تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805705656




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاربردی کردن علوم تلفات بلایای طبیعی را کاهش می دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان مدیریت بحران کشور: کاربردی کردن علوم تلفات بلایای طبیعی را کاهش می دهد تهران - ایرنا - رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: کاربردی کردن دستاوردهای علمی، تلفات و خسارت های بلایای طبیعی را کاهش می دهد.


به گزارش ایرنا از سازمان مدیریت بحران کشور، «اسماعیل نجار» روز یکشنبه در بازدید از موسسه ملی اقیانوس شناسی افزود: اگر هشدارها و اطلاعیه ها به صورت منظم و به موقع در اختیار مدیریت بحران قرار گیرد، مقابله و مواجهه با حوادث طبیعی موثرتر خواهد بود.
وی ادامه داد: این سازمان در تلاش است ارتباط مستمری با مراکز علمی و تحقیقاتی بمنظور مدیریت بحران و کاهش اثرات بلایای طبیعی داشته باشد.
رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور تصریح کرد: بحران یک امر تعریف شده است و آنچه در مدیریت بحران مورد توجه قرار دارد حوادث غیرمترقبه است و کشور نباید هزینه سوءمدیریت ها که در طول زمان بوجود آمده است را بدهد.
معاون وزیر کشور با اشاره به پدیده خشکسالی افزود: خشکسالی پدیده ای است که در طول زمان و دهه های گذشته بوجود آمده و وزارتخانه ها و نهادهایی که نتوانسته اند آن را مدیریت کنند باید پاسخگو باشند.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور به اهمیت آموزش و پیشگیری از حوادث اشاره کرد و گفت: با توجه به اطلاعات و دستاوردهای تحقیقاتی مراکز علمی و آموزشی ظرفیت استفاده از مراکز علمی در این سازمان وجود دارد.
رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی نیز با اشاره به تفاهمنامه منعقده این موسسه با سازمان مدیریت بحران کشور گفت: آمادگی داریم بازوی علمی و تحقیقاتی مدیریت بحران کشور باشیم .
«وحید چگینی» افزود: بهره برداری از اقیانوس‎ها و دریاها به لحاظ حمل و نقل، تجارت، منابع غذایی و دارویی، منابع معدنی و امنیت کشورهای ساحلی از اهمیت ویژه ای در جهان امروز برخوردار است.
وی گفت: پهنه‏ گسترده ای از قلمرو سرزمین ایران به طول بیش از ٢٧٠٠ کیلومتر را کرانه ‏های آبی دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان تشکیل می دهد، وجود یک موسسه ملی فعال در زمینه های مختلف علوم دریایی و اقیانوسی در جمهوری اسلامی ایران، همواره از اهمیت راهبردی برخوردار بوده است.
رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی خاطرنشان کرد: مخاطرات دریایی مانند سونامی، کشند قرمز و طوفان های دریایی و جریان های شکافنده در این مرکز به صورت مستمر و دقیق در حال مطالعه است.
چگینی افزود: جریانهای شکافنده بخصوص در سواحل دریای خزر هر ساله جان 150 تا 300 نفر از هموطنان را می گیرد، جریان شکافنده که به جریان تند برگشتن و جریان مرگبار نیز معروف است، یکی از دلایل اصلی غرق شدن و مرگ شناگران در دریاست.
رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی گفت: مدل سازی در بخشی از ساحل بندرانزلی صورت پذیرفته است که هشدارهای لازم را به شناگران در مواقع بروز جریان کشنده می دهد و اجرای کامل این طرح نیازمند مطالعات و همکاری موسسات مختلف است.
چگینی، ایجاد هماهنگی و همکاری مشترک بین پژوهشگاه، سازمان نقشه برداری، سازمان صدا و سیما برای اطلاع رسانی و همچنین اختصاص بودجه برای موضوع مخاطرات دریایی مهم و ضروری عنوان کرد.
وی افزود: پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برای توسعه فعالیت های میدانی دریایی، چهار مرکز پژوهشی در شهرهای نوشهر، بوشهر، بندرعباس و چابهار دایر کرده است.
رییس موسسه ملی اقیانوس شناسی به تعامل این موسسه با ارگان ها، سازمان ها و دانشگاه های دریایی کشور اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه در حوزه علوم دریایی و اقیانوسی، ارتباط خوبی در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی دارد.
چگینی با بیان اینکه موسسه به طور مستمر پیش بینی امواج را رصد می کند، گفت: پیش بینی امواج، جریان ها و توفان های حاره ای از جمله کارهای است که در مرکز پیش بینی و هشدار مخاطرات دریایی انجام می شود.
رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی تصریح کرد: در خصوص بحث سونامی و جریان های شکافنده، پژوهشگاه مطالعات میدانی و آزمایشگاهی خوبی انجام داده است و با مدل سازی که در این مورد انجام داده این پدیده به صورت علمی تشریح و عواقب آن پیش بینی و در سطح رسانه ها گزارش شده است.
اجتمام(1) ** 1293 ** 1071



05/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن