تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830786556




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلمات نمی‌توانند بار احساسات را منتقل کنند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کلمات نمی‌توانند بار احساسات را منتقل کنند
کد خبر: ۴۱۸۴۹۹
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵ - 22 July 2014


یک روانشناس گفت: کلمات نمی‌توانند بار واقعی احساسات و عواطف را به درستی منتقل کنند و صحبت صمیمانه نیز بهتر است جایی انجام شود که میز بین افراد قرار نگیرد.

به گزارش فارس، حجت‌اله فراهانی با بیان اینکه انسان‌ها موجوداتی اجتماعی هستند و باید با یکدیگر ارتباط داشته باشند، اظهار داشت:مهارت برقراری ارتباط موثر، جزو مهارت‌های دهگانه است که یادگیری آن برای هر فردی ضروری است. توجه، استفاده از تمام حواس، پرهیز از قضاوت و تمرکز بر شخصیت خود در داشتن رابطه موثر اهمیت بسزایی دارد.

 ارتباط مؤثر، ارتباطی است که بیشترین تأثیر را بر مخاطب بگذارد. محیط عاملی در برقراری ارتباطات اجتماعی مؤثر است و این تأثیر می‌تواند به پذیرش محیط توسط فرد منجر شود. مثلاً ممکن است رابطه بیمار با پزشک موجب شود تا او در محیط درمانی احساس آرامش کند و پروسه درمان را بهتر طی کند.

این متخصص حوزه بهداشت و روان تصریح کرد: کلام یکی از ابزارهای مهم در برقراری ارتباط کارآمد است، کلمات لزوماً امانت‌دارهای خوبی نیستند و ممکن است منظور ما با کلمات نابجایی که به کار می‌بریم انتقال داده شوند. یکی از مواردی که موجب سوء تفاهم می‌شود، استفاده از پیامک برای طرح موضوعات مهم است. بار عاطفی که توسط پیامک‌ها ارسال می‌شود به حال و هوای گیرنده آن بستگی دارد.

وی افزود: گاهی افراد در وضعیت خلقی نامناسبی هستند و تعبیرشان از پیامک ما بر اساس وضعیت خلقی آنها است.

فراهانی ادامه داد: برای ایجاد ارتباط موثر بهتر است نوع جملات را با دقت انتخاب کنیم. هرقدر کلمات طولانی‌تر و غیرمستقیم‌تری بکار بریم، اثربخشی آن به ویژه در مراحل اولیه ارتباط مؤثرتر است. منظور از غیر مستقیم این است که از بکار بردن جملات امری و بیان جملاتی که فرد را به طور مستقیم از کاری نفع می‌کند، بپرهیزیم.

این روانشناس گفت:‌ زبان بدن نیز در ارتباط مؤثر اهمیت زیادی دارد، استفاده از مثال‌ها می‌تواند به روشنگری جملات ما کمک کند. همچنین بهتر است طی یک گفت‌وگو به افراد بازخورد دهیم و با گفتن «آهان» یا خلاصه جملات طرف مقابل اولاً به او نشان دهیم که نسبت به گفته‌هایش توجه کافی داشته و ثانیاً منظور او را دقیق‌تر متوجه شده‌ایم.

وی افزود: داشتن گفت و گوی صرف و یکطرفه مانع از ارتباط مؤثر می‌شود. ارتباط موضوعی چند جانبه است و موقع برقراری ارتباط مؤثر باید از تمام حواس خود کمک بگیریم، مثلاً چنانچه دوستان‌مان لباس آراسته‌ای به تن دارند، از آن تعریف کنیم. استفاده از تمام حواس یعنی دیگران را خوب ببینیم و خوب بشنویم.

فراهانی ادامه داد: در این جا یک نکته ضروری به نظر می‌رسد و آن بیان واقعیت است نه تملق و چاپلوسی، برخی عادت دارند از چیزهایی تعریف می‌کنند که قابل تعریف نیستند که این موضوع تأثیر منفی بر فرد مقابل دارد زیرا افراد می‌توانند تفاوت میان واقعیت و دروغ را بفهمند.

این متخصص حوزه بهداشت روان یادآور شد: تکان دادن سر در برقراری ارتباط مؤثر اهمیت دارد. همچنین برخی درباره تماس چشمی و تاثیر مثبت آن در ارتباطات سخن می‌گویند در حالی که تماس چشمی متأسفانه در فرهنگ‌های دیگر وجود دارد و بدون توجه به هنجارهای اجتماعی ما ترجمه شده و وارد متون ما شده است. اتفاقاً این نوع ارتباط می‌تواند تأثیر منفی بر رابطه طرفین بگذارد.

وی افزود: برخی عادت دارند گفت‌و گوی صمیمانه خود را در اتاق‌های رسمی برگزار کنند، در حالی که بهتر است افراد موقع مذاکره صمیمانه جایی بنشینند که میز میان آنها نباشد زیرا این حالت موجب می‌شود تا آنها نتوانند حرف‌های خود را به راحتی بیان کنند.

این روانشناس خاطرنشان کرد: وقتی کسی درباره شکست‌های عاطفی‌اش سخن می‌گوید، چنانچه ما در ناخودآگاه خود نسبت به آن موضوع نگرش منفی داشته باشیم، آن را در چهره خود نشان می‌دهیم، بنابراین بهتر است خنثی باشیم و افراد را قضاوت نکنیم. بجای قضاوت بهتر است روی شخصیت خود تمرکز کنیم، زیرا افرادی که شخصیت سازنده‌ای دارند در ارتباطات خود موفق‌تر هستند. وقتی افراد را قضاوت می‌کنیم، آنها احساس امنیت را از دست می‌دهند و رابطه ما مؤثر نخواهد بود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن