واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ مرداد ۱۳۹۳ (۱۷:۳۷ب.ظ)
تصويب 21 طرح سرمايه گذاري در خراسان رضوي با حضور استاندار خراسان رضوي و در جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه، 21 طرح سرمايه گذاري در استان تصويب شد.
به گزارش خبرگزاري موج، مجوز احداث دفتر باربري حمل و نقل، راه اندازي شرکت حمل و نقل داخلي، پايانه حمل و نقل و احداث واحد پسته پاک کني در شهرستان خواف، احداث مجتمع خدماتي- رفاهي دو منظوره درجه يک در چناران و حريم شهر ملک آباد، اجراي طرح آجر سفال در تربت حيدريه، احداث فرودگاه فوق سبک در کاشمر، راه اندازي و احداث دهکده شادي و سلامت و اجراي مجتمع صنفي در مشهد، توليد بلوک سفالي در کاشمر، اجراي طرح بتن سيال در سبزوار، احداث استخر سرپوشيده در تربت حيدريه و توسعه شهرک صنعتي کاويان، از جمله موارد مصوب بود.
علي رضا رشيديان، استاندار خراسان رضوي در اين جلسه با تاکيد بر حمايت همه جانبه از سرمايه گذاري هاي بخش خصوصي در استان اظهار داشت: به منظور توسعه اين روند بايد پاسخگويي به ارباب رجوع و روند بررسي موافقت اصولي ها براي اجراي طرح هاي سرمايه گذاري، در کارگروه هاي تخصصي استاني بر اساس يک جدول زمانبندي منطقي و مورد قبول تمام دستگاه هاي اجرايي باشد.
وي افزود: بخش خصوصي به عنوان بازوي دولت در راستاي توسعه اقتصاد و عبور از رکود اقتصادي نقش تعيين کننده اي دارد که بايد از اين ظرفيت استفاده بهينه شود.
استاندار خراسان رضوي توجه به مباحث توسعه پايدار روستايي و اجراي طرح هاي اشتغالزا با هدف تثبيت و ماندگاري روستاييان را از جمله موارد حائز اهميت برشمرد.
رضا جمشيدي، معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري خراسان رضوي نيز در اين جلسه ضمن ارائه گزارشي از روند تخصيص اعتبارات جاري و تملک دارايي هاي سرمايه اي استان در سال جاري و نحوه تخصيص آن به شهرستان ها، اظهار داشت: ميزان جذب اعتبارات سال گذشته استان که سال مالي آن پايان تيرماه سال جاري بود؛ 98.98 درصد بوده است.
وي ادامه داد: حدود يک درصد باقي مانده مربوط به اعتبارات پژوهشي دستگاه هاي اجرايي بود که جذب نشد.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري خراسان رضوي در خصوص اعتبارات ماده 180 قانون برنامه پنجم توسعه گفت: مجموع اعتبارات تخصيص يافته 209 ميليارد تومان است که 60 درصد آن به پروژه هاي ملي و 40 درصد به پروژه هاي استاني اختصاص مي يابد که از محل اعتبارات استاني پنج درصد آن بايد به توسعه ورزش همگاني اختصاص يابد.
وي ادامه داد: توزيع اين اعتبار با پيشنهاد نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي و مصوبه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان، صورت مي پذيرد با اين محدوديت که سقف اعتبار هر پروژه جديد نبايد بيش از يک ميليارد تومان باشد و زمان بهره برداري از پروژه ها نهايتا دو ساله و در صورت اجراي پروژه جديد تنها يک پروژه در هر شهرستان و سال اتمام آن 93 و 94 باشد.
گفتني است جايه جايي دستگاه اجرايي براي اجراي پنج پروژه فرهنگي در شهرستان هاي مشهد،تربت حيدريه، قوچان، نيشابور و سرخس از اداره کل راه و شهر سازي به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي و افزايش 10 ميليارد تومان اعتبارات اجراي طرح هاي هادي روستايي از ديگر مصوبات جلسه شوراي برنامه ريزي و توسعه استان بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]