واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام : موزش اولیای بی سواد دانش آموزان در اولویت معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش استان ایلام است به گزارش خبرگزاری پانا،هروز حیدری در نشست کار گروه تخصصی استان آموزش اولیای بی سواد دانش آموزان را اولویت برنامه های معاونت سواد آموزی استان ایلام در سال جاری معرفی کرد / بر اساس آخرین آمار در حال حاضر 2 هزار نفر از اولیای بی سواد دانش آموزان در سطح استان شنا سایی شده اند .
۱۳۹۳ سه شنبه ۳۱ تير ساعت 13:10
به گزارش خبرگزاری پانا؛" بهروز حیدری " معاون سواد آموزی اداره کل آموزش وپرورش استان در نشست مشترک کار گروه تخصصی و اعضای ستاد بهبود کیفیت برنامه های سوادآموزی استان از اجرای طرح آموزش اولیای بی سواد دانش آموزان خبر داد. وی در این نشست آموزش اولیای بی سواد دانش آموزان را اولویت برنامه های معاونت سواد آموزی استان ایلام در سال جاری معرفی کرد . حیدری گفت : بر اساس آخرین آمار در حال حاضر 2 هزار نفر از اولیای بی سواد دانش آموزان در سطح استان شنا سایی شده اندکه در سال جدید برای این تعداد برنامه ریزی ویژه در حال انجام است. معاون سواد آموزی اداره کل آموزش وپرورش ایلام افزود : پالایش و ثبت اطلاعات بی سوادی اولیای دانش آموزان در مدارس سطح استان در حال انجام است و ثبت نام و آموزش آنان برابر برنامه ریزی جامع و مدونی که تدوین شده است در سال تحصیلی جدید انجام می شود. حیدری گفت : اجرای طرح های نهضت سوادآموزی و هم فکری در خصوص رسیدن به باسوادی کامل در شهرستان ها و مناطق تابعه استان از جمله دغدغه های مهم ما است که با دقت و قوت انجام می شود تا کنون نیز در این راستا توفیقات مناسبی حاصل گردیده است . وی به تشریح جزئیات اجرای طرح با سواد کردن اولیای بی سواد پرداخت و گفت این طرح در سال تحصیلی جاری و سال ماقبل ان با محوریت و مشارکتمدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی و مدارس مستقل اجرایی شده استمعاون سواد آموزی استان ایلام چگونگی مراحل اجرا و اهداف طرح مربوطه بدین شرح عنوان کرد :
« اجرای طرح با سواد کردن اولیای بی سواد در سال تحصیلی 93 – 92 و 94 – 93 با مشارکت مدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی و مدارس مستقل »
برابر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ، اولیا یکی از ارکان تعلیم و تربیت رسمی محسوب می شود. پژوهش ها بیانگر این موضوع است که سطح سواد اولیا نقش موثری در میزان مشارکت آنها در فعالیت های مدرسه و پیشرفت تحصیلی و تربیتی فرزندان آنان دارد. بر همین اساس نهضت سوادآموزی در اجرای دستورات مقام عالی وزارت مبنی بر باسوادی اولیای دانش آموزان و در اجرای برنامه ریشه کنی بی سوادی « طرح با سواد کردن اولیای بی سواد در سال تحصیلی 93 – 92 و 94 – 93 » را با هدف زیر به مرحله اجرا گذاشته است.
به صفر رساندن بی سوادی در بین اولیاء دانش آموزان از طریق:
1. تقویت نقش و مسئولیت مدیر مدرسه
2. استفاده از ظرفیت و امکانات مدرسه
3. بهره گیری مطلوب از تقش دانش آموزان در شناسائی و جذب و آموزش اولیا
4. تقویت نظارت و بهبود کیفیت آموزشی
5. شتاب بخشی بر اجرای برنامه ریشه کنی
امتیازات ویژه ی طرح برای مدیران:
1) به ازای شناسائی، جذب، ثبت نام و قبول شدن هر سوادآموزی در دوره سوادآموزی (2) امتیاز، حداکثر 10 امتیاز با تایید واحد سوادآموزی ، در فرم سازماندهی درون منطقه منظور می شود. .
2) به ازای شناسایی، جذب و ثبت نام هر سوادآموز در دوره سوادآموزی (1) امتیاز تا حداکثر 10 امتیاز در فرم ارزشیابی و (5/0) امتیاز تا حداکثر 5 امتیاز در نقل و انتقال برای مدیر مدرسه لحاظ خواهد شد.
3) به ازای شناسایی و ثبت مدرک با سوادی (پنجم ابتدایی و یالاتر) افراد بیسواد سامانه، پس از تایید واحد سوادآموزی شهرستان مبلغ 500000 ریال حق الزحمه برای مدیر مدرسه یا سایر عوامل اجرایی پرداخت خواهد شد.
4) چنانچه مدیران و مسئولین سوادآموزی مدارس که حداقل 10 نفر از اولیای بی سواد دانش آموزان و یا افراد بیسواد غیر ولی دانش آموز را در دوره سوادآموزی ثبت نام و تا مرحله شرکت در آزمون پایانی آموزش دهند، توسط مدیر آموزش و پرورش شهرستان / استان مورد تشویق کتبی قرار می گیرند.
5) سه نفر از مدیران واحدهای آموزشی و 2 نفر از روسای مناطق که بیشترین درصد جذب، آموزش و قبولی سوادآموزی در سطح استان برخوردار باشند، پس از بررسی و تایید کارگروه تخصصی، توسط معاون وزیر مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
6) سایر عوامل اجرایی فعال مدرسه بنابر گزارش عملکرد و پیشنهاد مدیر و تایید کارگروه تخصصی، توسط مدیر شهرستان / استان مورد تشویق کتبی با درج در پرونده قرار خواهند گرفت.
7) آن دسته از همکاران فرهنگی که در ارائه خدمات سوادآموزی، همکاری و تلاش موثری داشته باشند بر اساس گزارش مدیر مدرسه و تایید کارگروه تخصصی، توسط مدیر / مدیر کل آموزش و پرورش مورد تشویق کتبی با درج در پرونده قرار خواهند گرفت.
همکار گرامی؛ با دعوت از اولیای بی سواد ، زمینه شرکت آنان را در کلاس های سوادآموزی از طریق؛ ارسال دعوت نامه، انجمن اولیا و مربیان، مذاکره تلفنی یا حضوری، دهیار، شورای اسلامی، روحانی محل، خانه بهداشت و سایر افراد ذی نفوذ محلی فراهم سازید و از اجر و پاداش معنوی و مادی این امر خداپسندانه بهره مند گردید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]