تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كاغذى را كه روى آن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم نوشته شده است از روى زمين برد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801703115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بحران آب هرمزگان از خشکی دریاچه ارومیه خطرناک تر است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob مدیرعامل آب منطقه ای: بحران آب هرمزگان از خشکی دریاچه ارومیه خطرناک تر است بندرعباس-ایرنا-مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان گفت: برداشت بی رویه از سفره های آب زیرزمینی ،وضعیتی خطرناک تر از دریاچه ارومیه برای هرمزگان به وجود آورده است.


به گزارش ایرنا، محمدباقر حیدری پنجشنبه در در نشست ˈبررسی چالش های آب استان با حضور قضاتˈ افزود: نشست ناگهانی زمین یکی از خطراتی است که در صورت بی توجهی نسبت به ذخایر آبی، شهرهای هرمزگان را تهدید و آن را با یک فاجعه انسانی مواجه می کند.
وی ادامه داد:بر اثر خشکسالی و برداشت بی رویه تاکنون 38دشت آبی استان ˈممنوعه ˈ و ˈممنوعه بحرانی ˈاعلام شده و پنج دشت نیز در آستانه ممنوع شدن هستند.
حیدری برداشت بی رویه و حفرچاه غیرمجاز در استان را خطرناک تر و پرزیان تر از قاچاق سوخت توصیف و اضافه کرد:سایر استان ها دچار کم آبی هستند اما بی آبی محض هرمزگان را تهدید می کند.
وی ادامه داد:از 6هزار حلقه چاه غیرمجاز ،سال گذشته حدود 60حلقه چاه مسدود شد که تاثیر چندانی ندارد و ضابطین قضایی و مجریان اجرای حکم مسدود کردن چاه ها در این زمینه جدیت چندانی نشان نمی دهند.
حیدری خاطرنشان کرد:نگاه ترحم آمیز به دارندگان چاه های غیرمجاز آینده تمام مردم استان را به خطر می اندازد و از سوی دیگر استفاده از آب شیرین کن نیز به سفره های آب زیرزمینی لطمه می زند.
مدیرعامل آب منطقه ای هرمزگان تصریح کرد:ورود پساب آب شیرین کن ها زمین ها را شور کرده و به همین دلیل شرکت آب منطقه ای از سال گذشته استفاده از آب شیرین کن در چاه های کشاورزی را ممنوع کرده و در حال مطالعه جامع در این زمینه است.
این مسوول همچنین تصرفات در بستر رودها ،ساخت و ساز در حریم دریا و خورها را نیز یکی دیگر از چالش های جدی معرفی و اضافه کرد:خورها و رودها مسیرهای طبیعی هدایت آب هستند که تخریب آنها موجب افزایش خطر سیل و آبگرفتگی شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان در این نشست که با حضور رییس کل و قضات دادگستری استان برگزار شد،خواهان حمایت قضایی برای رفع تصرف و مسدود کردن چاه های غیرمجاز شد.ک/3
7192/668

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





02/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن