تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813198906




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی شهر تاریخی قومس توسط استاد برجسته شرق شناسی جهان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی شهر تاریخی قومس توسط استاد برجسته شرق شناسی جهان سمنان - ایرنا - مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان از حضور استاد برجسته و رییس بخش تاریخ شرق و تمدنهای شرقی دانشگاه کراکف لهستان و متخصص دوره پارت و هلنیسم در این استان برای بررسی شهر تاریخی قومس و سایت اشکانی این استان خبر داد.


ˈمحمدحسین بحرالعلومیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: پرفسور ˈمارک یان اولبریختˈ برای جمع آوری اطلاعات در خصوص زندگی اشکانیان به ایران و استان سمنان سفر کرده است.
وی افزود: این متخصص دوره پارت و هلنیسم، برای بررسی بقایای شهر تاریخی قومس به استان سمنان سفر کرده است.
وی با اشاره به اینکه این استاد شرق شناسی، در حال تالیف کتاب ˈرزم افزارهای اشکانیˈ است، گفت: وی متخصص دوره یونانی – اشکانی است و بیشترین تخصص را در زمینه شناخت اشکانیان دارد.
پرفسور مارک یان اولبریخت مدیر بخش تاریخ باستان و تمدن های شرقی دانشگاه رژشوف لهستان،مولف چندین جلد کتاب از جمله سواره نظام سنگین اسلحه در دنیای باستان و ایران باستان و همچنین نویسنده بیش از 20 مقاله و 30 نقد در حوزه مرتبط با ایران و تاثیرات متقابل ایران بر غرب و غرب بر ایرانیان در دنیای باستان است.
ویرانه های شهر تاریخی قومس در پنج کیلومتری شرق قوشه واقع شده است.
قوشه روستایی از دهستان قهاب صرصر در بخش صید آباد شهرستان دامغان است که در 15کیلومتری جنوب غربی صید آباد و حدود 34 کیلومتری جنوب غربی شهرستان دامغان واقع شده است.
تاریخچه مطالعات باستان شناسی در شهر قومس در منطقه قوشه به مطالعات اریک اشمیت در سال 1931 میلادی باز می گردد.
در کاوشهای ˈاستروناخˈ در این منطقه، آثاری از دورهای ماد، آهن میانی و نو، هخامنشی، سلوکی، اشکانی، ساسانی و سده های میانی دوره های اسلامی مشاهده شد.
در بررسی سالهای 1373 تا 1376 توسط سازمان میراث فرهنگی در این محوطه و سایر محوطه های باستانی سمنان، مشخص شد که شهر قوم از هزاره پنجم تا چهارم و هزاره اول پیش از میلاد استقرار داشته است.
ˈجان هانسمنˈ در دو دوره مطالعه شهر قومس به اطلاعاتی از تداوم آثار فرهنگی از دوره آهن تا دوره اسلامی و معماری دوره اشکانی در این منطقه دست یافت.
در طی کاوشهای باستان شناسی از این منطقه، آثاری از جمله ظروف سفالی، شیشه ای و سنگی و تعدادی سکه مربوط به دوره اشکانی شناسایی شده است.ک/3
7342/599



05/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن