تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871829111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اوقات فراغت با 3 چالش اساسی روبه‌رو است/ ورود جوانان به میادین و مراکز تفریحی باید رایگان شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حسن‌زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
اوقات فراغت با 3 چالش اساسی روبه‌رو است/ ورود جوانان به میادین و مراکز تفریحی باید رایگان شود
پیشنهاد می‌کنم امروز باید ورود جوانان را به محیط‌های فراغتی و تفریحی رایگان کرد تا از اوقات فراغت به صورت بهینه استفاده شود.


 محمدتقی حسن‌زاده رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه امروز اوقات فراغت یکی از مهمترین بخش‌های زندگی انسان ها به خصوص قشر جوان است تاثیر بسیار مستقیم بر روی ابعاد شخصیتی، رفتاری، روانی و اجتماعی دارد گفت: امروز بعد اقتصادی اوقات فراغت خیلی از مشکلات جامعه را حل کرده و تاثیر همه‌جانبه‌ای را بر زندگی انسان‌ها دارد و با توجه به مطالعات انجام شده رویکردهای اوقات فراغت بین جوانان کشور ما با اوقات فراغت جوامع دیگر متفاوت است و جوانان ما علاقه به گذراندن اوقات فراغت با خانواده را دارند.

وی با اشاره به اینکه علاوه به گذراندن اوقات فراغت در کنار خانواده برخی جوانان همانند جوانان کشورهای غربی و اروپایی گرایش به اوقات فراغت فردی و استفاده از فضا مجازی دارند افزود: اگر جوان تمایل به اوقات فراغت فردی داشته باشد آسیب‌های خاص خود را دارد اما در این بخش رسالت خانواده و والدین برای برنامه‌ریزی اوقات فراغت مثبت و اثربخش وظیفه و تکلیف است.

حسن‌زاده در ادامه اظهار کرد: امروز در کشور اوقات فراغت با 3 چالش اساسی روبه‌رو است که اولین چالش در حوزه دیدگاه و نگرش است که مسئولین و صاحبنظران خانواده‌ها دیدگاه‌های متفاوتی دارند و به درستی از اوقات فراغت و کارکردهایی که باید اوقات فراغت داشته باشد، ندارند پس لذا باید یک تعریف مفهومی درست از اوقات فراغت ارائه شوند و برای اوقات فراغت برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود.

وی در ادامه چالش بعدی در اوقات فراغت را حوزه فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر برای زنان اقشار مختلف فضا و محیط‌های مناسبی نداریم برای فضای فعالیت های فراغتی زنان محدودیت دارد و لذا لازم است زمینه حضور خانواده را در محیط‌های فرهنگی و اجتماعی فراهم کرد.

وی با اشاره به اینکه بعضی از محیط‌ها پر خطر است و دسترسی به مکان‌ها ممکن نیست یا از نظر اقتصادی به صرفه نیست اظهار کرد: باید برای جوانان به عنوان قشری نیازمند استفاده از اوقات فراغت و حساس، شرایط استفاده از اوقات فراغت را فراهم  کرد و ورود جوانان را به میادین و مراکز تفریحی و فراغتی رایگان کرد.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: بر اساس مطالعات انجام شده میانگین 24 ساعت در هفته جوانان ما فرصت فراغتی دارند لذا باید برای این فرمان برنامه ریزی کرد.

حسن‌زاده در پایان  خاطرنشان کرد: خانواده‌ها باید برنامه‌ریزی منظم و دقیق داشته باشند و با توجه به نظرات و دیدگاه‌های جوانان خود اوقات فراغت خوبی برای خانواده‌ها  تدارک ببینند و همچنین نمادها و سازمان های مسئول در حوزه اوقات فراغت هم باید زیرساخت ها دسترسی‌ها به میادین تفریحی و امکانات را فراهم کنند.

انتهای پیام/ 







تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن