالی شکل گرفته حول این موسسه غیرانتفاعی(!)، همه ماجرا نیست:
ثالثاً؛ وضعیت فعلی موسسه غیرانتفاعی اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران به مصداق داستان ضربالمثلی است، شخصی که نام فرزند خود را رستم گذاشت و پس از بزرگ شدن، از صدا زدنش میترسید ! اسکودا، که ثبت و موجودیت آن محل بحث جدی است و وزارت کشور در نامهای به تاریخ سوم مهرماه 91 و به امضای مدیر کل سیاسی وقت وزارت کشور، صراحتاً گفته است که «از آنجایی که تشکل صنفی اتحادیه کانون وکلای دادگستری در وزارت کشور به ثبت نرسیده، مجوز فعالیت ندارد»، اکنون به جایی رسیده است که به مدیر آن اعتماد به نفسی کاذب بخشیده و وی را متقاعد کرده است که میتواند راجع به ریز و درشت مسائل سیاسی و اتفاقاً بر خلاف مصالح عالیه نظام اظهارنظر کند، از روی خوش نشان دادن به ورود گزارشگر حقوق بشری تحمیل شده به ایران گرفته تا ... احساس دغدغهمندی رئیس فعلی اسکودا در حالی است که وی صراحتاً علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موضعگیری داشته است. «ب.ک» عضو هیأت موسس جمعیتی موسوم به «شورای صلح» است که اکثر قریب به اتفاق آن را اعضای منافقین و تودهای تشکیل میدهند که یا خارجنشین هستند و یا اگر در ایرانند با جرمهای سنگینی در زندان به سر میبرند. این شورا که از اساس برای پیشبرد اهداف منافقین در برنامه هستهای و حقوق بشر ایران تشکیل شده در بخشی از بیانیه تأسیسی خود به صراحت آورده است: «ما علیرغم مخالفت بنیادین با نظام سیاسی و سیاست خارجی حاکم بر کشور ایران ...»!
نانوشته پیداست که بودن چنین فردی در رأس یک اتحادیه شبههناک حقوقی، موجب بدبینی مردم به جامعه وکلا است و البته که رویه در پیشگرفته شده توسط وی برای خود وکلا هم هزینهزاست.
4- مجموعه این عملکرد و اتخاذ چنین روشهایی علیه منافع ملی و نظام، و موارد دیگری چون عدم رعایت تعرفههای مصوب در گرفتن حق وکالت که از جانب معدودی از وکیلنماها رویه شده و گویی آن را حق ذاتی خود هم میدانند، باعث شده است که قاطبه مردم دید مثبتی نسبت به قشر وکلا که اکثر قریب به اتفاقشان، مؤمن به آرمانهای نظام و پیگیر حقوق مردم هستند نداشته باشند؛ برای اثبات این موضوع کافی است سری به دادگاهها بزنیم و از شاکیان و متهمان راجع به وکلایشان نظرخواهی کنیم، خواهیم دید که در بیشتر موارد هم شاکی و هم متهم، وکیل خود را جوری توصیف میکند که گویی پول میگیرد تا حق را جابجا کند !
استمرار چنین وضعیتی زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست. قوه قضائیه با تنظیم لایحه جامع وکالت، گام بلندی در جهت حذف این رویه ناپسند برداشته است، اما با آمد و شد این لایحه و طولانی شدن ارسال آن به مجلس و همچنین جو رسانهای که علیه آن به راه انداخته شد، متن نهایی در حال ارسال به مجلس را از خاصیت و بازدارندگی انداخته است. لازم است نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی که حامی حقوق مردم هستند، با درنظر داشتن متن اولیه تنظیم شده توسط قوه قضائیه، نگذارند عدهای با اهداف خاص و به دستاویز بیمایه «حفظ استقلال وکلا»، بیش از پیش مطامع سیاسی و مالی خود را که با منافع ملی و حقوق مسلم مردم در تضاد است، پیش ببرند آنهم در کسوت «یک نهاد صنفی»!
در راستای حفظ حقوق عامه مردم، لازم است که نظارت قوه قضائیه در امر وکالت، بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، چه امر وکالت، در درجه اول موضوعی حاکمیتی است که ارتباط مستقیمی با احقاق حقوق مردم دارد و نظارت مستحکم و پایدار بر آن، ضروری است؛ مقوله «نظارت» هم متفاوت با «دخالت» است و تباینی با حفظ استقلال وکیل در حرفه خود ندارد. تأکید بر این موضوع هم لازم است که، کانون وکلا و تمام نهادهای صنفی مشابه آن، در نهایت کار ویژهای جز خدمت به مردم و تسهیل امور جاری کشور ندارند و مردم نباید بیپناه، اسیر دست عدهای «قانوندان قانونشکن» شوند.
