واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob گرامیداشت سالروز اجرای پزشک خانواده شهری در استان فارس در سکوت رسانه ای شیراز - ایرنا - دومین سالروز راه اندازی برنامه پزشک خانواده شهری، با حضور دست اندرکاران این برنامه، در حالی در مجتمع فرهنگی ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گرامی داشته شد که هیچکدام از خبرنگاران یا اصحاب رسانه که نقشی غیر قابل انکار در اطلاع رسانی این طرح داشته اند حضور نداشتند.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، طی دو سال گذشته خبرنگاران ، عکاسان رسانه ، نویسندگان مطبوعات و تحلیلگران حوزه رسانه بارها در نشست های خبری و اطلاع رسانی حضور داشته اند و به پوشش برنامه های خبری و آفرینش تولیدات رسانه ای پیرامون موضوع پزشک خانواده همت گماشته اند و نقش آنان در اجرای این برنامه غیر قابل انکار است .
این در حالیست که در مراسم دومین سالروز راه اندازی برنامه پزشک خانواده شهری، از همه کسانیکه در این طرح دستی بر آتش داشتند تقدیر شد اما هیچ نامی از خبرنگار و رسانه به میان نیامد.
دکتر محمدهادی ایمانیه، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این مراسم در جمع پزشکان خانواده شهری، با بیان اینکه قسمت عمده ای از امیدواری ها نسبت به اجرای برنامه پزشک خانواده شهری در استان فارس، وابسته به پزشکان خانواده است، تصریح کرد: اجرای این برنامه، جایگاه پزشکان عمومی را به نحو قابل توجهی ارتقاء بخشیده است.
وی ابراز داشت: همچنین اجرای طرح، بارقه امید را در دل دانشجویان پزشکی نیز ایجاد کرده و نوعی اطمینان خاطر در میان آنان حاصل شده است و از دیگر نتایج مثبت اجرای برنامه می توان به توزیع عادلانه تر درآمدها در میان پزشکان و داروسازان اشاره کرد.
دکتر ایمانیه با اشاره به نظرسنجی های صورت گرفته در خصوص اجرای برنامه، افزود: بر اساس چند دوره متوالی نظرسنجی عمومی صورت گرفته،میزان رضایتمندی مردمی از 42 درصد، هم اکنون به 53 درصد افزایش یافته و رضایتمندی پزشکان و سایر دست اندرکاران طرح نیز 65 درصد بوده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اظهار کرد: اگرچه نمی توانیم مدعی رفع همه مشکلات اجرایی طرح، در بازه زمانی کوتاه دو سال گذشته باشیم، اما می توانیم ادعا کنیم در مسیر درستی گام برداشته ایم و برای مرتفع نمودن مشکلات نیز پیش قدم هستیم.
وی ادامه داد: اجرای برنامه پزشک خانواده شهری، امکان مناسبی برای برقراری ارتباط بهتر دانشگاه با پزشکان، به کمک پایگاه اینترنتی برنامه، برگزاری کارگاه ها و گردهمایی ها بوده و از طرفی دسترسی قشر ضعیف جامعه به خدمات پزشکی نیز بهبود یافته است.
دکتر ایمانیه به همین مناسبت، از تلاش های دو ساله پزشکان و دست اندرکاران اجرایی برنامه پزشک خانواده شهری تقدیر کرده و حجم عمده ای از ایجاد رضایتمندی عمومی از برنامه را حاصل نوع برخورد و عملکرد پزشکان خانواده عنوان کرد.
نماینده انجمن پزشکان عمومی استان فارس نیز در این آئین با تاکید بر اعتقاد به ضرورت استمرار اجرای برنامه، آن را راهکاری برای حل مشکلات نظام سلامت دانست و گفت: ارتباطی که میان پزشکان خانواده و بیماران در اجرای این برنامه برقرار شده ، سبب شناسایی به موقع بسیاری بیماری ها گردیده و نقش پزشکان عمومی را نیز بیش از پیش اثبات کرده است.
دکتر لاله تدین تصریح کرد: در طول دو سال گذشته، این بار سنگین را به همراهی یکدیگر به دوش گرفته و در مسیری پر پیچ و خم به راه افتادیم و همچنان نیز تلاش می کنیم با نیرویی مضاعف، الگویی صحیح را برای کشور به نمایش بگذاریم.
وی افزود: با ارجاع علمی و دقت در این موضوع، پسخوراندهای علمی و مثبتی نیز به ثمر نشسته و می توان آینده درخشانی برای نظام سلامت، رقم زد.
نماینده انجمن پزشکان عمومی استان فارس با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی عمومی برای بهبود چرخه نظام ارجاع، سرانه پزشکان عمومی و همچنین تعیین جایگاه دستیاران و ماماهای پزشک خانواده را از جمله نکاتی برشمرد که نیازمند توجه بیش از پیش در ادامه مسیر اجرای برنامه پزشک خانواده شهری است.
در پایان برنامه شب گذشته، از پزشکان خانواده، دستیاران، ماماها، ناظران و درمانگاه های برتر برنامه پزشک خانواده شهری، تقدیر شد.ک/1
677
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
01/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]