واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ مرداد ۱۳۹۳ (۱۰:۹ق.ظ)
لزوم افزايش وضعيت ايمني راه هاي خوزستان استاندار خوزستان گفت: در سال هاي گذشته حجم سرمايه گذاري و توسعه صنايع در استان بيش از رشد زير ساخت ها بوده است.
به گزارش خبرگزاري موج؛ مقتدايي در کارگروه تخصصي ايمن سازي جاده هاي درون و برون شهري استان با تاکيد بر کاهش حوادث و تلفات جاده اي گفت: با توجه به وضعيت استان خوزستان در حوزه راه ها لازم است دستورالعملي ويژه براي استان در راستاي رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي تدوين شود.
استان خوزستان افزود: به لحاظ هم مرز بودن با کشور هاي همسايه، سرمايه گذاري هاي دولتي انجام شده و تردد خودروهاي سنگين، استان خورستان شرايط خاصي دارد و بايد با توجه به اين شرايط راهکاري براي تردد خودروها اعمال شود.
وي گفت: متاسفانه در سال هاي گذشته صنعت به شکل چشم گيري در استان خوزستان توسعه يافته است در حالي که زير ساخت ها متناسب با صنعت توسعه نيافته است.
مقتدايي بيان کرد: با وجود تمامي محدوديت هاي موجود در استان بايد يک نقشه راه براي استان در حوزه راه و ترافيک درون و برون شهري تدوين شود.
وي افزود: مسوولان استان اين حق را دارند که دستورالعملي خاص براي استان جهت ورود و خروج خودروهاي سبک و سنگين وضع کنند.
وي ادامه داد: اگر در قوانين حال حاضر قانون سرعت محدود و سبقت ممنوع وضع شود بسياري از مشکلات استان در بخش حوادث و سوانح جاده اي حل خواهد شد.
مقتدايي افزود: براي کاهش سوانح و حوادث رانندگي بايد ابتدا وظايف هر دستگاه معين شود و پس از آن معاونت عمراني استانداري خوزستان کتابچه اي از شرح وظايف دستگاه هاي استان در اين حوزه تهيه کند.
همچنين در اين کارگروه معاون امور عمراني استانداري خوزستان با اشاره به اينکه ارتقاء سطح ايمني راه ها وظيفه اي ملي است بيان کرد: مبحث ايمني راه ها از عهده يک ارگان و يا سازمان خارج است و تمامي دستگاه هاي اجرايي بايد در اين خصوص همکاري هاي لازم را داشته باشند.
"احمد سياحي "بيان کرد: بر اساس آمار اعلام شده از سوي پليس راهور کشور ،استان خوزستان در سال گذشته از نظر آمار تلفات جاده اي هفتمين استان کشور بوده است.
وي با اشاره به اينکه در استان خوزستان 14 هزار کيلومتر راه وجود دارد اظهار کرد: سالانه 20 درصد از حمل و نقل سنگين کشور و 54 درصد از ترانزيت مواد نفتي کشور از طريق راه هاي استان انجام مي شود .
سياحي با بيان اينکه براي تهيه علايم رانندگي کمبودهايي دربخش تامين اعتبارات وجود دارد گفت: با وجود 13 يادمان دفاع مقدس در خوزستان و وجود بنادر مرزي و بسياري شاخصه هاي ديگر لازم است به مسئله ايمني راه هاي استان توجه بيشتري شود.
وي بر اجراي طرح کاهش تلفات جاده اي در استان تاکيد کرد و گفت: باتوجه به شناخت از مشکلات حوزه راه هاي استان و ميزان اعتبارات لازم براي حل مشکلات اين حوزه، دستگاه هاي اجرايي بايد مشارکت بيشتري در اين زمينه داشته باشند.
معاون امور عمراني استانداري خوزستان بيان کرد: بر اساس آمار هاي ارايه شده ميزان تصادفات و تلفات جاده استان در سال 92 ،13 درصد نسبت به سال 91 کاهش يافته است.
سياحي گفت: همچنين در چهار ماهه نخست امسال اين آمار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 6 درصد کاهش يافته که اميدواريم اين روند کاهشي در سال جاري همچنان ادامه داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]