تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداوند روزه را واجب كرد تا به وسيله آن اخلاص خلق را بيازمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844519032




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا نظام مالياتي ما چالش‌برانگيز است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ تير ۱۳۹۳ (۷:۶ق.ظ)
جهان صنعت: چرا نظام مالياتي ما چالش‌برانگيز است
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه جهان صنعت چنين نوشت:
نظام مالياتي ما در سال‌هاي اخير به قدري چالش‌برانگيز شده که هر وقت انسان پاي صحبت يک توليدکننده، يک تاجر يا يک کاسب خرده يا مدير يک شرکت کوچک خدماتي مي‌نشيند و از مشکلات کسب‌وکارش سوال مي‌کند، همگي آنها بلااستثنا از فشارهاي مالياتي خصوصا ماليات بر ارزش‌افزوده و شيوه دريافت آن به‌عنوان يکي از اصلي‌ترين مشکلاتشان نام مي‌برند. تقريبا هيچ‌يک از صاحبان کسب‌وکارهايي که نام برده شد در اصول مخالف پرداخت ماليات به دولت نيستند و تنها مي‌گويند قانون کنوني ماليات بر درآمد و قانون ماليات بر ارزش‌افزوده به هيچ‌وجه با وضعيت رکود تورمي که فضاي کسب‌وکارها را تيره و تار کرده است متناسب نيست و به مثابه قفلي است که بر صنعت، توليد و تجارت کشور زده شده است. آنها هم مانند مسوولان دولت اذعان مي‌کنند که وابستگي اقتصاد کشور به درآمدهاي نفتي بايد به تدريج قطع شود و درآمدهاي مالياتي جاي آن را بگيرد اما در عين حال استدلال مي‌کنند که تا تحريم‌هاي اقتصادي به طور کامل برچيده نشود و فعاليت‌هاي اقتصادي و کسب‌وکارها رونق پيدا نکند، تحقق اقتصاد بدون نفت امکان‌پذير نيست و نبايد با افزايش فشارهاي مالياتي کاري کرد که حال وضعيت توليد و صنعت کشور از آنچه هست وخيم‌تر شود و رکود تورمي موجود شدت پيدا کند.
استدلال صاحبان کسب‌وکار در ارتباط با اثرات سوء فشارهاي مالياتي و ماليات بر ارزش‌افزوده يک استدلال کاملا منطقي است اما متاسفانه گوش شنوايي براي شنيدن اين استدلال‌ها در تيم اقتصادي دولت خصوصا مسوولان سازمان امور مالياتي کشور وجود ندارد. آنها کاري به اين ندارند که ماليات محصول وجود رشد اقتصادي و افزايش نرخ رشد سرمايه‌گذاري‌هاي مولد و افزايش قدرت خريد مردم است که در حال حاضر تمامي اين شاخص‌ها که از دولت گذشته براي دولت آقاي روحاني به ارث مانده در پايين‌ترين سطح خود قرار دارد و به اذعان متوليان صنعت کشور در دولت بسياري از واحدهاي صنعتي ما يا به دليل تحريم‌ها يا به خاطر کمبود نقدينگي که دارند با حداقل ظرفيت اسمي خود کار مي‌کنند و به همين سبب قادر نيستند ارقام مالياتي را که براي شرايط رونق اقتصادي و کسب‌وکار در قانون بودجه براي آنها بريده شده، تمام و کمال بپردازند چه رسد به پرداخت ماليات بر ارزش‌افزوده که امروز نفس بسياري از کسب‌وکارها را به شماره انداخته است. اين تضاد ديدگاه ميان صاحبان کسب‌وکارها و کارآفرينان با متوليان وصول ماليات که تنها و تنها به اجراي بدون چون و چراي قانون ماليات و تامين درآمدهاي مالياتي پيش‌بيني شده در بودجه سالانه دولت فکر مي‌کنند، سرمنشاي چالش‌هايي است که در ارتباط با ماليات در جامعه ما ايجاد شده است. بر همه اين چالش‌ها بايد چالش‌هاي ناشي از اجراي قانون ماليات بر ارزش‌افزوده که حتي خود وزير امور اقتصادي و دارايي هم چندي پيش بر ناسازگار بودن آن با شرايط اقتصادي امروز کشور اذعان کرد، افزود. اما حتي براي گفته‌هاي آن وزير هم در سازمان امور مالياتي کشور گوش شنوايي وجود نداشت.
مسوولان سازمان امور مالياتي کشور ضعف فرهنگ مالياتي در جامعه را يکي از دلايل وجود اين چالش ها مي‌دانند اما براي سازمان خود هيچ مسووليتي جهت گسترش و تقويت چنين فرهنگي قائل نيستند. (مصاحبه چندي پيش رييس سازمان امور مالياتي کشور با روزنامه آسيا). اما همين مقام ارشد مالياتي در همان مصاحبه اين سوال را مطرح کرد که چرا مردم ماليات‌هاي شرعي خود را به وقت و تمام و کمال مي‌پردازند اما تمايلي به پرداخت ماليات قانوني ندارند (نقل به مضمون).
رييس محترم سازمان امور مالياتي با طرح چنين سوالي خواسته يا ناخواسته به چرايي‌هاي مربوط به چالش‌هاي مالياتي در جامعه پاسخ داده است.
نويسنده: غلامرضا کيامهر













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن