تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860355624




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای طرح جامع جمعیت در کشور نیازمند 10 هزار میلیارد تومان اعتبار است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شرق > سیستان و بلوچستان شهریاری در گفتگو با مهر:
اجرای طرح جامع جمعیت در کشور نیازمند 10 هزار میلیارد تومان اعتبار است
زاهدان-خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده که در کمیسیون‌های تخصصی مجلس و کمیسیون فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گفته است نیازمند 10 هزار میلیارد تومان اعتبار است.



دکتر حسینعلی شهریاری در گفتگو با مهر با بیان اینکه  طرح جامع جمعیت نیازمند 10 هزار میلیارد تومان اعتبار است بیان داشت: ‌در صورت عملیاتی شدن این طرح دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص کاهش جمعیت رفع می‌شود. نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود اینکه تامین بار مالی این طرح کمی مشکل به نظر می‌رسد اما دولت باید با اختصاص و کمک به تامین بودجه مورد نظر در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب کمک کند.              وی با اشاره به اینکه زیرساخت‌های لازم برای عملیاتی شدن طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده فراهم شده است ادامه داد: مشاهده نتایج اجرای این طرح در حدود 20 سال زمان خواهد برد و آینده‌نگری خوبی در آن لحاظ شده است. طرح نظام تحول سلامت با رضایت مردم همراه است شهریاری همچنین با بیان اینکه اجرای طرح نظام سلامت با اعتبار 9 هزار میلیارد تومان موجب افزایش رضایت مندی مردم شده است افزود: نگرانی موجود در این رابطه اینست که در صورت عدم تامین منابع مالی مشکلات زیادی برای مردم به بار خواهد آورد. وی ادامه داد: طرح نظام تحول سلامت برای کمک و حمایت از روستائیان، تحت پوشش قرار دادن شهرهایی با جمعیت زیر 20 هزار نفر، ساکنان حاشیه شهرها و همچنین تحت پوشش قرار دادن مددجویان کمیته امداد و بهزیستی تعریف شده است که اجرای آن کمک شایانی به درمان اقشار آسیب پذیر و مردم داشته است. وی افزود: پیشگیری همواره بر درمان مقدم است و لذا باید سرمایه خود را به منظور جلوگیری از هزینه‌های تحمیلی درمان بر روی راه‌های پیشگیری از آن معطوف کنیم. محدودیت برای تولد فرزندان سوم برداشته شده است وی همچنین افزود: در سال 72 قوانین بازدارنده ای برای تنظیم خانواده و عدم ارایه خدمات به فرزندان سوم خانواده وضع شد که این قوانین در سال گذشته و محدودیت های جاری برای به دنیا آوردن فرزندان سوم و یا بیشتر لغو شده است. وی اظهار داشت: در همین راستا طرحی ارایه شده است تا عقیم سازی دائم برای بانوان و مردان نیز ممنوع اعلام شود و تنها در موارد خاص و با شرایط ویژه نسبت به این درخواست اقدام شود. شهریاری بیان داشت: با قوانین جدید عقیم‌سازی دائمی سهم الوصول نخواهد بود و تنها در موارد خاصی که منجر به خسران و زیان شود و یا افراد را با خطرات جدی مواجه سازد اعمال خواهد شد.


۱۳۹۳/۴/۲۳ - ۱۳:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن