واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خبر داد: تامین سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای بهسازی اماکن متبرکه عراق تهران - ایرنا - رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: تا کنون توانسته ایم از سه هزار میلیارد تومان از ظرفیت بانکی کشور برای بهسازی اماکن متبرکه در پروژه های عمرانی سه شهر کربلا، نجف و کاظمین بهره مند شویم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «حسین پلارک» روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهمنامه بین این ستاد و موسسه مالی و اعتباری کوثر، با اشاره به اعتبارات لازم برای تکمیل پروژه های عمرانی در کشور عراق گفت: طبق آمار، حدود سه هزار میلیارد تومان بودجه برای تامین اعتبارات و تکمیل پروژه های عمرانی عتبات عالیات برآورد شده که تاکنون 500 میلیارد تومان آن هزینه شده است.
وی ادامه داد: پیش بینی می کنیم با مشارکت و حمایت بانک های کشور بتوانیم شاهد دریافت خیرات و نذورات مردمی و کمک مالی بیشتر به پروژه های در دست اجرای اماکن متبرکه عراق باشیم.
پلارک با اشاره به سابقه فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات در تکمیل پروژه های عمرانی گفت: این ستاد از سال 1381 و بعد از سقوط رژیم بعثی صدام، حضور و تعامل خود را در عراق با هدف تجمیع و ساماندهی کمک های مردمی در عرصه بازسازی حرمین شریفین به کار گرفت که بیش از 150 پروژه را در اعتاب مقدسه اجرا کرده است.
وی افزود: این ستاد با برنامه ریزی و پیش بینی چشم انداز و استراتژی مشخص، اجرای طرح ها را در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت آغار کرد.
پلارک گفت: در مرحله نخست، وجود برخی ضعف های اساسی از جمله نبود امکانات رفاهی، سرویس بهداشتی، امکانات سرمایشی و گرمایشی و نظافت اطراف حرم ها وجود داشت که ستاد بازسازی عتبات عالیات در قالب پروژه های کوتاه مدت این نقایص را برطرف کرد.
رییس ستاد بازسازی عتبات افزود: در پروژه های میان مدت، رفع نیازهای نسبی حرم ها در چهار شهر نجف، کربلا، سامرا و کاظمین و پنج حرم از نظر شکل و ظاهر را ساماندهی کردیم که بطور کامل سنگ کاری های داخل گنبد و صحن ها و کف تعویض شد.
پلارک تصریح کرد، ستاد بازسازی عتبات عالیات در قالب پروژه های بلندمدت موفق به توسعه سرداب در شهر کاظمین و افزایش سه برابری فضای حرمین شریفین شد.
وی ادامه داد: در راستای اجرای پروژه های بلندمدت، رفع نیازهای خدماتی حرم ها، پیش بینی امکان درمان زایرین، ساخت مجتمع خدماتی در شش طبقه و ساخت بیمارستان با تمامی تجهیزات مدرن که بزودی بهره برداری می شود در اولویت قرار دارد.
پلارک گفت: با توجه به اینکه هرساله شاهد حضور میلیونی زائران در عتبات عالیات هستیم، از این رو برای فضای زیارتی نیاز به توسعه جدی داریم و فضاهای کنونی حرم های امام علی(ع) یا حرم مطهر امام حسین(ع) جوابگوی خیل عظیم زایران نیست.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: در همین راستا، ستاد بازسازی عتبات عالیات با همکاری دولت عراق، سه پروژه عظیم توسعه حرم های شریف امیرالمومنین(ع)، امام حسین (ع) و شهر کاظمین را با حداقل 300 مترمربع آغاز کرده است.
پلارک تصریح کرد: از میان پروژه های بلندمدت، طرح صحن حرم امام علی(ع) با نام حضرت زهرا(س) راه اندازی شده و قصد داریم حرم حضرت امام حسین(ع) را توسعه دهیم که در این راستا نیز زمینی به وسعت 45 هزار مترمربع در چهار طبقه حد فاصل خیمه گاه و باب القبله طراحی شده است.
وی افزود: همچنین در شهر کاظمین سه صحن بزرگ با نام های صاحب الزمان(عج)، امام رضا(ع) و باب المراد با بیش از 80 هزار مترمربع فضا در دست ساخت است.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات ادامه داد: مشارکت در طرح های عمرانی عتبات عالیات و عشق و علاقه مردم به اهل بیت(ع) و شفاف سازی ستاد بازسازی عتبات عالیات از پروژه ها و برنامه های خود باعث شده تا شاهد مشارکت گسترده مردم در تمام دستگاه های کشور باشیم.
پلارک گفت: امروز نیز در راستای بهره مندی از ظرفیت بانکی و تسهیل در مشارکت مردمی برای کمک مالی به پروژه های عمرانی عتبات عالیات با موسسه مالی و اعتباری کوثر تفاهمنامه امضا می کنیم که اگر مدیران این مجموعه توجه جدی نسبت به این موضوع داشته باشند، می توانیم در جذب وجوهات و نذورات مردمی بیش از پیش موثر واقع شویم.
اجتمام ** 9188 ** 1071
05/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]