و در باره رشد یکباره و اختاپوسی نهاد خاص وکالتی نیز گفتنیهای دیگری هم هست و لازم است که مجلس محترم شورای اسلامی یک بار برای همیشه در متن نهایی لایحه جامع وکالت فکری به حال این موارد نیز بکند که بیش از این شاهد ایجاد هزینه توسط زائدههای ناخلف کانونهای وکلا نباشیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
لایحه جامع وكالت چالش برانگیز است
اسفنانی درگفت و گو با ایلنا لایحه جامع وكالت چالش برانگیز است 1393-04-23 04 39 از عدهای که مدعی بودند که تعریف جرم سیاسی دارای ایرادهای جدی است درخواست كردیم این ایرادها را به ما منتقل کنند که اگر لازم شد در صحن اصلاح شود اما تا کنون یک مورد نیز اعلام نشده است در بررسی لایحهاسفنانی: لایحه جامع وكالت چالش برانگیز است
اسفنانی لایحه جامع وكالت چالش برانگیز است از عدهای که مدعی بودند که تعریف جرم سیاسی دارای ایرادهای جدی است درخواست كردیم این ایرادها را به ما منتقل کنند که اگر لازم شد در صحن اصلاح شود اما تا کنون یک مورد نیز اعلام نشده است در بررسی لایحه طرح جامع وكالت در کمیسیون قضایی و حقوقشهرداری ملزم به تهیه لایحه "جامع عفاف و حجاب" شد
شهرداری ملزم به تهیه لایحه "جامع عفاف و حجاب" شدطرح الزام شهرداری تهران برای ارائه لایحه جامع عفاف و حجاب به تصویب رسید به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی دلایل ارائه این طرح را در سآمادگی گروه محامی برای وکالت فلسطینیان در مجامع بین المللی
فیسبوک تویتر Google Cloob به دنبال قتل عام زنان و کودکان بی دفاع غزه آمادگی گروه محامی برای وکالت فلسطینیان در مجامع بین المللی تهران- ایرنا- گروه حقوقدانان بین المللی و وکلای دادگستری ضمن محکوم کردن جنایات اسراییل علیه مردم بی گناه غزه برای طرح دعاوی مناسب به وکالت از فلسطینیالایحه وکالت به مجلس ارسال نشود
یکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۶ عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز از ارسال نامه کمیته پیگیری لایحه جامع وکالت به رییس جمهور خبر داد جلیل مالکی در گفتوگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا درباره تغییرات حاصله در لایحه وکالت اظهار کرد متعاقب تصویب لایحه جامعشهرداری ملزم به تهیه لایحه «جامع عفاف و حجاب» شد
شهرداری ملزم به تهیه لایحه جامع عفاف و حجاب شد طرح الزام شهرداری تهران برای ارائه لایحه جامع عفاف و حجاب به تصویب رسید به گزارش گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران مجتبی شاکری رئیس کمیته فرهنگی دلایل ارائه این طرح را در سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب رضاخانی در محورهایچاپ اسکناس درشت معلول ضرورت نیاز به نقدینگی در جامعه است
فیسبوک تویتر Google Cloob یک استاد اقتصاد در گفت و گو با ایرنا چاپ اسکناس درشت معلول ضرورت نیاز به نقدینگی در جامعه است تهران - ایرنا - یک استاد اقتصاد چاپ اسکناس های درشت از سوی دولت را معلول ضرورت تامین نقدینگی مورد نیاز در جامعه دانست و تاکید کرد که این امر نقشی در افزایش نآخرین وضعیت لایحه جامع مالکیت فکری و معنوی
میرکوهی در گفتکو با باشگاه خبرنگاران تشریح کرد آخرین وضعیت لایحه جامع مالکیت فکری و معنوی معاون حقوقی و پارلمانی وزیر دادگستری گفت لایحه جامع مالکیت فکری و معنوی تا قبل از اتمام مهلت آزمایشی قانون ثبت اختراعات برای ارسال به دولت آماده بود اما قرار است لایحه قانون ثبت اختراعات بآخرین وضعیت لایحه حمایت از کودکان از زبان کارشناسان/۳ لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان جامع است/باید منتظر نحو
آخرین وضعیت لایحه حمایت از کودکان از زبان کارشناسان ۳لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان جامع است باید منتظر نحوه اجرا باشیمیک حقوقدان با تعریف از لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان گفت محتویات این لایحه در کل به نفع کودک است اما مادامی که ظرف با مظروف سازگاری نداشته باشد ما امیدی بهتدوین طرح جامع صنایع مختلف بورس/ راهکارهای کوتاه مدت به بورس ضربه میزند
جمعه ۲۷ تیر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۱۷ دبیر کل کانون نهادهای سرمایه گذاری از تدوین طرح جامع صنایع مختلف بورس خبر داد و تاکید کرد که راهکارهای کوتاه مدت به بازار سرمایه آسیب زده و باید سیاست های بلند مدت و عملی برای رونق بورس تهران تدوین شود بهروز خدارحمی-دبیر کل کانون نهادهای سرمایه گذاری-دراعلام آمادگی بسیج جامعه پزشکی برای ارائه خدمات امدادی ـ درمانی به مردم غزه
کرمان اعلام آمادگی بسیج جامعه پزشکی برای ارائه خدمات امدادی ـ درمانی به مردم غزه در پی جنایات و حمله ناجوانمردانه رژیم غاصب صهیونیستی به مراکز درماني ـ پزشکي بسيج جامعه پزشکي با صدور بيانيهاي ضمن حمايت از مردم مظلوم غزه این حمله ی وحشیانه را محكوم كرد به گزارش خبرنگار بضرورت تنظيم برنامه جامع کاهش ريسک فاکتور هاي طلاق در کرمانشاه
۲۶ تير ۱۳۹۳ ۹ ۱۴ق ظ در جلسه بررسي تحکيم بنيان خانواده تاکيد شد ضرورت تنظيم برنامه جامع کاهش ريسک فاکتور هاي طلاق در کرمانشاه مديرکل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري کرمانشاه گفت آموزش هاي قبل از ازدواج براي اقشار مختلف منجر به زندگي سالم و کاهش طلاق در جامعه مي شود به گزتصمیم دیوان عدالت اداری توهین به جامعه داروسازی است
رئیس انجمن داروسازان کرمان تصمیم دیوان عدالت اداری توهین به جامعه داروسازی است حق فنی در تمام کشورها به عنوان تعرفه خدمات حرفهای داروسازان وجود دارد و تصمیم غیر کارشناسی و شتابزده دیوان عدالت مبنی بر ابطال حق فنی توهین به جامعه داروسازی کشور است شهرام کلانتری رئیس انجمن دارونماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان: عدالت، فداکاری و دستگیری از مستضعفان را در جامعه نهادینه کنیم
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عدالت فداکاری و دستگیری از مستضعفان را در جامعه نهادینه کنیمنماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت عدالت فداکاری و دستگیری از مستضعفان از سجایای حضرت علی ع است که باید در خود نهادینه کنیم به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان آیتالله عبحقوق کودکان، دغدغه جامعه مدنی ایران
فیسبوک تویتر Google Cloob نگاهی به فعالیت های انجمن حمایت از حقوق کودکان حقوق کودکان دغدغه جامعه مدنی ایران تهران-ایرنا- کودکان به عنوان سرمایه های اجتماعی فردا جزو آن دسته کسانی هستند که مواظبت و حمایت از حقوق آن ها از حساسیت و اهمیت بیشتری برخوردار است هر چند نمی توان بر اینامام جمعه اردبیل: عدالت علی (ع) اجازه خودنمایی به مسئولان را نمیدهد/جامعه تماشاگر بیرحم است
امام جمعه اردبیل عدالت علی ع اجازه خودنمایی به مسئولان را نمیدهد جامعه تماشاگر بیرحم استامام جمعه اردبیل گفت عدالت علی ع اجازه نمیدهد در مسند قدرت کسی بخواهد براساس هوا و هوس خود رفتار کند به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل آیتالله سید حسن عاملی در مراسم احیای شب قدرخطر آلودگی هوای لرستان برای سلامت جامعه
جمعه ۲۷ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۵ دانشگاه علوم پزشکی لرستان با صدور اطلاعیهای اعلام کرد آلودگی هوای لرستان سلامت عموم افراد جامعه را با خطر مواجه کرده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان دانشگاه علوم پزشکی استان به دنبال ورود ریزگردها به آسمان لرستان ضم-
گوناگون
پربازدیدترینها