تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين شما كسى است كه براى زنان خود بهتر باشد و من بهترين شما براى زن خود هستم....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852786333




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رادیو اسراییل درباره همدانی ها چه گفت؟+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
رادیو اسراییل درباره همدانی ها چه گفت؟+عکس
با گذشت 32 سال از بمباران خونین روز قدس مردم همدان، بار دیگر خاطره این روز در دارالمومینن و دارالمجاهدین زنده می‌شود. ایسنا :  32 سال پیش در چنین روزی، هواپیماهای جنگی عراق با شلیک دو موشک، نمازگزاران جمعه روز قدس همدان را به خاک خون کشیدند. اما با این وجود، مردم همدان به پیشنهاد "آیت‌الله نوری همدانی" برای اثبات مقاومت و پایداری و عدم تعطیلی نماز جمعه به مانند سیل جمعیت به سوی مسجد جامع روانه شدند. رادیو اسرائیل در خبر شامگاهی خود با اعلام خبر بمباران نمازگزاران روز قدس در همدان اینگونه گفت که "مردم همدان با وجود بمباران‌های مکرر شهر و محل نماز جمعه در نهایت نماز جمعه را در محل دیگری برگزار کردند."


روزهای پایانی ماه مبارک رمضان 1361 نزدیک می‌شد و مردم انقلابی همدان همگام با سایر مسلمان کشورمان بعد از روزهای طاعت و عبادت به درگاه احدیت، خود را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر راهپیمایی "یوم‌القدس" آماده می‌ساختند. در و دیوارهای شهر از چند روز قبل پوشیده از پرده‌هایی بوده که از سر و رویشان انزجار و تنفر و خشم از صهیونیسم غاصب می‌بارید. از طرف دیگر، همزمان با این تکاپو و آمادگی، رزمندگان استان در قالب گردان‌های "نصر"، "فتح" و "خندق" در منطقه عملیاتی "رمضان" وارد عملیات شده و بر سر دشمن همچون صاعقه باریده بودند. ولی این خبر هنوز به اهالی شهر نرسیده بود.



رادیو اسراییل درباره همدانی ها چه گفت؟

جنایت هواپیماهای عراقی در ورزشگاه آزادی همدان



در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان روز بیست‌وپنجم تیرماه سال 61 از اولین ساعات صبح سیل جمعیت از خیابان‌های اصلی به سوی میدان امام خمینی(ره) به راه افتاد. جمعیت انبوه و روزه‌دار با قلب‌های آکنده از خشم نسبت به دشمنان خدا، یهودیان غاصب سرزمین‌های اشغالی، به خیابان‌ها آمده بودند. ساعت 9 صبح جمعیت عظیمی از مسلمانان انقلابی در میدان امام با پرچم‌های به اهتزاز درآمده با نوشته‌های اسلامی انقلابی و با شور زائدالوصفی گردهم آمدند.


از بلندگوها فریادهای "مرگ بر اسرائیل" و "مرگ بر آمریکا" طنین‌انداز بود. پژواک شعارهای مردم شهر را می‌لرزاند. حضور آن‌ها در این راهپیمایی کم‌نظیر بود. در و دیوارهای شهر از این شکوه بر خود می‌بالید. دقایقی بعد جمعیت به سوی ورزشگاه آزادی، محل برگزاری نماز جمعه به حرکت درآمد. همه و همه آمده بودند، پیر و جوان، زن و مرد حتی نوازادان شیرخوار در آغوش مادران، دل‌های روزه‌دار مردم از عشق به خدا می‌تپید و زبان‌ها یکصدا فریاد برآورده بودند "جنگ‌جنگ تا پیروزی". راهپیمایان روز قدس به تدریج به میدان آرامگاه بوعلی نزدیک می‌شدند که ناگهان صدای انفجاری مهیب فریادها را خاموش ساخت.


لحظه‌ای بعد انعکاس صداهای دیگر شهر را در خود مچاله کرد. جمعیت راهپیمایان چشم خود را به قسمت شمال غربی شهر دوخته بودند. آنجا که دود و آتش در دل آسمان کنگره بسته و کوهی از گرد و غبار به هوا برخاسته بود. هواپیمایی سیاه، دل آسمان آبی را خراشی سفید انداخته و در حال فرار بود. مردم پس از لحظاتی سکوت و التهاب به خود آمده و با صلاحیت و شجاعت به حرکت درآمدند.


این بار فریادهای "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" از حنجره خشکیده‌شان رساتر به گوش می‌رسید. عده‌ای به یاری آسیب‌دیدگان شتافتند. همزمان دو قبضه تیربار کالیبر 50 که بر روی دو دستگاه خودرو "تویوتا" در میان راهپیمایان حرکت می‌کردند، ‌شلیک‌هایی به سوی آن هواپیما انجام دادند. اما سودی نبخشید. از دود غلیظی که قسمت شمال غرب شهر را در کام خود فرو برده بود، پیدا بود که هواپیماهای عراقی مناطق مستضعف‌نشین و محروم شهر را هدف گرفته بودند و این اولین‌باری بود که شهر همدان بمباران می‌شد. حتی پدافند هوایی در شهر مستقر نشده بود.


از این رو آنان چندین نقطه را مورد حمله قرار دادند. سیل مردم در حال عبور از خیابان "پاستور" رو به سوی ورزشگاه "آزادی" شهر، محل برگزاری نماز جمعه بود و زمزمه‌های مردم حاکی از آن بود که حد فاصل خیابان باباطاهر تا میدان "آرامگاه باباطاهر" بمباران شده است. محلات امامزاده عبدالله، سبدبافان و قلعه سبزی. دقایقی بعد مردم تکبیرگویان وارد محوطه ورزشگاه شدند و ساعت 11 صبح مراسم نماز جمعه آغاز شد.


رفته‌رفته بسیاری از افرادی که به یاری حادثه‌دیدگان به مناطق بمباران شده شتافته بودند، برای برپایی نماز جمعه به ورزشگاه بازگشتند. پله‌های اطراف زمین چمن، حتی خیابان‌های اطراف ورزشگاه پر از جمعیت نمازگزاران بود. آفتاب تیرماه با توان هرچه تمامتر می‌تابید و لب‌های روزه‌داران نمازگزار به ذکر خدا مترنم بود.


از داغ حادثه آن روز دل‌های پاک مردم جریحه‌دار شده بود. آن‌ها آمده بودند تا با استماع سخنان خطیب جمعه از آلامشان بکاهند و با یاد خدا جراحت دل را تسکین دهند. امام جمعه وقت همدان، "آیت‌الله نوری همدانی" در بین مردم حاضر بود و یکی از روحانیون حوزه علمیه قم به عنوان سخنران قبل از خطبه‌ها در جایگاه حاضر می‌شود و پس از آنکه به ابراز احساسات مردم پاسخ می‌دهد، آن‌ها را به صبوری و مقاومت فرا می‌خواند. از حسین(ع) می‌گوید و از کربلا و از عطش اصحاب کربلایی امام عشق در آن وادی غربت و گمنامی. یادداشتی در اثناء خطبه‌ها به دست سخنران می‌رسد.


خبر، خبر حماسه و فداکاری است. رزمندگان گردان‌های فتح، نصر و خندق استان همدان در عملیات رمضان بر دشمن یورش آورده‌اند. سخنران به مردم تبریک می‌گوید. غریو شادی و تکبیر از زمین چمن به هوا برمی‌خیزد. مردم شاد می‌شوند. این خبر مرهمی می‌شود بر دل داغدارشان.


اما... اما ناگهان نفیری شوم مصلای نماز جمعه را در هم می‌ریزد. فریادهای تکبیر خاموش می‌شود و صدای یا زهرا(س) و یا حسین(ع) بلند می‌شود .راکت‌های شلیک شده از سوی هواپیمای عراقی به ضلع شمال غرب ورزشگاه، مصلای نماز جمعه را به آتش می‌کشد. به راستی مگر نماز جمعه را هم می‌شود بمباران کرد؟


دود و آتش که فرو نشست ورزشگاه آزادی، کربلایی شده بود. پیکر پاره‌پاره و غرق به خون زنان و مردان و حتی خردسالانی که آمده بودند تا مشق نماز و مبارزه بیاموزند، بر روی چمن‌ها که حالا دیگر رنگش به سرخی می‌زد، در خلسه‌ای ابدی خوابیده بودند. چادرهای نماز، سجاده‌های خونین، شیشه‌ شیر خردسالان و کفش‌های نمازگزاران زمین را فرش کرده بودند.


پاره‌های بدن شهدا تا شعاع صدها متری اطراف ورزشگاه پرتاب شده بود که جمع‌آوری آن پاره‌ها روزها به طول انجامید. تکه پاره‌های اجساد شهدا تا دبیرستان امام و منازل اطراف حتی دانشسرای تربیت معلم پرتاب شده بود. دشمن بعثی وحشیگری خود را به نهایت رسانیده بود. با این یورش وحشیانه بار دیگر نقاب ادعای اسلامیت از چهره کریه اش به کنار زده شد. از زمان آغاز جنگ تحمیلی،‌این اولین‌ و آخرین باری بود که مراسم نماز جمعه در ایران اسلامی مورد حمله هوایی و بمباران قرار می‌گرفت.


در این امتحان بزرگ الهی 80 تن به شهادت رسیده و حدود 600 نفر دیگر مجروح شدند.با کمک مردم شهدا از استادیوم منتقل شده و مجروحان نیز با یاری مردم به سرعت به بیمارستان‌ها روانه شدند.


در همین حال پیشنهاد آیت‌الله نوری همدانی برای اثبات مقاومت و پایداری و عدم تعطیلی نماز جمعه سیل جمعیت به سوی مسجد جامع روانه شد. شرکت مجدد مردم در مراسم نماز جمعه انعکاس بسیار مثبت و دشمن شکنانه‌ای داشت، تا آنجا که فردای آن روز 26 تیرماه سال 61، رادیو اسرائیل در خبر شامگاهی خود با اعلام خبر بمباران نمازگزاران روز قدس در همدان اینگونه گفت که "مردم همدان با وجود بمباران‌های مکرر شهر و محل نماز جمعه در نهایت نماز جمعه را در محل دیگری برگزار کردند. "


فردای روز بمباران شنبه 26 تیرماه 61،خبرنگاران داخلی و خارجی برای انعکاس خبر به همدان آمدند و با مجروحان و بازماندگان شهدا مصاحبه کردند. از طرف امام جمعه و نماینده حضرت امام در استان همدان سه روز عزای عمومی در استان اعلام شد.


همچنین بسیاری از مسئولان کشور برای تفقد خانواده‌های شهدا و مجروحان حادثه و همدردی با مردم همدان به این شهر سفر کردند. در روز یکشنبه 27 تیرماه 61 پیکرهای 80 تن از شهدای این حادثه با حضور ده‌ها هزار نفر از مردم استان از میدان امام خمینی(ره) شهر همدان تا گلزار شهدا تشییع شدند. از آن روز به بعد نام "شهدای قدس" بر آن ورزشگاه نهاده شد. ورزشگاه شهدای قدس تا همیشه روزگار سند ایمان و استقامت مردم همدان باقی خواهد ماند. 




1393/5/1





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن