واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob صاحب بزرگترین تولیدکننده ظروف اپال کشور: مسوولان مانع از ورود ظروف آرکوپال های فرانسوی شوند مشهد – ایرنا – دارنده بزرگترین تولید کننده ظروف شیشه ای اپال (آرکوپال) کشور در مشهد از مسوولان خواست مانع از واردات بی حساب و کتاب ظروف ارکوپال فرانسوی به ایران شوند.
ˈعلی اکبر حسین زادهˈ؛ مدیر عامل شرکت ˈسپید جام توسˈ از گروه کارخانجات ˈمقصودˈ روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: گروه کارخانجات مقصود با 20 سال سابقه کار، هم اکنون دارای 24 شرکت است که در زمینه های تولیدی، پشتیبانی، معدنی و تعاونی مشغول به فعالیت است و شرکت سپید جام توس یکی از شرکتهای وابسته به این مجموعه می باشد.
وی اظهار کرد: گروه صنعتی مقصود زیر پوشش خوشه صنعتی شیشه و سرامیک مشغول به کار است و محصول نهایی این گروه در یک سبد کالایی معرفی می شود.
وی گفت :این سبد متشکل از انواع محصولات ظروف غذایی اعم از شیشه ای اگال، چینی، چینی استخوانی، قاشق و چنگال و کارد استیل، لوازم آشپزخانه ای با روکش های پلیمری و سرامیکی، طرحهای تولید لوازم خانگی سبک مثل جاروبرقی، توستر، چرخ گوشت و غیره می باشد.
مدیر عامل شرکت سپید جام توس اظهار کرد: تولیدات این شرکت شامل ظروف شیشه ای اپال با 53 برند، ظروف چینی، قاشق و چنگال تمام استیل با برند ˈدرساˈ است که به بازار عرضه می شود.
حسین زاده گفت: این شرکت با برخورداری از هزار نفر نیروی انسانی سالانه 45 هزار تن ظروف شیشه ای اپال را تولید و افزون بر تامین نیاز داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، آفریقا و شبه قاره هند و کشورهای همجواری مانند ترکیه و عراق و کشورهای حوزه قفقاز صادر می کند.
وی افزود: فناوری تولید ظروف شیشه ای اپال را برای اولین بار از اروپا وارد کشور کردیم و به کمک متخصصان داخلی این فناوری را بومی نمودیم به طوری که اکنون تولیدات شرکت سپید جام توس تاییدیه واحد بهداشت غذای جهان را داشته و کیفیت ظروف با استانداردهای جهانی تطابق دارد.
وی خاطر نشان کرد: ظروف شیشه ای اپال در مقابل ضربات فیزیکی مقاوم و در فر و مایکروویو قابل استفاده است، دارای سبک زیبا و فانتزی بوده و از تنوع زیادی برخوردار است.
مدیر عامل شرکت سپید جام توس گفت: در دوران بحران اقتصادی هشت سال گذشته، گروه صنعتی مقصود و از جمله این شرکت هیچ سودی نداشت و مبلغ هنگفتی متضرر شد و فقط به دلیل داشتن سبد کالایی متنوع موفق به حفظ کارخانجات خود گشت.
حسین زاده افزود: شرکت سپید جام توس طی هشت سال گذشته 500 میلیارد ریال متضرر و مجبور شد که خط تولید ظروف شیشه ای اپال را جایگزین خطوط دیگر تولید خود نماید.
وی بیان کرد: ظروف شیشه ای اپال تولیدی این شرکت کیفیت بسیار مطلوبی دارد و می تواند نیاز داخلی را به طور کامل برطرف کند اما واردات بی رویه ارکوپال های فرانسوی و نمونه های مشابه خارجی دیگر در بازار این محصول مشکلاتی ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: در کل دنیا تنها سه یا چهار کارخانه مانند شرکت سپید جام توس ظروف شیشه ای اپال را تولید می کنند که یکی از این کارخانجات در فرانسه قرار دارد و متاسفانه به رقیب این شرکت در داخل ایران تبدیل شده است.
وی ادامه داد: وقتی در بحرانی ترین شرایط اقتصادی شرکتی مانند ˈسپید جام توسˈ موفق شده تولید خود را حفظ کند نباید پشتیبانی مسوولان که شعار ˈحمایت از تولید ملیˈ سر می دهند را در جلوگیری از واردات کالاهای مشابه داشته باشد.
حسین زاده گفت: مشکل عمده واحدهای تولیدی سرمایه در گردش بوده و منابع مالی آنها بسیار محدود شده است و بانکها نیز در این زمینه یارگیر صنعتگران نیستند لذا باید برای تامین سرمایه در گردش واحدها راهکاری اندیشیده شود.
وی خاطر نشان کرد: کشورمان به رغم برخورداری از نیروی کار ماهر و سرمایه به جایی رسیده که سهم تولید اش در بازار جهانی بسیار کاهش یافته است زیرا سرمایه ها از محیط کسب و کار و تولید خارج شده و به سمت دلالی سوق یافته است و ادامه این رویه به هیچ وجه کشور را به موفقیت اقتصادی نمی رساند.
وی افزود: مسوولان باید درک صحیحی از واقعیات داشته باشند و بدانند که یک صنعتگر با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند و باید با حمایت و پشتیبانی از تولید، کارآفرینان را پشتیبانی کنند.
مدیر عامل شرکت سپید جام توس تاکید کرد: گمرکات تخصصی برای واردات کالا باید ایجاد شود تا دولت تاجرانی را که کم اظهاری گمرکی دارند، جریمه کند زیرا واردات بی رویه کالاهایی که مشابه آن در کشور تولید می شود تاثیر منفی روی تولیدات داخلی می گذارد.
حسین زاده با بیان اینکه دو برابر شدن نرخ ارز هزینه های تولید را به بیش از 30 درصد افزایش می دهد، افزود: بانکها باید در کنار صنایع و صنعتگران قرار بگیرند تا بتوانند این قشر را حمایت بیشتری کنند و از این طریق از سیستم رواج دلالی در کشور جلوگیری شود.
وی اظهار کرد: اگر تصمیمات دولتمردان جزیره ای باشد به تبع آن هم تولید دچار فرسودگی شده و هم به سمت ورشکستگی سوق داده می شود.
7489/659
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
30/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]